- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.638
А каква врска има Ранокиа со муабетов наш бе?Дај боже да го купиме Ранокиа.. уште у Јануари...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А каква врска има Ранокиа со муабетов наш бе?Дај боже да го купиме Ранокиа.. уште у Јануари...
ВАКВА! :tv:Заборавив дека немаш пристап до сите информации од Италија
Него, кога сме кај информациите, слушам ќе сме купувале некој Фрог? :tv:
Сигурно со IOsono ме зезате нештоВАКВА! :tv:
А бе остај го сака да се ремети а никој не го разбира што сака да каже, он мене FrogВАКВА! :tv:
.малата Наталино
Имашр порано така еден тренер во Победа, јуниорите...иди на тренинг камен пијан, и имаш::wink:
А Крофнето сигурно му вика: Весли,изгледаш изморено.Оди истрчај 10 круга околу стадионот,ќе ти биде подобро..
Na Sjander sea mu se odi Ibiza, pa pocnuva vakvi spekulacii, demek indirektno mu vika i na krofneto da go pusi u Ibizatoj film kaj Rafa ne.
Nego, vistina IoSono na fcinter.com.mk pisal deka sme se zainteresirale za nekoj "Frog"![]()
![]()
Uste ova, ne pisuvajte na stranicata samo kolku da se piselo, mislam deka spekulacii od tipot na "elano vo inter" ili "trezege vo inter" samo tribalfootball.com gi pisuva.
Mnogu kratok post, pa zatoa da pisam nesto. Januari 2 maksimum dvajca ni idat, sredina eden, Frog dva, ne mi se veruva deka Frog napisal.