Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Абе каков Елано , нека го донесат Ранокиа и тројкава од Удине - Инлер , Азамоа и Санчез и топ ќе бидеме , ова се у Јануари и доволно ќе биде плус коа ќе се вратат повредениве
Ако продужи вака Рафа , ќе мењам мислење маме му еам

Читам дека Морати одбива агажман на Касано,значи стварно ако не го земат Касано нека се утепа Морати,пред се одличен напагач,и редно е да се носат малку и Италјанци во тим ... :toe:

А кога Морати вика дека одреден играч не доаѓа = 100% доаѓа!

ЕЈ ПИКЕ КОЛКУ СКУДЕТА ИМА ИНТЕР ПО РЕД ВО СЕРИЈА А???????
pique5i.jpg

А кога Морати вика дека одреден играч не доаѓа = 100% доаѓа!
Финтата е тоа што не смее да каже дека се во преговори или нешто слично, уште е Касано под договор со Сампдорија. Јас мислам дека ќе дојде.

--- надополнето ---

Го земаме Трезеге: http://fcinter.com.mk/aktuelno/1283-trezeguet-vo-inter

Морати се откажал од Енцо Мареска, очигледно не се покажал добро против младинците на Фиорентина, па решил да фрли 2 милиони :icon_lol:

Wesley Sneijder напиша:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Once he (Mourinho) said to me: 'Wesley you look tired. Take a few days off. Go get some sun with your wife and child[/FONT].
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
All the other Coaches [in my career] only spoke about training. He sent me to the beach. So I went to Ibiza for three days.

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]When I got back, I was prepared to kill and die for him.[/FONT]
:wink:

А Крофнето сигурно му вика: Весли,изгледаш изморено.Оди истрчај 10 круга околу стадионот,ќе ти биде подобро..

Да, де Штрафценегер, дај пастирај се :)
Ај, да не те мачам:
When we were playing only on Sunday, we worked like crazy during the week. Fisico, tactics. ."
We worked like crazy !!!
Fisico !!!

<3

Кај што го прочитав тоа,овде,не видов такво нешто... ту,ту,одма дојде и ме искара зашо го дупиме крофнето.. :pos:

Кај што го прочитав тоа,овде,не видов такво нешто... ту,ту,одма дојде и ме искара зашо го дупиме крофнето.. :pos:
Заборавив дека немаш пристап до сите информации од Италија :icon_lol:

Него, кога сме кај информациите, слушам ќе сме купувале некој Фрог? :tv:

Заборавив дека немаш пристап до сите информации од Италија :icon_lol:

Него, кога сме кај информациите, слушам ќе сме купувале некој Фрог? :tv:
Касниш 6 месеци бе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom