D-r-ot
од поликлиника
Момци прогуглајте на Wikipedia и споредете ги успесите на тие двајца тренери,па пишете да дискутираме.
Извини ЌЕРКО ама боли вистината.![]()
И сите еднаш гласно се насмеавме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци прогуглајте на Wikipedia и споредете ги успесите на тие двајца тренери,па пишете да дискутираме.
Извини ЌЕРКО ама боли вистината.![]()
Прогуглајте на Википедија...((
За жалење е овој,го знам одамна..коа пишуваше дека Мело бил најдобар во Бразилска репрезентација..
На википедија има повеке за Џастин Тимберлејк него ли за Втора светска војна.
Иначе не ми е јасно зашто уште искомплексирани навивачи на тим кој беше осуден за лажирање на наптревари има доблест да се појави во овој фан клуб.Стварно не разбирам.
Да му се фатиш ти на тој за 29те титули :pos2:
Бог да чува.. каков народ има.. што навива за ОНИЕ ОД ТОРИНО !!! До кога ке се крстите на Моџи ??![]()
Морати ја наместил Интер -Баерн Минхен за да тепаме во ЛШ...![]()
п.с. Бан од темава никад не си имал, а до сеа на 10 недели требаше да идеш, али од една страна намерно те толерирам ама од друга ке оставам простор парче да те прават ебате јадникот беден.
Тиаго Мота не е Серхио Рамос па да добива црвени картони и да го шутира Меси од позади.. Тиаго Мота го стаи у џеб Меси без да добие жолт картон у првата утакмица !!Имаше имаше, не знаеш ти... Денес му е прв ден на слобода![]()
Зошто сум цитиран?Тиаго Мота не е Серхио Рамос па да добива црвени картони и да го шутира Меси од позади.. Тиаго Мота го стаи у џеб Меси без да добие жолт картон у првата утакмица !!
Зошто сум цитиран?![]()
Кога гледам Барселона - Реал, сваќам дека најзаслужен играч за титулата на Интер во ЛШ не е ни Снајдер, ни Милито, туку Лусио!Зошто сум цитиран?![]()
Го цитираш Иосоно од фејсбук, ова он го напиша во 1 од коментарите ако не се лажам ...Кога гледам Барселона - Реал, сваќам дека најзаслужен играч за титулата на Интер во ЛШ не е ни Снајдер, ни Милито, туку Лусио!