Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tocno e deka ne moze sekogas da bide rozovo ali muabetot na nas interasite ni e deka debeliov ide so glava kroz zid i ne saka da smeni nisto ni trening rezim ni formacija! ne sakal da igra isto ko MUR debilee krofnar.. a ubavo mu rece murinjo : ne menuvaj nisto za da ne mi go rasipes timot ali odi dokazi mu na benco slepco
ве свакам потполно истава ситуација и јуве ја имаше дури и полошо беше кај јуве играчите некој не беа на своите природни позииции нешто слично како и интер годинава

ве свакам потполно истава ситуација и јуве ја имаше дури и полошо беше кај јуве играчите некој не беа на своите природни позииции нешто слично како и интер годинава
toa e !!! mora da se trpi jbg dominirame dosta vreme mora nekogas nekoj da ne simne :)

Па во тие неколку мечеви освен со Болоња и мечот со Атлетико мислам другите резултати и се очекувани т.е сме издвојувале победа...кризата на Интер почна по поразот од Рома во петтото коло, до тогаш сме биле комплетни како што гледам и сме играле одличен фудбал.
Oдличен фудбал покажаа со Рома во Супер Купот и Бари дома, толку, Твенте, Болоња беа бедни натпревари, Удинезе и Палермо ( Палермо утнуваа зицери на 1-0 за нив ) онака, важеа за натпревари каде Интер не беа перфектни а победија ( пред Се мечот со Удинезе ).
Далеку од тоа дека до мечот со Рома играле одличен фудбал, кога Твенте на нивни терен беа рамноправен противник со европскиот првак, а Твенте aко не се лажам прв пат во својата историја играат во групната фаза од ЛШ.

За утре си ја изиграв Интер 1.60 коф,знам дека ке победиме! Ке искочиме со истиот состав што играше со Киево,додека на клупа ке се врати Мота ! Иначе Маикон коа ке се врати,поминааа 20 дена!

Paolo Bargiggia: За оваа ситуација криви се Морати, Бенитез и Бранка!

цело интервју на fcinternews.it

Paolo Bargiggia: За оваа ситуација криви се Морати, Бенитез и Бранка!

цело интервју на fcinternews.it
Oсвен оној последниот, за другите е во право ...
Колку Бранка незнаел што прави класичен пример е оној со Тало, кој деновиве го собра пред Јуве, Фиорентина и Барса, нешто слично ко и со Балотели што напраивја на времето.
Со тие пари кои му ги дадоа летово ги собра Скули и Инлер ама Морати ги стопираше трансферите, а за Оријали, исто, главниот збор го имаше Морати но и Бенитез бидејќи пред да дојде ги услови и со Карбони, но како и да е, уште летово реков дека премногу ке ми биде криво ако Оријали си отиде, инаку на човекот му понудија друга функција во тимот но тој одби.
Всушност, овој ги обвинува Морати и Бранка ( а само Морати е крив ) за постапката на трансфер маркетот летоска, инаку за све остало Рафа, башка Медијасет беа едни од оние кои го критикуваа шпанецов за тренинг режимите, они беа тие кои известија и за тоа дека играчите се побуниле за тежината на тренингот.

Ето суспендиран на 3 натпревари неиграње :tapp:

Oсвен оној последниот, за другите е во право ...
Колку Бранка незнаел што прави класичен пример е оној со Тало.
Всушност, овој ги обвинува Морати и Бранка ( а само Морати е крив ) за постапката на трансфер маркетот летоска, инаку за све остало Рафа, башка Медијасет беа едни од оние кои го критикуваа шпанецов за тренинг режимите, они беа тие кои известија и за тоа дека играчите се побуниле за тежината на тренингот.

A Talo i tie kako nego (citaj cela mladinska na Inter) site gledam sto mozam da pravat. Taka da, bas se soglasuvam so Paolo Bargiggia. Ne znam, ama ako tolku bil uveren Morati vo Branka(site gledame kakva doverba si uziva), a i Branka vo sebe, sto ne go stavija nego za menadzer? Ovoj kretenov Benitez, so koj um go prifatil dogovorot jas ne znam, ama toa mnogu kazuva za nego, isto ko utre da kupis napagac i da go teras da potpise da ne dava golovi, NIKOGAS.

Branka, mozebi da ima oko za talenti, nesto sto na Inter mu falelo poveke i od sto mu falese i plejmejker pred da dojde Snajder, ama neka ne leta mnogu.

Незнам зошто се буните, сосема заслужена суспензија :toe:

Не се буниме туку без ето ќе бидиме полоши и од другиот интер од запрешич во хрватска шо се налази:smir:

A Talo i tie kako nego (citaj cela mladinska na Inter) site gledam sto mozam da pravat. Taka da, bas se soglasuvam so Paolo Bargiggia. Ne znam, ama ako tolku bil uveren Morati vo Branka(site gledame kakva doverba si uziva), a i Branka vo sebe, sto ne go stavija nego za menadzer? Ovoj kretenov Benitez, so koj um go prifatil dogovorot jas ne znam, ama toa mnogu kazuva za nego, isto ko utre da kupis napagac i da go teras da potpise da ne dava golovi, NIKOGAS.

Branka, mozebi da ima oko za talenti, nesto sto na Inter mu falelo poveke i od sto mu falese i plejmejker pred da dojde Snajder, ama neka ne leta mnogu.
Незнам од кај тоа дека летал Бранка високо најискрено, а и реално, едно е технички директор друго е менаџер ...
Нејсе, 100 пати сме го правеле муабетов, со тие пари од летоска Бранка го извади максимумот, Скули и пред Се Инлер ( претешко е да се преговара со Удинезе за нивни играчи ) али ете, ни тоа не бидна.
Не дека Бранка има око за таленти, иако и за тоа го бива, он најмногу пофалби добивал за начинот на кој преговара, преговорите со Барса на пример за Ибра беа мастерпис, нешто што Интер порано незнаеа да го прават кога продаваа главни играчи.

Не се буниме туку без ето ќе бидиме полоши и од другиот интер од запрешич во хрватска шо се налази:smir:
Хехе не заебавај, за џабе го немате Пандев на клупа :smir:

Незнам од кај тоа дека летал Бранка високо најискрено, а и реално, едно е технички директор друго е менаџер ...
Нејсе, 100 пати сме го правеле муабетов, со тие пари од летоска Бранка го извади максимумот, Скули и пред Се Инлер ( претешко е да се преговара со Удинезе за нивни играчи ) али ете, ни тоа не бидна.
Не дека Бранка има око за таленти, иако и за тоа го бива, он најмногу пофалби добивал за начинот на кој преговара, преговорите со Барса на пример за Ибра беа мастерпис, нешто што Интер порано незнаеа да го прават кога продаваа главни играчи.

Ne, toa za letanjeto poveke mi bese, od kade tolku pravo si dava, za na trener da mu zabrani da bara igraci, a ovoj sam da si nosi :), od tuka gledame kolku sloboda mu dal Morati.

Vidi, ne moze da reces deka ne e kriv Branka, deka vaka na hartija sekogas mozes da mi reces nemal pravo na nisto, nemal zbor koga zborele za menadzer, ama site znaeme deka tie sekoj den se srekavaat.

Do ovoj moment dosea site se ednakvo krivi, site do eden. Morati, Branka, Benitez i igracite.

Edno e da padnes od formata, drugo e da ne znaes 2 pasa da vrzes, a sosem treto e sto osvojuvanjeto na LS gi napravi da mislat deka sekoj individualno e najdobar na svojata pozicija vo svetot. Kamsik za ove samo :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom