Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Порка Мизерија крофнава е крива за се , Ето не сум го видел во вакво издание тоа што го направи беше за Црвен , СИТЕ АМА БАШ СИТЕ НА ЧЕЛО СО КАПИТЕНОТ се тињааааааааааа МЕ ПОТСЕТУВААТ НА ЃУБРЕНТУС ОД ЛАНИ и да сме среќни годинава и ЛЕ ако стасаме на крај

Интер губи 1-0 на големо разочарување на фановите на Милан :pos:

@IoSonoMilanista, te iznervira toj juventasot ama :pos:

Sledno, Eto suspendiran (zasluzeno) na 2-4 natprevari. Inter 2-4 bez postignat gol.

Мислам дека е редно да му се каже ЧАО на крофната :nerv:

Бетер сум од Деко.. ;))
Интер ја чекам X2 еј,X2! И сеа ќе изгубат! Oflelelelelelele Krofno Edna Mrsna!
Прво глеав ама не ми е јасно нешто,кои се Европските шампиони,жолтите или тие другите?

Кордоба цело полувреме е 2 метри позади задната линија од одбраната, а Сантон е најслабиот одбранбен играч шо некогаш сум го гледал. Тренерот на Киево многу убо знај колку е слаб Сантон и зато секоја акција на Киево (од изградените не контрите) е нафрлање од десна страна на крајна лева кај шо е Сантон.

Голема грешка на линискиот за најмалку 1 офсајд на Пелисиер, а можеби и повеќе, режисерот е катастрофално флегматичен со снимките.

Судбината на Рафа била да биде тренер на просечни екипи. Се надевам после ова коло дека ќе седне на клупата на Мурсија.

Оној па нашиот па нашиот,и баба ратка од село Тролово ке го дадеше тоа ауууу :nesvest:

Сантон немораше да скокне,зашто да се мачи?!
Само сврти го грбот и моли се да не примиме гол,зашто да скокаш?!

Јас па мислам дека не е баш се до крофнава..башка тиој што е највиновен за ситуацијата..ама па погледнете ги играчите на ништо не личат..камбиасо и занети не знаат еден пас да дадат..санкович никаде го нема..Санјдер е ала нинџа во тимот секаде го има ама за џабе како самд а игра..пандев не знае топката да ја пикни во празниот гол од три метра од косо..ето=зидан(чист црвен),кордоба и лусио како залутани поединци..само пофални зборови имам за сантон..се гледа дека детето се труди ама што да прави и тој...јас мисалм дека повторно тимот ќе кикса на вакви натпревари ид а замини бенитез..едноставно ифграчите се истрошени и изгледаат како да имаат сите 40+ години..а на Милан му се смеевме:kesa:..ХОРОР

Судбината на Рафа била да биде тренер на просечни екипи. Се надевам после ова коло дека ќе седне на клупата на Мурсија.
На Алмерија, после оние 8-0 барале тренер да им ги повреди играчите за да имаат алиби кога пукаат многу :)

Who will score first goal !?

Pellisier Sergio @ 6.00 :D

А Пандев да даеше гол , 10че беше =((( Гејоваќа !!!!

Кордоба цело полувреме е 2 метри позади задната линија од одбраната, а Сантон е најслабиот одбранбен играч шо некогаш сум го гледал. Тренерот на Киево многу убо знај колку е слаб Сантон и зато секоја акција на Киево (од изградените не контрите) е нафрлање од десна страна на крајна лева кај шо е Сантон.

Голема грешка на линискиот за најмалку 1 офсајд на Пелисиер, а можеби и повеќе, режисерот е катастрофално флегматичен со снимките.
Не си за Интер така?

Читан Никола за Сантон!!! Она што го зборев пред некој ден и зашто играше Кордоба место Сантон против Милан, а ме правевте луд на фб. Кога зборам дека има причина зашто не играл, има. Ама ние од пред компјутер знаеме повеќе од Рафа на тренинг што ги гледа.

Ај денеска пак игра нешто, против Романија беше КАТАСТРОФА!!!!

Него, отсекогаш сум викал дека не му иде десно, еве се потврдува дека по таа позиција немал асална партија во Интер.

Не, не ни фали Маикон :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom