Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Остај тоа, не е конечен список, ако не се лажам, 18 играчи само смеат да бидат вкупно :)

Се радуваш што го викна?:pos:
Не дека се радувам,али очигледно тенката клупа го приморила Бенитез да го повика Мансини!!! Секако дека сакам Мансини да се врати во старата форма но тоа во моментов е многу тешко!:toe:

--- надополнето ---

Остај тоа, не е конечен список, ако не се лажам, 18 играчи само смеат да бидат вкупно :)
Па овие 22 ца ке летаат во Лондон,11 ке играат а само 7 фудбалери смеат да бидат на клупата!

sulley-muntari_1518706c.jpg

Eeeee Interasi, deckovo vi nosi pobeda, a vie sakate da si ide:tv:

Toтенхем без Ван Дер Варт и во возвратниов дуел, што е топ сиутација за Интер, него да се молиме Мунтари да изигра добро и со Тотенхем, вчера излезе шпекулација дека Реднап е подготвен да плати 11 ипол милиони евра за него, нешто што може слободно да се искористи за трансферот на Бејл бидејќи Бранка утре ќе ги започне преговорите за него ( од Јуни да дојде во Интер ).

Да и јас се прочитав,Ван Дер Варт нема да игра утре,Иначе утре ке ја даваат на Канал 5 ? :toe:

Не ми е јасно како може уште да прашувате дали ќе не даваат :icon_lol:

^Не го видов убаво контактот, не сакам да тврдам нешто што не сум видел :) Ќе причекам снимка...

Иначе официјално е тоа дека Сампдорија побарале раскин на договорот со Касано....

По Пандев за 0,00 дали Касано е следниот? :)

Малце потешко Касано да иде во Интер .. Ако си отиде од Сампа 100% ќе дојде во Јуве ... Он и Дел Нери се гз и гаќи ...

Малце потешко Касано да иде во Интер .. Ако си отиде од Сампа 100% ќе дојде во Јуве ... Он и Дел Нери се гз и гаќи ...
Нека оди :)
Јас му давам шанси за во Интер бидејќи е фан на Интер.

Па брат,на сите им смета Интер што го даваат,почнаа дури и групи на фб да праат за ова :)
Никој со 5 грама памет не би правел такви групи... Мање-више битно, на мечевите на Интер во ЛШ паднаа по 5 гола во просек, неутралните гледачи се сигурно задоволни, фановите на другите екипи сигурно се незадоволни, али не може на секој да му исполнуваат желби. Освен тоа, се погодија такви парови да нема некое дерби освен Манчестер - Валенсија.

--- надополнето ---

:icon_lol:
albina.jpg

ми е гајле мене дали се задоволни или не, и ја не сум бил задоволен кога не го давале интер, па никој не ме прашал. кој ги е*е уживајте!

--- надополнето ---

Бенитез - Сакаме Победа

E да, ама Победа местеа натпревари, па сега ги нема.

Како и да е, изгледа Ван дер Ваарт ќе игра. Извор.

Ќе ти дојде оној прилепчанецот па оди разбери се после :)
Тешка ќе биде утре... кобеше IOsono уште во август дека екипава е уморна, ќе не задесат повреди, ќе немаме клупа... ширев песимизам ама не се фаќаше :) Како и да е, добра работа со Тотенхем е што имаме екипа за едно полувреме па може да ја решиме побрзо и да играме бункер :)

шансите за победа против тотенхем се еднакви на 0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom