Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека се радувам,али очигледно тенката клупа го приморила Бенитез да го повика Мансини!!! Секако дека сакам Мансини да се врати во старата форма но тоа во моментов е многу тешко!Се радуваш што го викна?![]()

Па овие 22 ца ке летаат во Лондон,11 ке играат а само 7 фудбалери смеат да бидат на клупата!Остај тоа, не е конечен список, ако не се лажам, 18 играчи само смеат да бидат вкупно![]()
Официјално Тотенхем - Интер иде на канал 5!Да и јас се прочитав,Ван Дер Варт нема да игра утре,Иначе утре ке ја даваат на Канал 5 ?![]()
^Не го видов убаво контактот, не сакам да тврдам нешто што не сум виделЌе причекам снимка...
Иначе официјално е тоа дека Сампдорија побарале раскин на договорот со Касано....
По Пандев за 0,00 дали Касано е следниот?![]()
Не ми е јасно како може уште да прашувате дали ќе не даваат![]()

Нека одиМалце потешко Касано да иде во Интер .. Ако си отиде од Сампа 100% ќе дојде во Јуве ... Он и Дел Нери се гз и гаќи ...

Никој со 5 грама памет не би правел такви групи... Мање-више битно, на мечевите на Интер во ЛШ паднаа по 5 гола во просек, неутралните гледачи се сигурно задоволни, фановите на другите екипи сигурно се незадоволни, али не може на секој да му исполнуваат желби. Освен тоа, се погодија такви парови да нема некое дерби освен Манчестер - Валенсија.Па брат,на сите им смета Интер што го даваат,почнаа дури и групи на фб да праат за ова![]()
E да, ама Победа местеа натпревари, па сега ги нема.
Како и да е, изгледа Ван дер Ваарт ќе игра. Извор.
Како и да е, добра работа со Тотенхем е што имаме екипа за едно полувреме па може да ја решиме побрзо и да играме бункер 
Не го потценувај Мунтаришансите за победа против тотенхем се еднакви на 0