Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
25201835.jpg

Си личат. :D

Син или галениче.Имате некоја информација кој од повредениве наши играчи кога ќе му биде на располагање на Рафа?Ова повредениве играчи навистина ни недостасуваат многу.Ај ако имате некоја информација или пак РИКИ ако имаш ти некоја информација дај напишете.
И во продолжение Лацио прв,ИНТЕР втор итн.(доста голтавме прашина).

^^:pos: Исти се

Васко неам поим кога точно ќе се вратат сите... Цезар најверојатно против Тотенхем, Лусио бил океј, Камби наредниот натпревар во Сериа А, Мота можеби на операција ќе оди...

--- надополнето ---

Decki jas sum nov na fan klub Inter ve sledam podolgo vreme i sum golem fan na Neroazurite .. Se nadevam deka ke me primite kako clen na vasiot fan klub .. :)
Welcome :)

Иначе вчера Интер ја погодив во точен резултат на Кајгана тип натпревари..не сум заприметил дури сега видов:pos:

brat odi naspi se :P ..i proveri neso na zidot ti kladov gledaj go !!

И сакате некој ваков да дојде во тимот ?

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“He stormed out, violently slamming the door, and began shouting as he walked towards the locker room,” said a source.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“He was swearing, calling the President ‘s***ty old man,’ and as he went past teammates Giampaolo Pazzini, Nicola Pozzi, Daniele Dessena, Guido Marilungo and Stefano Lucchini, he referred to them as ‘a***-lickers.’[/FONT]
Не, фала, дури и да им платат на Интер за ваков, не го сакам у тимов ...

Дај нека ми ја пушти некој сликата за Милан - Доџите сад, доста смо се зајебавали, неможам да ја најдам сега!

Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini, 40 Obiora Nwankwo.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany.

Бенитез го именуваше составот за Тотенхем.

Конечно после долго време Мансини го глеам на клупа,незнам што му текна на Бенитез да го викне!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom