Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проблемот е што има луѓе кои основни правила во фудбалов не ги знаат па вакви работи пишуваат и се развива безвезна дискусија. Тоа е ко да кажеш дека Мексес со Бреша требаше жолт да добие кога буквално се обиде да го претепа линискиот судија, или Ујфалуши требаше да добие жолт за стартот врз Меси ...Ајде де... така пофино ќе ти беше...?
И не се честита победа така.
И како може судијава да продолжи 1 минута у прво кога голманот излегуваше само 5 минути?
E ај на 4-0 , 5 минути да даде продолжение...на таков резултат воопшто не се ни дава продолжение.
И да, не само мене, туку верувам и на сите љубетели на фудбалот, ќе беше поинтересна за гледање ако не дадеше црвен. Судијата најпрвин му дава на играчов, па после на Гомез. Се изгуби у свемирот.
Не не, боље вака да ја преформулираш реченицата, боље за неутралците ке беше Гомез да не направеше таков наивен прекршок кој МОРА, според сите прописи на Фифа и Уефа, да се санкционира со директен црвен. Старт на голман врз играч пред него а истиов е у контра секогаш се санкционира со црвен, ко што се санцкионира со црвен и фаул на последен играч од одбраната во ваква ситуација, затоа судијата по грешка на Екото му даде црвен, мислеше он го направил фаулот.E ај на 4-0 , 5 минути да даде продолжение...на таков резултат воопшто не се ни дава продолжение.
И да, не само мене, туку верувам и на сите љубетели на фудбалот, ќе беше поинтересна за гледање ако не дадеше црвен. Судијата најпрвин му дава на играчов, па после на Гомез. Се изгуби у свемирот.
Значит, според тебе, само заради тоа шо ќе беше поинтересен натпреварот за љубителите на фудбалот, требаше жолт да му дајт?
Според фановите на Милан, секоја одлука во корист на Интер е штетна за фубалот како игра...![]()
Како можеа ова интер да си го дозволат не ми е јасно ? ??? среќа шо не изиграа нерешено инаку ќе беше колнење на форумов !!