Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше тешки победи, али и 0-4 со Милан второ коло по што направија серија од добри резултати со мал број на киксови и до Јануари имаа комотна предност ...
Услови за такво нешто има и сега, а шампиони се, и на Италија и на Европа, сите знаеме каде е проблемот и не е случајно тоа што низа портали а и странски форуми се за примена на друга тактика, и слеп да си ке уочиш дека основа за таква формација овој тим у моментов нема.
Што е најтрагично, лани до Јануари кога беа 8 бода предност на табела од вторите играа со 4312 ...

^Да, единствен кикс во Италија беше оној пораз против Сампдорија, инаку се газеше, ќе видиме како ќе биде сезонава. Инаку искрено со Милан ни беше полесно да играме отколку со Аталанта и таква нискоразредна компанија... :)

Боље спречити него лечити е работава, сеа ако не почнат сериозно да работат, грдо ке се поебат, поготово Рафа ...
Со Мур у пето коло или шесто, или седмо аман не ми текнуе, 0-5 гости со Џенова, колку и да беа лоши ( најмногу ради очајната физичка подготвеност ) имаа победнички карактер ради Мур. Мене со Рафа не ми се допаѓа моменталниов карактер на екипава, не ми се свиѓа како играат кога бркаат резултат, со Мур се деси и Динамо Киев, уште тогаш пишав дека ова е шампионски менталитет и карактер и тимот може далеку да прогура и у ЛШ, со Рафа тој филинг го неаме сеа за сеа ...

За Дебелиов, коа дискутирав со Пејо на темава реков, Интер му нуди две опции у животон негов пекарски, или да продужи со кариера ала Раниери, или да се искачи скалило погоре, ова му е једина прилика зашто по фејл приказ во Ливерпул и евентуално у Интер, него иднината му се второразредни екипи, а и тие прашање е дали ке го земат ради неговата плата, мада сакал он или не, и таа тродупло ке му се намали ( јес да до сеа има заработено за цел живот да има за кило кифли и јогурт 15 пати на ден ).
Еден неврон у глава треба да има за да го знае истово, а го има, така да баш ме интересира каков епилог ке има во Интер ...

Подготвен сум да изџвакам една лоша сезона ( под лошо подразбирам второ или трето у Италија ), јебига, вечно да се победува не е изводливо, али не и по негов евентуален отказ да дојде некој ко Дел Нери.

Да да, да ги преценуваме играчите, Санчез е добар, ама не вреди 25м евра, тоа е премногу за играч од екипа која лани се бореше за опстанок а и сезонава од 2 кола има нула бодови.
Реално, Санчез е проценет измеѓу 12 и 15м евра, и со оглед дека е реткост да се плаќа реалната цена денес, до 20 ок, мада и тоа е многу за Јануари, 18 е прифатливо само што тој филм нема да го гледаме.

Дечкото не е себичено како Балотели а и кошта половина од цената на Бало само што Сачез е постар... иначе на Бало може тренер да му биде! ако не го земеме Кака за можеме да го купиме Санчез

Нема падобранци денеска. Чудно. Изгледа некој 1-1 изиграл :)

^ А баш сакав да прочитам некој пост како Шинтер треба да се плаши...

Утре дебелиов има огромна шанса да зајакнат позиција пред ривалите (ако можам да ги наречам така), а исто така да зајакнат и на психолошки план. Со победа утре, би се одело на мин +3 пред другите, по само три кола. Нешто што дури ни Мурињо лани го немаше (4 од 4 имаа Јуве). 4-3-1-2 формацијата е како измислена за утре, иако Снајдер го нема, па можеби Пандев ќе го видиме (знам дека не е 100% фит). Доколку нашиов игра од прва минута, конечно шанса за него да се врати на својата природна позиција и да видиме нешто повеќе.

Сеа се враќам и глеам Милан кикснале хаха,и после они ке ме си прват конкуренти па дури и фаворити број 1:tv:!!!Утре гледано не очекува тешка утакмица,но Палермо е ослабен и е во слаба форма па може тоа да го искорстиме и да ги победиме!

Подготвен сум да изџвакам една лоша сезона ( под лошо подразбирам второ или трето у Италија
Сакал,нејќел,сигурно ќе освоиме у Италија.Нема кој да освои.Да имаше некој јак конкурент,и ја ќе го имав истото мислење.Ама и Чиро Ферара да ни е тренер,пак ќе освоиме у Италија.Тоа како по дифолт ни доаѓа со овие нашиве "конкуренти". :icon_cool

А,да.Syn,очекувај пак да ја видиш старата формација со Станкович ала Снајдер и Ето,Милито и Кутињо напред.Пандев резерва. :icon_cool

Доста смо се зајебавали !!!Ова ке остане како една од најголемите глупости кои излегле на Интернет откога е измислен :tapp:

Иако имам огрмона желба денес да се издвојува победа кај мафијашите..едноставно совеста не ми даваше да ја играм 2-јка во тикетот..па чисто резонански ја изиграв X..барем ако киксниме нема да се нервирам а некако дебелиот не ми е стабилен тренер ...

Официјално

Цезар
Маикон - Лусио - Самуел - Киву
Занети - Камбиасо
Станкович
Пандев - Милито - Ето

аман бе ... ебати составот ебати
Кутињо го очекував во први 11 - се з*
Пандев го очекував на клупа за недај боже - се з*
аууу со господ напред оваа

Али клупава е лом!

Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon.

--- надополнето ---

Јас би играл вака

Цезар
Мајкон Лусио Самуел Занети
Камбијасо Станковиќ
Пандев
Кутињо Милито Ето​

Очекувајте ги следниве замени, Кутињо Пандев, Станкович Марига. Друг избор нема.

-------------Цезар
Мајкон Лусио Самуел Занети
----- Камби Марига Стан.
-------------Кутињо
----------Пандев Ето
Ја вака би играл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom