Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.852
Имаше тешки победи, али и 0-4 со Милан второ коло по што направија серија од добри резултати со мал број на киксови и до Јануари имаа комотна предност ...
Услови за такво нешто има и сега, а шампиони се, и на Италија и на Европа, сите знаеме каде е проблемот и не е случајно тоа што низа портали а и странски форуми се за примена на друга тактика, и слеп да си ке уочиш дека основа за таква формација овој тим у моментов нема.
Што е најтрагично, лани до Јануари кога беа 8 бода предност на табела од вторите играа со 4312 ...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
^Да, единствен кикс во Италија беше оној пораз против Сампдорија, инаку се газеше, ќе видиме како ќе биде сезонава. Инаку искрено со Милан ни беше полесно да играме отколку со Аталанта и таква нискоразредна компанија... :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.063
Поени од реакции
45.852
Боље спречити него лечити е работава, сеа ако не почнат сериозно да работат, грдо ке се поебат, поготово Рафа ...
Со Мур у пето коло или шесто, или седмо аман не ми текнуе, 0-5 гости со Џенова, колку и да беа лоши ( најмногу ради очајната физичка подготвеност ) имаа победнички карактер ради Мур. Мене со Рафа не ми се допаѓа моменталниов карактер на екипава, не ми се свиѓа како играат кога бркаат резултат, со Мур се деси и Динамо Киев, уште тогаш пишав дека ова е шампионски менталитет и карактер и тимот може далеку да прогура и у ЛШ, со Рафа тој филинг го неаме сеа за сеа ...

За Дебелиов, коа дискутирав со Пејо на темава реков, Интер му нуди две опции у животон негов пекарски, или да продужи со кариера ала Раниери, или да се искачи скалило погоре, ова му е једина прилика зашто по фејл приказ во Ливерпул и евентуално у Интер, него иднината му се второразредни екипи, а и тие прашање е дали ке го земат ради неговата плата, мада сакал он или не, и таа тродупло ке му се намали ( јес да до сеа има заработено за цел живот да има за кило кифли и јогурт 15 пати на ден ).
Еден неврон у глава треба да има за да го знае истово, а го има, така да баш ме интересира каков епилог ке има во Интер ...

Подготвен сум да изџвакам една лоша сезона ( под лошо подразбирам второ или трето у Италија ), јебига, вечно да се победува не е изводливо, али не и по негов евентуален отказ да дојде некој ко Дел Нери.

Член од
3 август 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Да да, да ги преценуваме играчите, Санчез е добар, ама не вреди 25м евра, тоа е премногу за играч од екипа која лани се бореше за опстанок а и сезонава од 2 кола има нула бодови.
Реално, Санчез е проценет измеѓу 12 и 15м евра, и со оглед дека е реткост да се плаќа реалната цена денес, до 20 ок, мада и тоа е многу за Јануари, 18 е прифатливо само што тој филм нема да го гледаме.
Дечкото не е себичено како Балотели а и кошта половина од цената на Бало само што Сачез е постар... иначе на Бало може тренер да му биде! ако не го земеме Кака за можеме да го купиме Санчез

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Нема падобранци денеска. Чудно. Изгледа некој 1-1 изиграл :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ А баш сакав да прочитам некој пост како Шинтер треба да се плаши...

Утре дебелиов има огромна шанса да зајакнат позиција пред ривалите (ако можам да ги наречам така), а исто така да зајакнат и на психолошки план. Со победа утре, би се одело на мин +3 пред другите, по само три кола. Нешто што дури ни Мурињо лани го немаше (4 од 4 имаа Јуве). 4-3-1-2 формацијата е како измислена за утре, иако Снајдер го нема, па можеби Пандев ќе го видиме (знам дека не е 100% фит). Доколку нашиов игра од прва минута, конечно шанса за него да се врати на својата природна позиција и да видиме нешто повеќе.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сеа се враќам и глеам Милан кикснале хаха,и после они ке ме си прват конкуренти па дури и фаворити број 1:tv:!!!Утре гледано не очекува тешка утакмица,но Палермо е ослабен и е во слаба форма па може тоа да го искорстиме и да ги победиме!

M

mercenary

Гостин
Подготвен сум да изџвакам една лоша сезона ( под лошо подразбирам второ или трето у Италија
Сакал,нејќел,сигурно ќе освоиме у Италија.Нема кој да освои.Да имаше некој јак конкурент,и ја ќе го имав истото мислење.Ама и Чиро Ферара да ни е тренер,пак ќе освоиме у Италија.Тоа како по дифолт ни доаѓа со овие нашиве "конкуренти". :icon_cool

А,да.Syn,очекувај пак да ја видиш старата формација со Станкович ала Снајдер и Ето,Милито и Кутињо напред.Пандев резерва. :icon_cool

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.194
Поени од реакции
13.049
Доста смо се зајебавали !!!Ова ке остане како една од најголемите глупости кои излегле на Интернет откога е измислен :tapp:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Иако имам огрмона желба денес да се издвојува победа кај мафијашите..едноставно совеста не ми даваше да ја играм 2-јка во тикетот..па чисто резонански ја изиграв X..барем ако киксниме нема да се нервирам а некако дебелиот не ми е стабилен тренер ...

@ki

Whaaaa? :)
Член од
27 декември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
22
Молете се денес Милито да се врати :)

M

mercenary

Гостин
Официјално

Цезар
Маикон - Лусио - Самуел - Киву
Занети - Камбиасо
Станкович
Пандев - Милито - Ето

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
аман бе ... ебати составот ебати
Кутињо го очекував во први 11 - се з*
Пандев го очекував на клупа за недај боже - се з*
аууу со господ напред оваа

Член од
22 август 2009
Мислења
615
Поени од реакции
221
Али клупава е лом!

Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 39 Santon.

--- надополнето ---

Јас би играл вака

Цезар
Мајкон Лусио Самуел Занети
Камбијасо Станковиќ
Пандев
Кутињо Милито Ето​

Очекувајте ги следниве замени, Кутињо Пандев, Станкович Марига. Друг избор нема.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
-------------Цезар
Мајкон Лусио Самуел Занети
----- Камби Марига Стан.
-------------Кутињо
----------Пандев Ето
Ја вака би играл.