Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Oстај ти Минери, со бурето на Иосоно шо прајме ...
едит: Средивте ...

Само се мислам кога ќе забрише Syn.

Иначе јас продавам 2 шпила карти, интересно е тоа што фали една карта, ама не знам која, па и не е битно во играта. Некој заинтересиран?

Ретардирани раце има на клипов,,

ИоСоно ја имам од 15 литра незнам дали ке ти врши работа,, пола е со расол. :pos:

Направив букмарк, сеа ќе сликнам и сликата на сигурно.

И официјално го замолувам _The Great_ да подготви некое добро аватарче до почеток на следната сезона, онака уникатно да биде, не сакам другарот да носи аватар што веќе некој друг го носел.

Deal, со задоволство истиот ќе биде изработен. x)

п.с. Кога веќе правите муабет за јувенташиве, што мислите за ова протерувањево на ромиве бе ?

Вие ептен сте биле отидени бе :pos:

Него ај јас идам во соседството (фан клуб ЈуБе) да си се посмеам малце :))

Кога сме веќе кај смрдеата, како сте по дома бе?
xa-xa, гуд уан! :) Како онаа фората: „Добар ден госпоѓо, се јавуваме од Водовод, дали имате вода дома...?“ Ја знаеш... :)
P.S.
Syn, до кога ќе бидеме толерирани да знам да си испланирам? :)

Не бе, нема смисла ваков епик муабет ( за кого како :) ) да се брише, дознавме многу нови работи, ко на пример финансиски мелтдаун за Димитар во иднина во случај да продолжи со истиве ставови.
Нејсе, време е да прекинеме, и уз пут, дека ме мрзи да проверувам, кога играат со Палермо ?
А кога сме кај нив, во очајно лоша форма се, нерешено дома прво коло и пораз гости од Бреша ( одбраната им е попаросана ), а и денес од Спарта Прага изгубија, пак примија 3 комада ко и со Бреша али ако сакаат точка од која нештата ке тргнат нагоре, ондак за наша жал, Интер им е права прилика за тоа.

Кјаер го шитнаа а такоџе и Кавани кој е супер играч ( 2 кола 2 гола до сеа ) а Миколи им е повреден и се десеткувани грдо, ако Рафа се реши да смени систем што би било и логично во ситуација кога и Пандев е повреден а ако игра Коутињо или Бијабијани само 1 би дремел на клупа, ондак убеден сум дека со цел плен си одат од таму, ако не, скептик сум за добар резултат, не се кадарни да гураат со 4231 у моментов, а и во остатоков од сезонава.

А бе утре ќе пишам за фудбал, штом се толерира, глејте го овој што пишува по форумов:

Имате специјлани тави за палачинки, ми се чини дека не се многу скапи, и добра забава е да ги превртуваш без никакво помагало :)

Ако може рецепт за баклава да ни дадеш исто би ти биле благодарни сите на фан-клубов :pos:

Oвој Бенеaмата па ванаби Џејми Оливер, или у најлош случај, оној од 4 сезони дебелион. :)

Ај бе реметете некој друг :)
Глеам правеа муабет за палачинки, како да не се утрапаш, можда некоја ќе те викне на палачинка :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom