Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај може да аплицирам за позицијата на Марига бе :) ?

Крв му ебем нигерска ...као сите нигери кај нас се погодија НЕСПОСОБНИ .......

СПОР/ГЛУП/СО КРИВА НОГА/СПОР/ГЛУП .....

И да ти кажам има право Бранко што го дупи цело време:pos:

Добро е,добро е,не се жалете.Ќе тепаме.
Кутињооооооооооооооооооооооооооооо.. :( ајде влагај.

Кај може да аплицирам за позицијата на Марига бе :) ?

Крв му ебем нигерска ...као сите нигери кај нас се погодија НЕСПОСОБНИ .......

СПОР/ГЛУП/СО КРИВА НОГА/СПОР/ГЛУП .....
Марига не е Нигериец... ало
Тој е од кенија..знаеш дека кениците се талентирани за атлетика на средни и долги патеки...овој Марига ни е премногу уплашен...Надешта од Жозе Мурињо, не е лошо да си го приберет во Реал Мадрид.
Три пати ура за Марига:
:tapp:

оваа одамна го знаевме дека е тапа.
немој пак Милито да шутира пенал...
ЕТОООООООООО...... 2-1

Денес Интер како да игра со 10 играчи. Милито воопшто го нема...

Влегува во игра Мунтари, царот на играта на Интер, МУНТАРИ

Тандем од соништата во средниот ред: Марига - Мунтари

--- надополнето ---

Честито ПОБЕДА .....

Изгледа сите играчи биле на пост, а не е само Мунтари :)
2-1...очекуван резултат според мене беше, и ете го се оствари.
Многу нешта треба да се сменат во Интер, мислам дека Мунтари далеку подобро може да изигра од Марига, а и Дестро од Биабиани, освен што има добар спринт друго и нема нешто посебно.(зборам за Биабиани).

По незаинтересирано суштество од Милито денеска немам видено...
Марига, ауууууууу очааааај. Жими се Мунтари поарен е.
Слаба игра, али сепак 3 бода си се 3 бода...честита нека ни е првата победа, и да ни се множат годинава. Сериа А доста е мислам :)

МАРИГА ВТФ? Леле, ајде Маикон од наредна, Занети на позицијата на Марига, неможам да го гледам на терен нигерот. Ок игра дефанзива, ама напад е труп невиден. Ок, верувам дека играта ќе си дојде на место кога Занети ќе се врати на своја позиција, денес само тоа фалеше, некој позади Снајдер да повлече и да организира игра, покрај Камбијасо офц. И незнам што му стана на Снајдер, денес имаше преку 5 позиции за шут, тој нон-стоп проигруваше. Ето цар, свака част, крило, напад, ротирање, пак истиот, најдобар на терен денес дефинитивно, уште таа шанса кога удри статива да дадеше гол, тоа ќе беше ремек дело.

3 бода против увек незгодниве Удинезе, јас очекував нов кикс али ме изненадија >.>
:)

Ајде честито победа , нек ни се множат. На моменти изгубени или пак одлични, да не е снајдер и ето незнам што ке биде од Интер. МекДоналс може да игра за Чезена дека очигледно е бот.Кордоба ме изненади не напраи некоја поголема глупост и мислам дека против твенте треба Кутињо да почне прва постава.Пандев и Биабиани не се на завидно ниво.Палермо ке биде шанса за Принцот да влезе во потребната егзекуторска форма и да немаме проблеми со финишингот како последните две утакмици.

Изгледа сите играчи биле на пост, а не е само Мунтари :)
2-1...очекуван резултат според мене беше, и ете го се оствари.
Многу нешта треба да се сменат во Интер, мислам дека Мунтари далеку подобро може да изигра од Марига, а и Дестро од Биабиани, освен што има добар спринт друго и нема нешто посебно.(зборам за Биабиани).
Како Ванѓа го погоди резултатот од 2:1...Браво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom