Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нели ако не заиграл у фазата по групи смее да игра и за друг тим истата сезона... или тоа беше ако играл во ЛЕ смее во ЛШ и обратно !? :)
Aко играл у ЛЕ тогаш во фаза од групи во ЛШ нема да може да игра, али ке може у нокаут, а ако играл у ЛШ пред фаза у групи, јок, цела година пропушта, така Барса со Чигрински лани направија и се поебаа грдо.

Думан викаш Милан се први фаворити Со Ибрахимовиќ, Пато, Роналдињо и Тиаго Силва се прв фаворит за освојување на Серија А.Ај да те потсетам Силва е централен бек,Пато и Нослето скапано педерско се класични напаѓачи додека Рони зублето е полушпиц играч.Кој ќе им дава топки,Амброзини старецот и морето,Пирло е далеку од тоа што беше некогаш,Седорф е истотака во поодминати години,Гатузо мускетарот тркач за трка со коњи или пак новодојдениот Боатенг?Баш сакам да ми објасниш!

@Iosonointerista

За поразот на јувентус милсам нема потреба да се спомнува во нашиот фан клуб и да се замараме со нив непотребно...тоа што се случуваше лани после нашето нерешено против бари беше очекувано бидејќи ние бевме шампиони и ја браневме титулата исто како и сега..што значи притисокот е врз нас и нормално дека ривалските фанови ќе дркаат на наши евентуални неуспеси во сезоната..а нивни неуспех би била обична работа па зато не се замараме...

а Думан со твојот прв пост се изглупира..како прво си во право за рејтингот што ни го донесе ибра..но сепак ние не сме Гетафе или некој треторазрден клуб да не потценува и да дава такви изјави..сепак ние сме ИНТЕР и нема да дозволиме некое подмолно суштество да си игра со нас....без разлика кој е и што е..Како воро не знам од каде ти дојде идеата да ја критикуваш играта на капитенот низ годините..па таков играч тешко некогаш дека ќе имаме повторно..верувајми ќе биди многу потешко кога ќе си замини...едноставно занети покрива многу позиции и плус е безгрешен на теренот и скоро секогаш игра константно и башка што писхички и тоа како влијае на теренот врз другите..вистинска икона на Интер е човекот и нема лош збор за него..

Думан, Милито за една сезона направи 3 пати повеќе од она што Ибра го направи за Интер во 3 сезони ...
Јас не го спомнав Милито во никој случај како негативен...но секој играч што играл за Интер го почитувам, па макар тоа бил и еден Грешко или Џули...
Единствено две личности што биле во Интер ми го загрозиле здравјето - Марко Тардели и Алберто Ѕакерони.
А од клубовите за најголем непријател го сметам Губентус, па морам да признам дека на секој нивни пораз славам како да е празник, ланската година цела беше со празници, а благодарение на Donati и Бари еве и оваа ми започна со славење.
На комшивкиве како што ги викате од Сан Сиро, не им посакувам многу лошо ете оваа сезона пак ќе им посакам да бидат пред Губентус.
Од Интер оваа сезона очекувам само едно, да бидат во Серија А пред Милан и Губентус, па макар и на 18 позиција :)))))).
Читав последниве денови бевте големи песимисти и го напаѓавте на Бенитез, нетреба да заборавиме дека фудбалерите се уште физички се многу слабо подготвени, според проценките на Бенитез некаде околу 40% , тоа го изјави пред натпреварот, тој беше претпазлив пред натпреварот и тоа го изнесе како голема слабост пред натпреварот, а очигледна беше неговата забелешка.
Да се надеваме дека за едно 3-4 недели повторно ќе бидеме во топ форма.
ФОРЦА ИНТЕР !
FORCA INTER FANS CLUB MACEDONIA !

^ А озбилно тешко е легенда да натераш на пензија,додека легендата не реши дека е доста и да разговара со клубот.
Да му спомнеш ти не иде,срцето и душата ги остаил за тимот,знам по Малдини и до 45 да решеше да игра ке го трпевме немаше да кажеме лош збор.

За Занети немам лош збор али незнам уште колку ке биде во форма за да игра,иначе каков Милан бе од кога они први фаворити за освојување од коа им дојде Ибра хаха!!Не зборете глупости немаат средина и бекови и они ке ми земеле хаха

Васко немој сега да ме тераш во аватар да го ставам Пацини, па од преголема благодарност на момчево од Сампдорија го носев цел месец во аватар...
Јас него го прогласив за најкорисен и најзаслужен за освоената титула на интер во Серија А.
Кога веќе го продадоа проблематичниот Балотели, можеше со парите да се донесет Пацини, и така веќе една титула ни донесе.

П.С Мурињо изгледа почна да му боли главата, ја вдишуваат прашината на Барса.

Васко немој сега да ме тераш во аватар да го ставам Пацини, па од преголема благодарност на момчево од Сампдорија го носев цел месец во аватар...
Јас него го прогласив за најкорисен и најзаслужен за освоената титула на интер во Серија А.
Кога веќе го продадоа проблематичниот Балотели, можеше со парите да се донесет Пацини, и така веќе една титула ни донесе.

П.С Мурињо изгледа почна да му боли главата, ја вдишуваат прашината на Барса.
Пацини првин си донесе квалификации на Сампдорија во лигата на шамионите каде не се пласираа по групи а после нас титула!Епа Думан не можеш на секоја утакмица да победуваш со нерамноправни сили на терен!

SERIE A: THE LATE GAME OF MATCHDAY 1

"No revolutions. I believe in Milito but there is also Coutinho."
"Diego is untouchable? I don't think he is." The coach is not giving up on the Argentinian but he'll reflect. And preparations for the baby Brazilian.

Appiano Gentile - The prizes are beautiful and shiny. But they can be very distracted. "They day before Monte Carlo, there were many good headlines and we also had an awards ceremony so we lost a bit of concentration. We were too happy, too many awards..." That is Rafa Benitez. He says and smiles. Benitez has also pointed out some other problems and according to him the team "had no energy" and it is hard to turn on a machine with no energy to conquer others. Well, it is time to restart without failures. No Maicon for "a blow in the knee" but there is Santon who has been "working very well in the last 2-3 training sessions" but for now Zanetti is a leading candidate for the RB position. But above all, there is also Milito. The man in Monte Carlo was not a Principe. "Is he untouchable? I don't think he is." Stop, let's talk. But Diego is very difficult to give up. At least give him a rematch after that bad night to regain his "Principality".

Intelligent revolution "I do not want to revolutionize the team but I will change some things but not what has been working." Meanwhile, he feels the need to launch a caress for Milito. "Diego is an intelligent player, he understands when he plays well and especially when he plays badly he'll understand why. Now he is continuing to train well and I am very pleased with his work. If the team does well it will be easier for the striker to do better." Milito is not untouchable. Nobody is. Nobody should be. But but but. But he is EL PRINCIPE.

657i.jpg

Idea Coutinho Today Diego should be on the field, and maybe we''ll see the Serie A debut of Coutinho. "The boy has talent and quality. He's been working and learning well and I am very pleased with him. He can start for this team but he is young and I will not put him under pressure." So watch out for the boy today, maybe instead of Pandev.

Right mentality, now "After Monte Carlo, I said to the boys that we are a team and we lost together. When we win, we al win. I'm sure about the reaction of the boys as they've been training with energy and intensity. That defeat must be a stimulus for all of them and for me too. I have the mentality and we must rely on ourselves. Inter are a great team that for the past 3 season have never started in the best way. It takes time so now we have to do things that we are capable of doing. The boys are calm and focused. Nobody likes to lose. For this we should win. Now."
Пак ќе ги гледам Станкович и Киву.:tapp:

Околу трансферите..

MARKET: ONE PURCHASE IF ONLY IT IS EXTREMELY USEFUL. TALKS FOR ANTONELLI TO REOPEN IN JANNUARY.

Bale is unsellable so no Muntari for Tottenham.
The last minute idea could be Poli.

Appiano Gentile - "Moratti and Branca know what I like," says Rafa Benitez speaking of the transfer market, not ice cream with chocolate. True, but Benitez also knows, a little bit, that what he really likes are unreachable for an Inter who are on a budget due to financial fair-play. Mascherano, a 22-million euros man said yesterday that "my first choice was Inter," but Inter's first choice was watching out for economic penalty. And for Kuyt, Liverpool don't want anything less than 15 million. Too much for a 30 year-old.

Modric and EU rule The figures for a Fabregas, a Schweinsteiger are just too much and therefore they are unattainable for Inter at this point with less than 2 days left. Spending to find a reinforcement that matches the technical features and compatible with the requirements of the team. This, so far, was not successful. Same goes with the talks with Tottenham, who wanted Muntari but only on loan. Too bad that Inter would have lost an "Italian" on the Champions League list, and without an interesting counter-offer: Bale is non-transferable, Modric is impossible because the new non-EU rules. For Jenas is required money so Branca is preferred to keep what he has.

Only expenditures aimed So now what? Maybe Inter will not do anything to enter the market game. Spending just to spend is not in its philosophy of the current market. Maybe they will hold until January (or June of next year) if a better quality player comes around, but until then investments are postponed. In January, talks could return for Antonelli. They have been in talks with Parma but were given 4-5 months to decide on whether or not to buy this player. All depend on the progress of Santon. But you never know. Moratti has asked Branca to look at the budget, not to stop looking around or abort interesting projects. So that is a good idea if you were at the last minute. Inter could have a last minute signing. Maybe with Sampdoria, who are now out of the Champions League and have plenty of midfielders. So between now and tomorrow talks for Poli could (re)open?

Да не се надеваме премногу на некој last minute bombastic transfer..усвари ни бомбастик,ни никаков.

Извор:GazzetaDelloSport

Ја знам дека ако пак ме дупнат на Кладилница ке им ебам матер у сред п**** :)))))))

Вие сегде сакате да го тутнете Мунтари ама никој да се излаже да го земе. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom