Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо ќе кажете на ова наместо да си ќути пали оган.

Пред да дојдам во Интер немаа освоено ништо затоа треба да ми бидат благодарни мене. потпис Златко Циганот ова го изјави вечерва.

Па спорд повеќето од вас во право е а според мене во Интер стана играч од класа во Јуве чистеше копачки на Тезеге и грееше клупа.
Првата година кога дојде Ќреспо ни беше прв стрелец и ги реши најважните мечеви втората даде 7 гола од игра третата му беше класа но цел тим играше за него.Човекот се мисли за бог а е најголемиот промашај во историјата на фудбалот.

Инаку тежок провокатор одма почна Милан е поголем клуб од Барса јас освоив се на Интер(заборави кој го испердаши лани ако е толку јак што не не победи).

Ибра е 2 работи, гомно од човек и ѕвероња од играч.

^Mite, Не се замарај со него, не вреди, го видовме каков калибар на играч е, да си главен напаѓач, до тебе да е Меси, позади тебе Чави и да имаш 0 удари у 2 меча за тим што игра убер офанзивно .... а сака титула во ЛШ ? Каде бе ?!
Како и да ја врти, и ретардиран да е ке знае дека во моментов Барса ги има подобрите услови за освојување на ЛШ, али има ли избор сега ? Мора да лиже г'зиња, ко да кажал, магаре ке победи во трка со коњи, на крај краева и лани кажа оди во Барса зашто со нив може да освои ЛШ, бил убеден у тоа, беше среќен ко мало детенце, бил среќен ко што бил среќен кога му се родиле двете деца, ама .... :(

--- надополнето ---

Јебига Мур, Бензема и Игуаин не се Милито. :tv:

Sakam Milito da se vrati vo forma i da go kupime Van der Vart:vozbud:. Noslono treba da se ignorira ne zasluzuva vnimanie !! Murinjo nesto nervozen vecerva:tv:

Доколку сакате да се видите какви бевте по Атлетико Мадрид, тркнете до фан клуб: Губентус. :)

Иначе...
Ибра Росонеро!
^На последната реченица се превртев од столицава. Ѕвер! :)

Два гола на Арнаутовиќ за Вердер

Првата утакмица е пред нас...
Болоња - Интер, најава

Морати пак нешто замешал прсти... :)
Болоња го отпушти тренерот!

Дебелиов прв пат прозборе нешто за трансфер целите...
Интер знае што сакам

Е ова второто ако биде, мх мх, штета што не е Герет Бејл:)(јебига потпиша договор со Тотенхем т.е го продолжи договорот), ама и Џенас е одличен играч

Герет Бејл моментално е најдобриот во Тотенхем, заедно со Арон Ленон се најдобрите крила во светскиот фудбал....двајцата заедно имаат 44 години :))) Ленон (23), Бејл (21). ги следам последните натпревари на Тотенхем и Бејл е најдобриот...не е можно Тотенхем да се откажет од овој играч.
За таква трампа Мунтари - Бејл...не сонувајте...а и да би дошол Бејл во Серија А, неверувам дека на исто ниво би играл како во Премиер лигата, за која јас лично ја споредувам рамно на НБА...
Благодарение на Sportklub i Sportklub + имаме можност да ја следиме Премиер Лигата.

Проблемот е што сите ако не се лажам, заедно со Џенас, играа во ЛШ, т.е. за Бејл и Ленон знам, за Џенас не ми текнува али како што добро разбрав и он бил дел од тимот.
Така да било кој од нив во моментов е нелогичен потег кој тешко дека би се реализирал.

Шо ќе кажете на ова наместо да си ќути пали оган.

Пред да дојдам во Интер немаа освоено ништо затоа треба да ми бидат благодарни мене. потпис Златко Циганот ова го изјави вечерва.

Па спорд повеќето од вас во право е а според мене во Интер стана играч од класа во Јуве чистеше копачки на Тезеге и грееше клупа.
Првата година кога дојде Ќреспо ни беше прв стрелец и ги реши најважните мечеви втората даде 7 гола од игра третата му беше класа но цел тим играше за него.Човекот се мисли за бог а е најголемиот промашај во историјата на фудбалот.

Инаку тежок провокатор одма почна Милан е поголем клуб од Барса јас освоив се на Интер(заборави кој го испердаши лани ако е толку јак што не не победи).

^Mite, Не се замарај со него, не вреди, го видовме каков калибар на играч е, да си главен напаѓач, до тебе да е Меси, позади тебе Чави и да имаш 0 удари у 2 меча за тим што игра убер офанзивно .... а сака титула во ЛШ ? Каде бе ?!
Како и да ја врти, и ретардиран да е ке знае дека во моментов Барса ги има подобрите услови за освојување на ЛШ, али има ли избор сега ? Мора да лиже г'зиња, ко да кажал, магаре ке победи во трка со коњи, на крај краева и лани кажа оди во Барса зашто со нив може да освои ЛШ, бил убеден у тоа, беше среќен ко мало детенце, бил среќен ко што бил среќен кога му се родиле двете деца, ама .... :(

--- надополнето ---

Јебига Мур, Бензема и Игуаин не се Милито. :tv:

Ибрахимовиќ е потполно во право кога вика дека пред да дојде ние бевме клуб - никој и ништо, со еден збор лузери. Колку и да ми се лутете за овој мој пост, сепак според мене тоа е реалност. Јас секогаш сум благодарен на Роналдо, Ибрахимовиќ, Мурињо...овие три личности му донесоа голема популарност на Интер, му донесоа слава, голем број нови фанови, многу пари, респект од противниците, и навистина колку и да не ние пријатно што си заминаа, сепак засекогаш треба да ги почитуваме.
Можеби грешам, но јас не се сложувам со некој наши фанови дека треба да им бидеме благодарни на Матераци и Занети....еве зашто, Матераци секогаш на Интер му носел невољи, а денеска управата од милостини му продолжува договор, последно занего се заинтересира Лацио кога дојде манчини, а отогаш никој не пројавил интерес и нормално е дека ќе биде лојален кога го полнет џебот со висока плата. Занети навистина постигна многу за Интер и во еден момент кога дојде Манчини на полусезона сакаше да го продадет , но сепак за среќа остана по некоја случајност, и тој од милостина му е продолжен договорот на цели три години. Да се разбереме - моментално Занети нема место во тимот каде би играл добро, на неговата природна позиција десен бек, одамна го изгуби местото од маикон, се шлепаше лев бек, но свесни све и сами дека побрзите крила го поминуваа како експрес воз, а најочигледно беше лани кога играа со Бари, нивното десно крило Алварез го изрезили исто како Анри во тешкиот пораз од 1:5...го префрлаа во средина заедно со камбиасо, и навистина незнаев која е улогата на занети, ако Камбиасо е деструктивец би требало Занети да биде нешто како Чави во Барса , но Занети за офанзивни задачи е катастрофален, па така испаѓа дека играме на некој натпревари со по три деструктивци: Камбиасо, Занети и Станковиќ...целта на Хавиер Занети е очигледна, тој сака да го сруши рекордот на Џузепе Бергоми, па дотогаш ќе гледаме Интер со загушен среден ред предизвикан од „лојалноста„ на капитенот. Поштено беше после финалето со Баерн Минхен да облечет една машна исто како Луис Фиго и Франческо Толдо ( е овој беше лојалниот, кој прифати да биде резерва на Жулио Цезар, иако имаше доста поволни понуди).

^ Думане,не се резили те молам,немаш потреба...жиФти сФе.

Пријателе, ти можеш да изнесеш твој став, па така ќе ме убедеш дека навистина мојот став недржи. А вака во твојот пост нема ништо.
А колку е Ибрахимовиќ вреден покажува првата страница на веб сајтот на Милан, кој доаѓањето на Ибрахимовиќ го прославија повќе одколку што освоиле седум титули европски шампион. А зашто ?
Со Ибрахимовиќ, Пато, Роналдињо и Тиаго Силва се прв фаворит за освојување на Серија А.
Немора Ибрахимовиќ да постигнува голови, доволно е тоа што на секоја екипа ќе и треба два играчи за да го задржет, а со тоа противникот е доведен како да игра со играч помалку, Ибрахимовиќ заменува два противнички играчи, тоа е неговата големина, а додека играше во Интер за наша жал тогаш не го имавме Шнајдер, средниот ред ни беа само деструктивци... Па Ибра играше во исто време и Плеј и напаѓач...тоа е моето гледиште...повели и искажиги твоите гледишта...добро би било да се различни, за доброто на дискусијата и на нашиов фан клуб.
Поздрав

Думан, дури и Занети да игра толку лошо како што викаш, нема никаква вина во него. Маикон му го зеде местото десен бек? Да донесат уште еден лев бек ѕвер и уште еден ѕвер на позицијата на која што игра во средина, многу брзо ќе се пресели на клупата. За наша несреќа, проблемот е во трансфер политиката во која оваа година дебело потфрливме, со тенденција да ги направиме работите уште полоши во следниве два дена. За разлика од лани кога Мурињо знаеше што сака, Бенитез не отиде подалеку од тоа да побара неколку играчи од Ливерпул кои и онака за ништо не ни требаат.

Занети е сепак легенда, фудбалски џентлмен кој сите го почитуваат, икона на клубот. Знаеш дека има други екипи од калчото чии „легенди“ се глумци и плукачи. Ретки се играчите како Занети и Малдини. Затоа и добиваат попуст, продолжени договори и се тоа што оди со старите заслуги и односот на теренот. Занети не мораше да облече машна оваа година. Ама Морати мораше да го засили тимот, или поточно, да го избалансира. Затоа што сега имаме три десни бека а ниту еден лев. Сите играат лево принудно, а после ги обвинуваме дека на таа позиција одиграле лошо.

Инаку, никој не го коментираше поразот на Јувентус? Очекуван резултат, а? Ги заборавивте оние 7 дена лани после нерешеното со Бари кога секој некој се нареди на темава да ни држи предавања? За оние што не гледаа, натпреварот беше вистинско уживање. Бари ги декласираше во средината и ги победи без никаков напад и со ослабена одбрана. И тоа глатко. Мераци... :)

Ибрахимовиќ е потполно во право кога вика дека пред да дојде ние бевме клуб - никој и ништо, со еден збор лузери. Колку и да ми се лутете за овој мој пост, сепак според мене тоа е реалност. Јас секогаш сум благодарен на Роналдо, Ибрахимовиќ, Мурињо...овие три личности му донесоа голема популарност на Интер, му донесоа слава, голем број нови фанови, многу пари, респект од противниците, и навистина колку и да не ние пријатно што си заминаа, сепак засекогаш треба да ги почитуваме.
Можеби грешам, но јас не се сложувам со некој наши фанови дека треба да им бидеме благодарни на Матераци и Занети....еве зашто, Матераци секогаш на Интер му носел невољи, а денеска управата од милостини му продолжува договор, последно занего се заинтересира Лацио кога дојде манчини, а отогаш никој не пројавил интерес и нормално е дека ќе биде лојален кога го полнет џебот со висока плата. Занети навистина постигна многу за Интер и во еден момент кога дојде Манчини на полусезона сакаше да го продадет , но сепак за среќа остана по некоја случајност, и тој од милостина му е продолжен договорот на цели три години. Да се разбереме - моментално Занети нема место во тимот каде би играл добро, на неговата природна позиција десен бек, одамна го изгуби местото од маикон, се шлепаше лев бек, но свесни све и сами дека побрзите крила го поминуваа како експрес воз, а најочигледно беше лани кога играа со Бари, нивното десно крило Алварез го изрезили исто како Анри во тешкиот пораз од 1:5...го префрлаа во средина заедно со камбиасо, и навистина незнаев која е улогата на занети, ако Камбиасо е деструктивец би требало Занети да биде нешто како Чави во Барса , но Занети за офанзивни задачи е катастрофален, па така испаѓа дека играме на некој натпревари со по три деструктивци: Камбиасо, Занети и Станковиќ...целта на Хавиер Занети е очигледна, тој сака да го сруши рекордот на Џузепе Бергоми, па дотогаш ќе гледаме Интер со загушен среден ред предизвикан од „лојалноста„ на капитенот. Поштено беше после финалето со Баерн Минхен да облечет една машна исто како Луис Фиго и Франческо Толдо ( е овој беше лојалниот, кој прифати да биде резерва на Жулио Цезар, иако имаше доста поволни понуди).
Роналдо кога дојде беше ова
ronaldo-1997-2002.jpg

А Ибра Беше никој и ништо дојде како грејач на клупа во Јувентус со 7 гола последна сезона.Во Интер стана играч.Уште една разлика Роналдо здрав дава над 20+ гола во сезона овој не дава.

Друга разлика првата сезона Креспо беше стрелецот во Интер тој ги реши Рома и Милан и беше прв стрелец на Интер,втората сезона Феноменот Ибра даде 7 гола од игра мислам срамно е тоа за играч од таква ``класа`` третата ја изигра на ниво.

А Думан што донесе на Интер Милито кој играл 2 сезони во Серија А и двете 20+ голови.А таа во Интер клупски колега му беше Ето и пак даде 20+ гола а Ибра немаше колега во нападот кога даде 20+ гола сите играа за него.

Думан, Милито за една сезона направи 3 пати повеќе од она што Ибра го направи за Интер во 3 сезони ...

Пријателе, ти можеш да изнесеш твој став, па така ќе ме убедеш дека навистина мојот став недржи. А вака во твојот пост нема ништо.
А колку е Ибрахимовиќ вреден покажува првата страница на веб сајтот на Милан, кој доаѓањето на Ибрахимовиќ го прославија повќе одколку што освоиле седум титули европски шампион. А зашто ?
Со Ибрахимовиќ, Пато, Роналдињо и Тиаго Силва се прв фаворит за освојување на Серија А.
Немора Ибрахимовиќ да постигнува голови, доволно е тоа што на секоја екипа ќе и треба два играчи за да го задржет, а со тоа противникот е доведен како да игра со играч помалку, Ибрахимовиќ заменува два противнички играчи, тоа е неговата големина, а додека играше во Интер за наша жал тогаш не го имавме Шнајдер, средниот ред ни беа само деструктивци... Па Ибра играше во исто време и Плеј и напаѓач...тоа е моето гледиште...повели и искажиги твоите гледишта...добро би било да се различни, за доброто на дискусијата и на нашиов фан клуб.
Поздрав

Многу пати го имам кажано мојот став,драг пријателе,но еве,специјално за тебе уште еднаш...по не знам кој пат.

И све је почело овако...

Прв болд...немој бе немој не ме радуј со сила,големи патлаци ако го стаиле на насловна страна Ајкулата,доказ плус колку само беа очајни Берлускони и Галијани да доведат една звезда во тим за колку толку да ги смират навивачите.
Биле најголеми фаворити за титула ??
Хах бе !
Попрво Џенова ќе освои титула,отколку комшиките што ке освојат со таков пензионерски и килав состав.

За вториот болд пак не се согласувам...Нослето ти е само себичен играч кој сака премногу долго да ја пимпла топката и да дрибла без врска,пушти му играч од типот на Лусио,Самуел,Видиќ и Карваљо да видиш како ќе се изгуби у секунда.
Но ова се само муабети од типот шта би било кад би било...не ми е страв од ББилан сега кога е “појачан“ со Носот,воопшто...

Еве ги мојте гледишта,факат факт е дека Ајкулата е се,само не е играчиште,доказ ако сакаш,прегледај ги утакмиците со Манчестер кога го снема како циган во контењер препоплн со јадење,небаре во Риц се наоѓа...ајт поздрав.

Во врска со Занети,IoSonoInterista ти кажа што како,ке додадам само дека е грев да се споменува името на Капитенот за лоши работи...толку...
Исто така и Матераци,па да му ебам матер бе,некој клубови плачат за лојални играчи како Занети,Матрикс,Снајдер,Камбијасо,Лусио,ние ги плукаме.Земи ги за пример Реал Мадрид,платенички војници се играчите,ништо повеќе,лојалност нула имаат.

Ибра....ме заболе мене пендраков што му донел титула на Интер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom