Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој па овој ако не се испофали,нема кој :)

И да,штом Ико знае да се фали,ќе се фалам и јас,ќе гледам фудбаЉ уз пивце и кикирики,онака лајтерски :)

Ахх овој Диверзија Чучер Сандево ако не ми скрши филм нема кој друг... А ПУКАНКИ ИМАШ БЕ?!!? АЈ СЕГА ДА ТЕ ВИДАМ ! :pos:

Ахх овој Диверзија Чучер Сандево ако не ми скрши филм нема кој друг... А ПУКАНКИ ИМАШ БЕ?!!? АЈ СЕГА ДА ТЕ ВИДАМ ! :pos:

На Диверзија,Чучер,Сандево а богами и мене да ни се фатиш,ебате ТЕТОЕЦОТ ! :pos:

Немам пуканки,ама имам ладно грч Скопско пиво .!. :icon_lol:

На Диверзија,Чучер,Сандево а богами и мене да ни се фатиш,ебате ТЕТОЕЦОТ ! :pos:

Немам пуканки,ама имам ладно грч Скопско пиво .!. :icon_lol:

А шо ја од Дебар сум па немам скопско во комора!?!?!? :pos:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Се слагам.

Според Скаи Дејан на место Пандев штознам подобро ќе беше Марига кога веќе не игра Пандев.
Сега пак кажуват на место Занети имал повреда капитенот.

Ајдееееееееееее Станкович!
У пм нека иде Бенитез ако Станкович игра пред Марига.

Ајдееееееееееее Станкович!
У пм нека иде Бенитез ако Станкович игра пред Марига.
Де бе, така беше и кај Мурињо, така ке е и сега, Марига ке биде трета опција, и ја сум за таков потег, ипак, Дејо е Дејо, 6 години е во овој тим и незнам од каде тоа дека Марига > Дејо во моментов, лани, во овој дел од годината па се до Јануари, Станкович беше најдобриот играч на Интер т.е. 1 од најдобрите, по повредата која ја заработи на патетичен начин имаше дигресија грда у формата а и воопшто Интер ко тим имаа голем пад во формата тој период ...

Како и да е, има црниот уште леб да јаде, со тек на време, т.е. оваа сезона, ке има бајаги прилики да докаже дека е достоен да го носи овој дрес, сега за сега, ке се задоволи со статусот на класична резерва.

Официјални формации

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Stankovic, Sneijder, Eto’o; Milito. All. Benitez

ATLETICO MADRID (4-4-2): De Gea; Perea, Dominguez, Godìn, Ujfalusi; Reyes, Assunçao, Raùl Garcia, Simao; Forlàn, Agüero. All. Quique Sanchez Flores

Само една споредба

Zanetti, Cambiasso; Stankovic,

Iniesta Mascherano Xavi

Марига е многу потценет за мене само Камбијасо е пред него

Само една споредба

Iniesta Mascherano Xavi
Споредбите и лани ги правевме, па Чави ширеше раце од што незнаеше на кого топка да додаде ....
Само чудно ми е што се вратија на 4-3-1-2 формација, освен ако Деки не игра апла поофанзивно, што очигледно и ке биде случај сега.

Официјални формации

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Stankovic, Sneijder, Eto’o; Milito. All. Benitez

ATLETICO MADRID (4-4-2): De Gea; Perea, Dominguez, Godìn, Ujfalusi; Reyes, Assunçao, Raùl Garcia, Simao; Forlàn, Agüero. All. Quique Sanchez Flores

Само една споредба

Iniesta Mascherano Xavi

Марига е многу потценет за мене само Камбијасо е пред него

Мите до кога брат со апла глупавивте споредби не знам.
Видовме лани кој е кој,не ни требаат веќе споредби ;)

Оо море место Пандев играл...

Syn,јас немам добро мислење за Дејо како играч.Како човек е Океј ама со душа го чекам моментот кога ќе се пензионира.Нека му дадат некоја работа во клубот,како Толдо.
btw,акаунт на кајгана направив само за да напишам "хејт пост' кон Станкович.Тоа ми беше првиот пост и знам добив Црвено од некој.:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom