Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе добро.И јас сакам да игра прв тим.Ама глеам оние од forzainter (значи они не се Македонци и малце пореално гледаат околу тоа) многу го хејтаат Пандев ;))
Леле жити све, немој тие да влијаат врз твојот начин на размислување, ко што имам кажано многу пати, сите ние тука сме тастатура експерти и све знаеме, јебига, football manager си го направи своето и сега сркаме. :)
Oстај ги ти нив, и мене, и било кој друг по интернет форумиве, го цитирав Мур деновиве на форумов, кога кажа, Италија има фудбалски тренери и експерти колку што има жители, така му доаѓа, денес сите повеќе се разбираат од Мур, Морати, Бранка, Бенитез, и остала багра тимови ...

Затоа реков, како и да ја вртат, и они на нивни форум, факт е дека Пандев го постигна клучниот гол во тој меч, end of story .
Они знаеш како размислуваа, баш ги читав, Милито реално, изигра пофејл и од Пандев, и тоа го постираат но со додаток сите знаеме дека во иднина Милито ке биде на ниво па затоа не треба да трпи иста критика ко Пандев, кој ко што реков, даде гол.
Е сеа ако се потпреме на тие нострадамус - ставови, што ако Пандев пружи иста партија лани ко со Реџина, Милан, Бари, секаде беше man of the match, што ако изигра ко што изигра на пример со Барса во првиот меч. Неможе да се потпирам на ставот од некој гик од Полска или Финска или Шведска или Индија, кога Мурињо летово изјави, Ето - Милито - Пандев би ги избрал пред било кој друг фудбалер.
Пандев премногу може да даде на овој тим, веќе и почна од Супер Купов, нејсе тоа што имаше лош меч, слика на која најмногу влијаеше грешката по која падна првиот гол на Рома, иначе ретко кој ке го имаше тој став за него.

--- надополнето ---

Инаку некои овде мислат само ние во Мк го сакаме Пандев еве ви Италијанскиот форум па читајте колку го ценат Пандев поготово што се жртвува за тимот и игра на неприродна позиција.
http://www.interfans.org/forum/forumdisplay.php?f=92
Инаку Пандев најдобро игра во формација со два напаѓачи односно полушпиц зад најистурениот.
Мислам дека со Бенитез е на поприлагодно место во тимот, да, формацијата е иста ко онаа на Мур, али и Ето и Пандев имаат далеку поголема слобода во играта, почесто се уфрлаат у напад, а страничните позиции ги препуштаат на бековите, поготово онаа десната со Маикон ...

Баш читав мислам на fcinternews, обично нападот функционира стриктно на она место од теренот каде што е топката, и такво е движењето на фудбалерите, наводно тоа било една од разликите Мур - Бенитез кога тимот напаѓа, односно, се нема стриктно држење на своја позиција. ( ова е став на еден од едиторите на fcinternews ).
И кога ги гледавме Интер со Рома, и така и беше, Ето на моменти беше и шпиц у тимот, Пандев такоџе се најде на местото на Милито кога го даде голот, факт е дека од аспект на игра во напад, има голема разлика од ерата на Мурињо, башка и со Рафа се тера на пресинг уште на противничка половина.

Brat nashi lugje sme:wink: ,bez lutenje,ama premnogu kontradiktornost vo tvojov post okolu Pandev imas:smir:.Inaku gledam nashive me "poslusale" i videle deka ke treba eden lev bek.Ne go znam deckovo so potpisa/ke potpise,no vikaat deka bil golem italjanski talent so ogromen potencijal,pa ostanuva da vidime :toe:
pozdrav do site interashi i izvinete za latinicava (tehnicki problemi jbg)

Нема контрадикторност.Он сваќа дека Пандев не е добар за прв тим (не на таа позиција) ама сепак сака он да игра прв тим (дека е наш).
Истото мислење го иам.

Јас не реков дека Пандев не е за прв тим, само мислам дека на оваа позиција Кајт ке биде подобар. Значи мислам само за крило. За сите други позиции Пандев за мене е подобар од Кајт, овој само трча како мува без глава, а во Италија мислам дека се игра малце повеќе со Памет.
Пандев има голем придонес во играта, само доста не забележителен. Еве зошто е Македонец, ние повеќе го гледаме, ама ако прашаш некој друг сигурно не приметил дека голот на Санјдер со БАрса, пандев одлично повлече два играчи, за голот на МАјкон претрча 25 метри со топка и 3 до 4 играчи, и даде перфектна топка до Милито.

Epa sea brat nie ovdeka sme fanovi na Inter kako klub neli?Pandev e nas,nasa veke legenda,ama ako ne mu ide kako krilo (kako so vika drugarceto a i ti),spic klasicen (centarfor) nema teoretski sansi da igra pred milito ili eto realno.Taka da ako Kuyt pod pretpostavka e podobro resenie od Pandev,odnosno podobro se snaogja od Pandev kako krilen napagjac,togas za dobroto na klubot, Pandev ke dreme na klupa.Toa e realnosta i pak ke povtoram nie sme navivaci na Inter,ne na Pandev,Pancev ili bilo koj drug.Znaci klubot e nad site i nad se!!!

Како крило пак ке кажам, за мене Кајт е подобар, ама и ако игра Пандев тимот нема многу да изгуби со тоа. Па затоа сакам Пандев да игра пред Кајт.

Де бе, една утакмица лоша на Милито и готово, го изгубил статусот првотимец. Дај не тресете глупости, па и лани колку пати Милито нигде не се виде, но секогаш се вадел со значајни голови. Милито и лошо да игра, ќе остане прв избор, нема сомнеж тука.

Моментално овој напад кој Интер го има е најдобриот избор, каков Биабијани или Кутињо... Уште не се дораснати, една тешка утакмица против некој поголем тим и целосно би се изгубиле. Им треба време да го совладаат притисокот, да стекнат малку искуство и знаење, па за 2-3 години би ги виделе во полно светло, доколку останат до тогаш во Интер.

Јас не реков дека Пандев не е за прв тим, само мислам дека на оваа позиција Кајт ке биде подобар. Значи мислам само за крило. За сите други позиции Пандев за мене е подобар од Кајт, овој само трча како мува без глава, а во Италија мислам дека се игра малце повеќе со Памет.
Пандев има голем придонес во играта, само доста не забележителен. Еве зошто е Македонец, ние повеќе го гледаме, ама ако прашаш некој друг сигурно не приметил дека голот на Санјдер со БАрса, пандев одлично повлече два играчи, за голот на МАјкон претрча 25 метри со топка и 3 до 4 играчи, и даде перфектна топка до Милито.

Како крило пак ке кажам, за мене Кајт е подобар, ама и ако игра Пандев тимот нема многу да изгуби со тоа. Па затоа сакам Пандев да игра пред Кајт.
Тоа де.Или ја промаши заградата?;)
Болдот - Истото мислење го имам.

Но сепак ќе видиме што ќе направи Бенитез.Он знае подобро од нас..;)

Незнам дал беше постирана оваа информација тука, но и официјално е дека мечот со Болоња ке се одигра во регуларниот термин, Понеделник, што значи точно за недела дена ке биде и отворена новата Калчо сезона за Интер ( без Ето, Марига и Мунтари во тимот ) ...

^ пишав јас погоре,прочитав на Фејс од еден френд и одма пишав тука,но друга прича е тоа што сте вие занесени кој кај ке игра,небаре Бенитез од вас ке собира информации :icon_lol:

Абе добро.И јас сакам да игра прв тим.Ама глеам оние од forzainter (значи они не се Македонци и малце пореално гледаат околу тоа) многу го хејтаат Пандев ;))

Добро,џабе збориме.И ние и тие ^ што го хејтаат.
Ако Пандев игра прв тим и под водство на Бенитез,ќе игра зашто заслужил.Ако не игра,зашто не заслужил.Ќе видиме како ќе испадне.

Едноставно морав да ви одговорам... Го обожавам муабетот за Пандев :)
Ова подоле е мое мислење од друг форум за ист ваков муабет за Пандев....

Carlo Anceloti после Chelsea - Inter 0:1
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “The work that Goran Pandev and Samuel Eto'o did held back our full-backs and they maintained the kind of pressure on our midfield that meant we could not play the game we wanted."
----------------------------------------------------------
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter - Barca 3 - 1

[/FONT]Man of the match
It would be the right thing to give it to the entire Inter side. But the player that truly made an impact on the game was Goran Pandev. His inlcusion in the starting XI gave another dimension to Inter. Although he did not play the entire match (Dejan Stankovic came in for him) Pandev gave Inter the balance they needed. Obviously he was key in the marking of Messi and breaking out on the attack."Pandev was the difference maker. He brought intelligence and order to our game today."-Samuel Eto'o
izvor
-------------------------------------------------------------

И пак читајте експерти на форуми(каде што пишуваат деца од 12 години) или пак goal.com рејтинзи и колумни од некои фудбалски "експерти".

Хааа...божем ние сме Pandev haters...;)

Реков ја.Ај ќе повторам по 12121 и трети пат.Јас сакам Пандев да игра,нема потреба да ми објаснуваш колку е добар.
Мислам муабетов стана безврска.
Само нека си ги подобри кратките пасеви и нека не дрибла у наша половина,ќе биде ТоБ.;)

Но,ако дојде Кајт,незнам колку ќе игра..дај боже да игра доста..
Ќе видиме,џабе ние збориме,Бенитез го има главниот збор ;))

Добро,може сум тресел глупости и контрадикторности у претходните постови за Пандев..
Еве ова ќе го кажам и толку од мене за оваа тема.

И да игра Пандев прв тим,добро.
И да дојде Кајт и да игра пред Пандев,пак добро.
Што реши Бенитез,i will respect that.

Тоа.;))

абе знае некој од вас каков гест направил Морати кон фановите на Рома по третиот гол на Ето???

абе знае некој од вас каков гест направил Морати кон фановите на Рома по третиот гол на Ето???
Прв пат читам вакво нешто на нетов, може подетално ?

Хааа...божем ние сме Pandev haters...;)

Реков ја.Ај ќе повторам по 12121 и трети пат.Јас сакам Пандев да игра,нема потреба да ми објаснуваш колку е добар.
Мислам муабетов стана безврска.
Само нека си ги подобри кратките пасеви и нека не дрибла у наша половина,ќе биде ТоБ.;)

Но,ако дојде Кајт,незнам колку ќе игра..дај боже да игра доста..
Ќе видиме,џабе ние збориме,Бенитез го има главниот збор ;))

Добро,може сум тресел глупости и контрадикторности у претходните постови за Пандев..
Еве ова ќе го кажам и толку од мене за оваа тема.

И да игра Пандев прв тим,добро.
И да дојде Кајт и да игра пред Пандев,пак добро.
Што реши Бенитез,i will respect that.

Тоа.;))
Морав уште на ова да ти реплицирам дур не почнала кошаркава....
Поради 1 примен гол на Интер во кој и не беше до толку голем кривец доби мислење дека не треба да дрибла?
Исто така да не издриблаше против Барса во своја половина може и Интер немаше да биде на врвот на Европа....

Прв пат читам за ова..дај информирај не повеќе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom