Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koга сме кај Фиго, видете како го прослави вториот гол против Барса ...

Ептен го сакам човеков, а и тој се гледа дека го засака клубот, многу ми е ќејф кога го гледам на клупата на Интер. Незнам што функција има сега, ама во иднина би сакал да го видам како тренер. Се надевам дека сеуште ги дрибла на тренинг, онака рекреативно :)
Un saluto e tanto onore ad un vero campione...

Топ е Фиго, и мене ми личи дека го спремаат за нешто такво... Го личи, јес да изглед вара, али... :) :) :) Башка со претходниот португалец не ни одеше така лошо :P

Околу трансферите сега читам...

Кајт или Скули... Една комбинација, со тоа што, за Кајт, Интер не е спремен да плати повеќе од 10-12м, а Ливерпул бара 15. Затоа Интер нуди играчи (Мунтари, Обина или Мансини) со цел да се стигне до сумата што ја бара Ливерпул. Се очекува ако се реализира воопшто овој трансфер да биде на истекот на трансфер периодот, ко лани со Весли.
Скули во комбинацијава бар за мене е златна резерва, Ако не се стигне до Кајт, ќе се потпише Скули без проблем.
Интер ќе чека до последен момент, за Ливерпул да прифати некоја од понудите за Кајт (да одбере едно дрво од трите што ги нудиме), па да може тој трансфер да се реализира. Ако не, еве го Скули.

Другата комбинација, Маскерано. Интересот на Барса за овој играч, уште толку влијае кај Ливерпул да се држи за една фиксна цена од 26м, која ја бараат за овој играч. Значи ќе треба здраво да се опрчиме ако сакаме да го видиме во дресот на Интер. Арно ама, пак има алтернатива и на оваа позиција :) - Ледесма од Лацио!
Интер за овој играч беше заинтересиран уште лани зимата, ама тогаш дојде Марига, договорот со Лацио му истекува во 2011, а Лотито конечно се опамети, па ваљда ќе му земе некое милионче, отколку уште еден играч да му кидне ко што му избега и Пандев.
За Ледесма, имавме конкуренција во Јувентус, но јасно е дека они нема да зимаат нов играч од среден ред, за 3 дена потпишаа со Красич и Аквилани, така да средниот ред нив им е спремен. Според нивни математики тоа, нели :)

Така да, Кајт или Скули и Маскерано или Ледезма.

Според мене, Кајт и Ледезма ќе стигнат во Интер овој трансфер период, мое мислење...

Здраво дечки!

НА кратко ке го кажам само ова. Супер е што дојде Кутињо, Маскерано не ни треба покрај Камбијасо,Деки,Марига,Мота,Занети,Мунтари итн, А Кајт не ми прави мерак само зашто ке му фати место на Пандев. Гледам на последнава страна некои пишувале Пандев везел, ама јас мислам дека тоа нема ама беш везе. Многу слабо одигра барем според мене и ако продолжи вака мислам ке има резурвација за на клупа, не го бива за крило што да правиме.

Немав интернет во Јуни, а речиси Август не бев дома, па сега почесто ќе се слушаме !
Поздрав до цела екипа!

Еј да, каков Ледезма бе што ви е, ако си оди мунтари или некој друг, да ама вака јок.

јас не видов никаква разлика во играта на Рома, во однос на грубата игра, работата е што Рома игра секогаш така и кога води и кога губи... а на Пандев изјавата би ја окарактеризирал како провоцирачка, али не му се лутам, бивш лацијал е...:)

јас не видов никаква разлика во играта на Рома, во однос на грубата игра, работата е што Рома игра секогаш така и кога води и кога губи... а на Пандев изјавата би ја окарактеризирал како провоцирачка, али не му се лутам, бивш лацијал е...:)

Брат да бидам искрен ама најгнасна екипа сте у Калчо на чело со тој педерот најголем Мексес

Како фан на Рома, убеден сум дека не виде ништо лошо.

Како фан на Интер, среќен сум што никој не се повреди. Како за напомена, ланската година поради вакви стартови, Снајдер можеш да не настапува на последните два натпревари, доколку Мурињо не го извадеше навреме (3 мин).

еве да те потсетам, мексес го фаулира киву и додека киву лежеше мексес го шутна малку со ногата.
мораш да признаеш дека тешки фрустрации има мексес од интер па затоа така се однесува

Според Италијанските медиуми левиот бек на Парма, Антонели, моментално е на медицински прегледи во Интер и ќе потпише за 4 милиони во ко-сопственост.

има некој добар линк за download на утакмицава пошто ја утнав
Го најдов овој на zamunda ама гледам дека е со руски коментар, некој друг torrent да не ви се наоѓа ?

еве да те потсетам, мексес го фаулира киву и додека киву лежеше мексес го шутна малку со ногата.
мораш да признаеш дека тешки фрустрации има мексес од интер па затоа така се однесува

Па и тебе да ти земат 3 титули (Скудето, Куп и Супер Куп) пред нос, немат да имаш фрустрации!? Донекаде и го разбирам Мексес. :smir:

:) :) :)

Здраво дечки!

НА кратко ке го кажам само ова. Супер е што дојде Кутињо, Маскерано не ни треба покрај Камбијасо,Деки,Марига,Мота,Занети,Мунтари итн, А Кајт не ми прави мерак само зашто ке му фати место на Пандев. Гледам на последнава страна некои пишувале Пандев везел, ама јас мислам дека тоа нема ама беш везе. Многу слабо одигра барем според мене и ако продолжи вака мислам ке има резурвација за на клупа, не го бива за крило што да правиме.

Немав интернет во Јуни, а речиси Август не бев дома, па сега почесто ќе се слушаме !
Поздрав до цела екипа!

Еј да, каков Ледезма бе што ви е, ако си оди мунтари или некој друг, да ама вака јок.

Brat nashi lugje sme:wink: ,bez lutenje,ama premnogu kontradiktornost vo tvojov post okolu Pandev imas:smir:.Inaku gledam nashive me "poslusale" i videle deka ke treba eden lev bek.Ne go znam deckovo so potpisa/ke potpise,no vikaat deka bil golem italjanski talent so ogromen potencijal,pa ostanuva da vidime :toe:
pozdrav do site interashi i izvinete za latinicava (tehnicki problemi jbg)

Нема контрадикторност.Он сваќа дека Пандев не е добар за прв тим (не на таа позиција) ама сепак сака он да игра прв тим (дека е наш).
Истото мислење го иам.

На fcinternews.it имаше едно добро прашање поставено од некој читател... Што ќе ни е Кајт, кога ги имаме Биабијани и Кутињо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom