Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе коа ке ги знаеме повиканите за со Рома,знам дека еден ден порано се објавуваат!

Гледам некои овде не го сакаат Кајт......сте ги имале Ето,Пандев и што знам ти кој.....па ако малку разбирате фудбал или барем гледате англиско ќе знаете дека Кајт е подобар и од двајцата заедно......единствено годините му се проблем ама сепак ќе игра уште 2-3 добри сезони.....и искрено не сакам да замине од Ливерпул.......а за Маскерано.......вреди тој и повеќе од 30 ама ајде ........

Каде тоа Кајт бил подобар од Ето, еве ти, уз факти, бидејќи се разбираш во фудбал повеќе од нас, посочи ни, јас не можам да ја сватам твојава логика ...

Никој не вели дека Кајт е лош играч, ама има проклети 30 години, јас бев за опција или Скули, кој ке беше од старт замена без да прави проблеми, или, ако веќе носат играч кој е кадарен здраво да конкурира за прв тим а е под 15/10м евра, бар да е помлад фудбалер (подобро би било Бен Арфа од Марсеј). Вака со Кајт да, тимот би добил на квалитет, али и страв ми е да не фрлат поголема сума од онаа која се спомиња, за 10м ок, се џвака и те како ...

Гледам некои овде не го сакаат Кајт......сте ги имале Ето,Пандев и што знам ти кој.....па ако малку разбирате фудбал или барем гледате англиско ќе знаете дека Кајт е подобар и од двајцата заедно......единствено годините му се проблем ама сепак ќе игра уште 2-3 добри сезони.....и искрено не сакам да замине од Ливерпул.......а за Маскерано.......вреди тој и повеќе од 30 ама ајде ........

Другар во италјанската лига се бара интелегенција и снаодливост а не трчање и борбеност што го поседува Кајт..во што е подобар Кајт од Пандев..??..(гледаме реално нема врска тоа што е македонец)..во што е на пример од Ето??..сигурно кајт го нема тој осет за гол и брзина на Ето или толкава голема контрола на топката колку што има Пандев...ем играч во поодминати години..такви ги имаме многу па и уште тој ни е требен....

Пред околку една недела го сонував Кајт како дебитира за Интер,али тогаш си викав лажен сон!!Е сеа почнувам да мислам дека ке се оствари иако нејќам да дојде бидејки има 30 години

Пред околку една недела го сонував Кајт како дебитира за Интер,али тогаш си викав лажен сон!!Е сеа почнувам да мислам дека ке се оствари иако нејќам да дојде бидејки има 30 години

Нема што и да помислиш ти тоа ке се оствари,па ајде да почекаме да видиме дали и ова ке се деси :pos:

Иначе победник на копа либертадорес(јужна американска лига на шампиони) е ИНТЕРНАЦИОНАЛ од Бразил,играле со Чивас и победиле 3-2!!!Значи со нив би требало да играме во декенври во Абу Даби

As for the arrival of new players, Rafa pointed out that his duties belong on the training field. "This is the responsibility of technical director Marco Branca," he said. "I work on the pitch and this is better so we don't have communication problems. They do transfers and I work on the pitch.
по втор пат си повторува, јас не правам трансфери.

Дај види вечер сонувај го Маскерано у бел дрес против Атлетико. :wink:

^Исто така, дај сонувај ме и мене во дрес на Интер :pos:

Дај види вечер сонувај го Маскерано у бел дрес против Атлетико. :wink:
Хехе и ја би сакал повеќе да дојде Маскерано него ли Кајт,али на Морати скап му бил Маскерано кој би бил идеално решение во средина на терен бидејки е во најубавите фубдалски години 25

--- надополнето ---

^Исто така, дај сонувај ме и мене во дрес на Интер :pos:
Не ти ја знам фацата :pos::pos:

Дај мене сонувајме со ауди а8 и со дрес од интер каде ќе биди врачено аблемчето за светски првак и до мене меган фокс што ми се потпира на рамено....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom