Абе коа ке ги знаеме повиканите за со Рома,знам дека еден ден порано се објавуваат!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам некои овде не го сакаат Кајт......сте ги имале Ето,Пандев и што знам ти кој.....па ако малку разбирате фудбал или барем гледате англиско ќе знаете дека Кајт е подобар и од двајцата заедно......единствено годините му се проблем ама сепак ќе игра уште 2-3 добри сезони.....и искрено не сакам да замине од Ливерпул.......а за Маскерано.......вреди тој и повеќе од 30 ама ајде ........
Пред околку една недела го сонував Кајт како дебитира за Интер,али тогаш си викав лажен сон!!Е сеа почнувам да мислам дека ке се оствари иако нејќам да дојде бидејки има 30 години
по втор пат си повторува, јас не правам трансфери.As for the arrival of new players, Rafa pointed out that his duties belong on the training field. "This is the responsibility of technical director Marco Branca," he said. "I work on the pitch and this is better so we don't have communication problems. They do transfers and I work on the pitch.
Пред околку една недела го сонував Кајт како дебитира за Интер,али тогаш си викав лажен сон!!Е сеа почнувам да мислам дека ке се оствари иако нејќам да дојде бидејки има 30 години
Хехе и ја би сакал повеќе да дојде Маскерано него ли Кајт,али на Морати скап му бил Маскерано кој би бил идеално решение во средина на терен бидејки е во најубавите фубдалски години 25Дај види вечер сонувај го Маскерано у бел дрес против Атлетико. :wink:
Не ти ја знам фацата^Исто така, дај сонувај ме и мене во дрес на Интер![]()
--- надополнето ---
[/COLOR]
Не ти ја знам фацата![]()