Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
UEFA Best Goalkeeper of the Year
Júlio César (FC Internazionale Milano)
Hugo Lloris (Olympique Lyonnais)
Víctor Valdés (FC Barcelona)

• UEFA Best Defender of the Year
Lúcio (FC Internazionale Milano)
Maicon (FC Internazionale Milano)
Gerard Piqué (FC Barcelona)

• UEFA Best Midfielder of the Year
Xavi Hernández (FC Barcelona)
Arjen Robben (FC Bayern München)
Wesley Sneijder (FC Internazionale Milano)

• UEFA Best Forward of the Year
Lionel Messi (FC Barcelona)
Diego Milito (FC Internazionale Milano)
Wayne Rooney (Manchester United FC)

има ли двоумење? :)

• UEFA Best Goalkeeper of the Year

Што трубев долго време со Syn дека за изминатава година Цезар е најдобар голман и ќе биде , а ти ако се сеќаваш што збореше
Не гледам со овие кандидати зошто Цезар не би ја добил наградата

Па најголема шанса има да ја добие наградата за најдобар во ЛШ, и ке ја добие, зашто освоија ЛШ а он направи само една кардинална грешка, али со игрите против Барса и Баерн и не гледам зашто не би ја добил.
Ама од ФИФА ( која е 100 пати повреда ) ке ја добие Касиљас, самиот Мурињо вчера кажа, Касиљас е број 1 во Светот ( а го има тренирано и Цезар ), а во Италија најверојатно Сторари или Серџо од Рома. Ја никаде не кажав дека нема да ја добие таа од Лигата на Шампионите, единственото натпреварување каде беше на ниво, освен во мечот со Челзи.

--- надополнето ---

има ли двоумење? :)
Маикон мислам дека ке го стават пред Лусио, за останатите се согласувам, мада може и Снајди да има здрава конкуренција во Робен.

Па најголема шанса има да ја добие наградата за најдобар во ЛШ, и ке ја добие, зашто освоија ЛШ а он направи само една кардинална грешка, али во игрите со Барса и Баерн и не гледам зашто не би ја добил.
Ама од ФИФА ( која е 100 пати повреда ) ке ја добие Касиљас, самиот Мурињо вчера кажа, Касиљас е број 1 во Светот, а во Италија најверојатно Сторари или Серџо од Рома. Ја никаде не кажав дека нема да ја добие таа од Лигата на Шампионите, единственото натпреварување каде беше на ниво, освен во мечот со Челзи.

--- надополнето ---

Маикон мислам дека ке го стават пред Лусио, за останатите се согласувам, мада може и Снајди да има здрава конкуренција во Робен.

Ќе видиме со наградите , а остај го ти Мурињо , знаеме дека Мурињо во кој клуб и да оди неговите играч се најдобрите во свет

Ќе видиме со наградите , а остај го ти Мурињо , знаеме дека Мурињо во кој клуб и да оди неговите играч се најдобрите во свет
Па нема фудбалски експерт што моментално тоа не го рекол за Касиљас, дека е број 1 во Светот, на крај краева СП е 100 пати повредно натпреварување од ЛШ, и Роналдо со Интер беше мизерија али освои Светско па беше прогласен за најдобар на Светот, ова колку да ти го доловам тоа што го зборам.
100 пати имам кажано дека само фан на Интер може да каже дека Цезар е најдобриот голман во Светот, нешто што оноа ептен се коси со моментот реалност. :wink:

Па нема фудбалски експерт што моментално тоа не го рекол за Касиљас, дека е број 1 во Светот, на крај краева СП е 100 пати повредно натпреварување од ЛШ, и Роналдо со Интер беше мизерија али освои Светско па беше прогласен за најдобар на Светот, ова колку да ти го доловам тоа што го зборам.
100 пати имам кажано дека само фан на Интер може да каже дека Цезар е најдобриот голман во Светот, нешто што оноа ептен се коси со моментот реалност. :wink:

Нема везе не сакам да влагам у дискусија со тебе , очигледено тераш инат со болдираново . Нигде не реков дека Цезар е најдобар голман во последните 5-10-15 години итн. За мене Цезар е најдобар голман на свет за изминатава година и крај .

Нема везе не сакам да влагам у дискусија со тебе , очигледено тераш инат со болдираново . Нигде не реков дека Цезар е најдобар голман во последните 5-10-15 години итн. За мене Цезар е најдобар голман на свет за изминатава година и крај .
За мене Виктор Валдес е ... смешно е нели. :tv:
Ти можеш низ маало да си парадираш со вакви мислења и никој да не те изрецка, кога веќе го изнесуваш истото на форум, нормално е некој уз факти да те демантира. Нема ништо лошо во тоа .... на форум. :smir:

• UEFA Best Goalkeeper of the Year

• UEFA Best Defender of the Year
Lúcio (FC Internazionale Milano)
Maicon (FC Internazionale Milano)
Gerard Piqué (FC Barcelona)

• UEFA Best Midfielder of the Year
Xavi Hernández (FC Barcelona)
Arjen Robben (FC Bayern München)
Wesley Sneijder (FC Internazionale Milano)

• UEFA Best Forward of the Year
Lionel Messi (FC Barcelona)
Diego Milito (FC Internazionale Milano)
Wayne Rooney (Manchester United FC)

Скоро 99% сум сигурн дека ќе бидат вака доделени нагардите.сепак Робен изигра скоро перфектна сезона за Баерн во ЛШ исто како и Снајди но не ми се верува да бидат ставени сите од Интер а робен е единствен кој му конкурира на играчите на Интер за најдобар во својата позиција па реално е тој да биди остатокот од тимот....

Cesar,Lucio,Robben,Milito.
На Snajd'or доста му е болдот,нема потребаа од оваа награда.
Меѓу Лусио и Маикон,мислам дека треба да биде Лусио.Сепак човекот ги наполни џебовите со "ѕвезди". :tv:
Ама кој и да биде(меѓу Лусио и Маикон),ќе биде заслужено..

Cesar,Lucio,Robben,Milito.
На Snajd'or доста му е болдот,нема потребаа од оваа награда.
Меѓу Лусио и Маикон,мислам дека треба да биде Лусио.Сепак човекот ги наполни џебовите со "ѕвезди". :tv:
Ама кој и да биде(меѓу Лусио и Маикон),ќе биде заслужено..
море да не му дадат на оној Гејот.. што се љубеше со Златко ни наш?

Со што заслужи повеќе Робен од Снајдер ај нека каже некој :? :tapp:!!Робен изгуби 2 финалиња а кобно беше тоа што во финалниот натпревар со Шпанија утна зицер од 7 метри коа искочи сам со Касиљас и искочи најголем лузер!!Снајдер ако не заслужи оваа година тогаш незнам кој заслужи,се надевам Фифа не е од вчера и ке изгласа најреално па макар и сите биле од Интер

Oва е само за Лига на Шампиони, не за целата сезона.

Ако Цезар ја добие наградата за најдобар во ЛШ тоа ќе биде благодарение на ѕидот пред него, затоа прима малку голови.

Не е само тоа, со Барса двете одбрани ненормално добро, во финалето такоџе, две супер интервенции на 1-0, онаа по шутот на Милер и пласираната од Робен у негов десен агол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom