Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке праиме некоја собиранка? Мислам дека треба да се собереме за Рома и Атлетико :smir:

trofeo-tim-2010.jpg

По пријателскиве натпревари,Наталино,Бираги и Бенедети ќе се вратат во Примавера а Нванкво останува во првиот тим на Интер.
Изгледа Наталино и Бираги ќе бидат epic fail,видете со кого ги споредуваат,за разлика од Бенедети и Нванкво.:wink:
Бираги има потенцијал али да, многу наликува на Гросо али оној Гросо од 06 кога беше еден од најдобрите играчи на италијанскиот состав на СП кое и го освоија, на место им е сборедбата.
Е сеа за Кришито, па уште и younger Кришито, демек Кришито сеа ветеран е и у Милан игра ебаго ...
Него, за Наталино, утната му е позицијата, каков осет имаше за пасови, мислиш плеј е ..., како и да е, важи за доста перспективен играч кој уз правилен прогрес ке има супер иднина во фудбалот.

p.s. A Нванкво сите пријатно не изненади и ја заслужи оваа '' награда '', да остане со првиот тим, од голема корист ке е од клупата.

Мене Наталино повеќе ми прави мерак од Бираги.Бенедети не сум го гледал доволно за да зборам но со Милан играше доста солидно у одбрана.А најмногу мерак од сите ми прави Нванвко,добар потег направивме што го задрживме во прв тим.Покрај одличната игра како дефазивен мидфилдер,дава одлични пасови исто така.

Овај Нкванкво ќе ги игра двете. Иначе мене детево многуме бендиса на пријателските. Ништо чудно, оваа година ова дете да го префрлат во првиот тим.

Иначе, сетики ми се мисли дека ќе не изненади Морати со Швајни. Не знам оти ама имам такво чувство. Mark my post :)

Да сибам чоеко, за скаут че ме биди :)

Интер - Рома супер купот ке се игра на Џузепе Мееца или грешка сум? Иначе сеа видов на МТВ дека ке пренесуваат ова е добра вест!

^ Да,на Џузепе ќе се игра...

На МТВ 1 ќе пренесуваат,топоини.

И да праиме собиранка за со Атлетико,башка ке гледаме добар фудбал и ќе напраиме муабет околу фан клубот,што,како,зошто,кога,колку :)

^ Да,на Џузепе ќе се игра...

На МТВ 1 ќе пренесуваат,топоини.

И да праиме собиранка за со Атлетико,башка ке гледаме добар фудбал и ќе напраиме муабет околу фан клубот,што,како,зошто,кога,колку :)
Кој го измислил тој супер куп меѓу победникот од ЛШ и Европа Лига стварно не му требало,не глеам некоја причина за ваков дуел озбилно!!Се знае кој бил најдобар во европа за оваа година тоа е Интер,така да и да победи Атлетико да не си помислат дека се најдобри хаха!!А иначе не е лошо да се направи собиранка и така не сме се виделе од дамна !!

А иначе не е лошо да се направи собиранка и така не сме се виделе од дамна !!

Абе се знаеме кој сме и што сме, не мора секоја година да се глеаме па и ти :wink: :wink:

Иначе јас си дојдов од одмор, што има ново? (ако нема ништо да идам уште 1-2 недели хехе) :kesa::kesa:

И јас сум за да се собереме за Атлетико :)

А Наталино за разлика од вас ич не ми се допадна, премногу е слаб и нема доволно снага. Мислам дека ништо нема да биде од него ако не се поправи во тој дел.

Значи со за Рома не се собираме,само за Атлетико :) <3 :)

^Ја лошо се изразив, јас сум за било која утакмица, може и за Рома да се собереме :)

Ајдеее'
Clamoroso dall'Inghilterra: l'Inter piomba su Giovani dos Santos...

Според Рекалкати голема е веројатноста сериозна да е работата поради малите барања на Тотенхем и одличните односи кој Бранка ги има со Хорхе Мендес кој е сеуште агент на Мурињо, а е агент и на Дос Сантос. Се очекува '' доста важен '' развој на настаните во наредните неколку часови ...

Чисто информативно, доста добар талент е но неговиот темперамент и off field однос се слични со оној на Балотели, и бетер е кога е во прашање ноќниот живот.

за темпраментот и ноќниот живот не знам, ама страшен талент е ... во стилот на игра ме потсеќа на Робињо, ма да сигурно има нешто штом Барселона го пушто да си оди. Мислам дека ќе се уклопи доста добро кај нас.

Од Бранко илиевски директно.
Официјално: ТВ Телма ќе ја пренесува Серија А во 2010-2011.
Ќе има 5 преноси секое коло, Преглед на колото секој понеделник од 19.30 и секој петок магазин како најава за колото кое следува.

Убаини :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom