Nik20
Неверификуван член од немаштија
Live feedЗнае некој кај е Шнајдер?
![]()
го осудија на доживотна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Live feedЗнае некој кај е Шнајдер?
![]()
Повеќе би рекол Маикон и Самуел мада уз Киву цела тројка дремеше без чување на противнички играч.Chivu.....
Баш така, и Ето му беше десноа се тоа се дешаваше во чинам 34-та минута.Абе има добри движења али може и подобро,највеќе ме изнервира Деки коа сакаше со лоб да го изненаде голманот а можеше да го проигра Кутињо кој влезе во празно![]()

го осудија на доживотна.
Немора безусловно да го браниш Киву.Убаво го чуваше тој,што се залета накај средина?А Маикон не го очекуваше излетот на Киву па овој си остана сам.

А теренот го напуштија Кастелаци, Самуел, Маикон, Киву и Станкович.Во игра глеам влегоа Цезар,Матераци,Кордоба,Сантон и Марига

Не го приметив тоа штетаА теренот го напуштија Кастелаци, Самуел, Маикон, Киву и Станкович.
P.S: Кире, виде каква гримаса направи Кастелаци коа му влезе голот меѓу нозе?![]()
,иначе коа глеам Кордоба како игра бек не ми се глеа фудбал ни еден продор незнае да направи!!!Лејј овој Ето ејј да не мислеше дека благо ке му донесе овој што се пушти со клизач па го чекаше затоа
! Се извади сеа со голов излеа до благото било хах
голманчето нивно е криво што у прво полувреме остана 1-1.Конечно г-дин Ето го наштелува шутот, првин пречка па сеа гол. фино фино. Иако мислам дека да бранеше баба му на Sneider ќе ја фатеше, штета што голманов на јенкиве им е неподвижен крмак.