Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Повеќе би рекол Маикон и Самуел мада уз Киву цела тројка дремеше без чување на противнички играч.
Тоа што ме курчи е Камби, очај очај за жалење е, и со Панатинајкос кога го примија првиот гол по негова смешна грешка на средина од терен, и денес катастрофа у пасовине, еден точен не поврза, и он и Дејо а и Лусио и Самуел делуваат несинхронизирано, оној првиот за малце ке наместеше гол за Далас. Ето игра ко втор напаѓач и некако не се снаоѓа на таа улога, мислев он ке игра лево а Коутињо на местото на Снајди али јок ...

Мада видете го Дејо, испотен е мислиш 120та минута е, и коментаторот тоа го примети, на голем дел од фудбалерите ова им е прв натпревар во подготовките по паузата па до некаде и имам разбирање за ваквата лоша игра, во принцип ретко кога сум бил задоволен од Интер во подготвителните периоди затоа и ретко кога сум им ги следел пријателските мечеви. Исклучок направив пред 2 години ради Мурињо а и сега ради Рафа, од денес до 21ви ке правам пауза па после следи она вистинското.

Формацијава на Бенитез е.....................!
Никаков ред нема.

Немора безусловно да го браниш Киву.Убаво го чуваше тој,што се залета накај средина?А Маикон не го очекуваше излетот на Киву па овој си остана сам.

Абе има добри движења али може и подобро,највеќе ме изнервира Деки коа сакаше со лоб да го изненаде голманот а можеше да го проигра Кутињо кој влезе во празно:toe:
Баш така, и Ето му беше десноа се тоа се дешаваше во чинам 34-та минута.

Најсмешна ситуација во прво полувреме беше коа падна Кутињо коа беше да ја земе топката за да изведе корнер и коа Маикон изведуваше аут глеам се врти лево десно со глава траше едно 10 секунди:pos::pos:

Немора безусловно да го браниш Киву.Убаво го чуваше тој,што се залета накај средина?А Маикон не го очекуваше излетот на Киву па овој си остана сам.

Не го бранам безусловно, али колку што тој носи вина за тој гол носат и Маикон и Самуел зашто бранеа празен простор, али Киву деновиве ви е нешто многу омилен. :pipi:

Во игра глеам влегоа Цезар,Матераци,Кордоба,Сантон и Марига

Во игра глеам влегоа Цезар,Матераци,Кордоба,Сантон и Марига
А теренот го напуштија Кастелаци, Самуел, Маикон, Киву и Станкович.

P.S: Кире, виде каква гримаса направи Кастелаци коа му влезе голот меѓу нозе? :pos::pos::pos:

А теренот го напуштија Кастелаци, Самуел, Маикон, Киву и Станкович.

P.S: Кире, виде каква гримаса направи Кастелаци коа му влезе голот меѓу нозе? :pos::pos::pos:
Не го приметив тоа штета:pos:,иначе коа глеам Кордоба како игра бек не ми се глеа фудбал ни еден продор незнае да направи!!!Лејј овој Ето ејј да не мислеше дека благо ке му донесе овој што се пушти со клизач па го чекаше затоа:pos:! Се извади сеа со голов излеа до благото било хах

Конечно г-дин Ето го наштелува шутот, првин пречка па сеа гол. фино фино. Иако мислам дека да бранеше баба му на Sneider ќе ја фатеше, штета што голманов на јенкиве им е неподвижен крмак.

И кој тепаа,Американците или Жабарите ??

Не ја гледав утакмицата,т.е ја гледав до некаде 20 минута кога го видов Киву како прави бисери на својата страна,и се скурчив....

2-2 крај !! Овој Бијабијани комотно можел да се запише атлетика:toe:

Конечно г-дин Ето го наштелува шутот, првин пречка па сеа гол. фино фино. Иако мислам дека да бранеше баба му на Sneider ќе ја фатеше, штета што голманов на јенкиве им е неподвижен крмак.
голманчето нивно е криво што у прво полувреме остана 1-1.
Како го извади лобот на деки.....

Ajт, толку од мене со пријателскиве, со Снајди Интер ке се врати на 4231 формат и нема више да го гледаме шашавово тактиче на Бенитез, очигледно е дека резултатот му е у 10ти план, пишав и на фејс, физички е најбитно да се подготват за наредните 2 меча од стартот на сезоната кои ке бидат и битка за првите 2 трофеи.
Нека ви текне лани дека се пувавте овде као демек ѕверови се на пријателските па со Лацио и Бари кои беа нов прволигаш душа немаа, со едните загубија трофеј со другиве реми изгураа со тоа што Бари утнаа 1000% шанса на крајот од мечот.

Неам намера веќе да дремам пред пц на пријателски зашто хорор за очи ми се најсериозно, па уште овие од 3 саат по полноќ, беј бе, не е ова фудбал :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom