Вечер во 3 се игра,епа значи нема спиење мора да го видам Кутињо и компанија како ке го торпедираат Далас

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја не спијам ја гледам,дали ке биде ова последниот натпревар за Маикон? Иначе добар состав излезе очекувам добра игра и победа
У која минута Маикон го потапша по рамо црнецон Бенитез?Pandev na Maikon a Maikon do Milito i ovoj so glava za vodstvo na Inter od 1-0,inace prethodno imase stativa Eto so udar od 17 metri i uste edna sansa na Milito vo 15 minuta so glava po centarsutot na Pandev
Не ми текнува која минута беше:smir:,иначе подобар е Интер и заслужи водство али една невнимателснот и не казнија!!!До сега според мене Маикон се издвојува,Пандев и Ето добри се,Кутињо може и подобро од ова што изиграУ која минута Маикон го потапша по рамо црнецон Бенитез?
Абе има добри движења али може и подобро,највеќе ме изнервира Деки коа сакаше со лоб да го изненаде голманот а можеше да го проигра Кутињо кој влезе во празноМене ми текнува која минута беше, ама не ви кажувам !!!
Него слаба игра некако, ко да не им се трча, голот го примивме од невнимание. И така. Инаку ми се допаѓаат движењата на Кутињо, ќе биде од него добар фудбалер.