Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер во 3 се игра,епа значи нема спиење мора да го видам Кутињо и компанија како ке го торпедираат Далас:vozbud:

Има негде искочено веројатен состав за вечер ?

Маикон се договорил се Реал , питање е време само кога

"When Maicon returns from America (he is currently on a pre-season tour of North America with Inter), we will sit down and discuss his future.
"If Real Madrid and Inter reach an agreement, then there won't be any problems with Maicon's personal terms.
"But the presidents [Moratti and Florentino Perez] will have to decide. Maicon does not want to walk away looking like a mercenary at all."
Inter reportedly want €28-30 million for Maicon, but Madrid are prepared to pay only €24m for the right-back.

Браво за Бенитез,ме послуша.
12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 27 Pandev, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 9 Eto'o, 22 Milito.
Само уште место Деки да играше Марига...ама и вака сум презадоволен.

http://atdhe.net/22021/watch-fc-dallas-vs-inter-milan
Има англиски коментатор.

Многу тивко тука...

Ја не спијам ја гледам,дали ке биде ова последниот натпревар за Маикон? Иначе добар состав излезе очекувам добра игра и победа

Ја не спијам ја гледам,дали ке биде ова последниот натпревар за Маикон? Иначе добар состав излезе очекувам добра игра и победа

Па според медиумите би требало ако ова ви е последен меч од турнејата во Америка,па што ке се договорите со Реал незнам.

Pandev na Maikon a Maikon do Milito i ovoj so glava za vodstvo na Inter od 1-0,inace prethodno imase stativa Eto so udar od 17 metri i uste edna sansa na Milito vo 15 minuta so glava po centarsutot na Pandev

Pandev na Maikon a Maikon do Milito i ovoj so glava za vodstvo na Inter od 1-0,inace prethodno imase stativa Eto so udar od 17 metri i uste edna sansa na Milito vo 15 minuta so glava po centarsutot na Pandev
У која минута Маикон го потапша по рамо црнецон Бенитез?

Live feed :) Знае некој кај е Шнајдер? :)

Мурињо врати сееееееееее, кој ќе ги глеа одбранбениве заебанции цела година :(

У која минута Маикон го потапша по рамо црнецон Бенитез?
Не ми текнува која минута беше:smir:,иначе подобар е Интер и заслужи водство али една невнимателснот и не казнија!!!До сега според мене Маикон се издвојува,Пандев и Ето добри се,Кутињо може и подобро од ова што изигра:toe:

Мене ми текнува која минута беше, ама не ви кажувам !!! :icon_lol:

Него слаба игра некако, ко да не им се трча, голот го примивме од невнимание. И така. Инаку ми се допаѓаат движењата на Кутињо, ќе биде од него добар фудбалер.

Мене ми текнува која минута беше, ама не ви кажувам !!! :icon_lol:

Него слаба игра некако, ко да не им се трча, голот го примивме од невнимание. И така. Инаку ми се допаѓаат движењата на Кутињо, ќе биде од него добар фудбалер.
Абе има добри движења али може и подобро,највеќе ме изнервира Деки коа сакаше со лоб да го изненаде голманот а можеше да го проигра Кутињо кој влезе во празно:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom