Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пред комјутер сум конечно :)
глеам кутињо станува миленик за кратко време на фановите, се надевам да не биди истата приказна ко диего кај јуве коа се влажнеа на неговите игри на подготвителните натпревари.
некакао ко да ми згаснаа шпекулациите за маскерано?
да не се откажа управата од него
задоволен сум од резултатите од пријателските и од фитнесот од играчите, но сепак треба уште многу време да се спремаат за почетокот на сезоната.
позз.

Леле вчера бевме КАТАСТРОФА класичана , бетер од Работнички со Ливерпул . Што вика Син да дремам до 5 сабајле , не бе брат , поарно порки ќе глеам .
Бенитез почнува да ме нервира , на живци да ми иде . Со панатинаикос пробува 4-4-2 и сеа пак . Да кога ќе се врати Снајди мора да се вратиме на 4-2-3-1 , ама зашто да пробува човеков , зашо да ја буни екипата , незнае вчера кај тераат ебате . Нашиов Гоче значи стварно нема душа , тренира од повриов ден а овие што дојдоа од Светско трчаат повеќе од него .
Катастрофа , ако продолжи да игра 4-4-2 у тешки гоВна ќе бидеме

Јас не знам што воопшто гледате пријателски натпревари макар играл и нашиот омилен тим...излезете надвор убаво е времето има многу други работи за вршење во овие летни денови...Пријателските натрпевари служат за да се испробаат останатите играчи во тимот со различни комбинации и со различни позиции на теренот во случај ако служат за во текот на сезоната......резултатот како и секогаш е во втор план и поради тоа не се замарам и очекував вакво нешто од Интер во Америка искрено.......SYn според мене киву во тимот отсекогаш бил најслаба алка и ако погледниш малце од приманите голови во текот од минатогодишната сезона се повеќето од негова страна...според мене тој е недоволно добар за да настапува во европскиот шампион со амбииции за повторување на успехот но ете во моментов нема квалитетни леви бекови на пазарот па мора киву повторно да настапува за нас во следната сезона и повторно да кумува во примените голови.....без разлика за колку пари го купивме пред 3 години тоа е мое мислење за него....

П.С. Иначе снајдер од најрелевантни извори дознав дека се наоѓа во Д.Дупени на одмор покрај прекрасното Преспанско крајбежје и Преспанското езеро.....)

Денеска Снајдер почнува со тренинзи.
Морати ја одбил понудата на Реал од 26м и побарал 30.
Интер во Недела се враќа од USA.После играчите ќе имаат 3 дена одмор па на 11 ќе почнат подготовките за Тим Трофео Куп во Бари,каде што ќе се сретнеме со Ббилан и ЈуБе.линк
Бенитез -" Dallas is a good team, they ran a lot, are ahead of us in the preparation and this was seen. Clearly, the heat has also done its part, has agreed to hear: we knew that our team was a bit 'tired, that he struggled, but that was all provided in our program, so we are not surprised." линк
Во право е.Не му замераваме за ^ но why the fuck играше со 4-4-2? Море ни 4-4-2 не беше тоа,како муви без глави беа,немаше никаква формација,никаков ред.За се има оправдување ама за формацијата,нема.

--- надополнето ---

Интер заинтересиран за Хуан Мата. fcinternews - преведено од goal.com

Абе резултатите на овие натпревари што ги играме и не се многу битни...битно е Бенитез да наметни стил на игра, да направи некои комбинации околу составот, да испроба некои нови дечки во Интер, дали пораз или победа во пријателска е сеедно. За две недели следуваат вистинските предизвици за Интер, а до тогаш се надевам се ќе биди во најдобар ред.

Бенитез вели дека Маикон е многу важен за Интер и дека сака да го задржи.Тоа ќе му било роденденски подарок од Морати иако роденденот на Бенитез е во Јануари ;)

Ајде Морати,исполни му ја желбата на кутриот старец.:pos:
Најмалку што можеме да направиме е да му понудиме нов едногодишен договор со повеќе пари.Ако го прифати,одлично,ако не,ќе знаеме дека стварно не му е до парите и дека сака да иде у Реал.

Според Газета дело Спорт,Реал Мадрид испратиле нова понуда до Интер за Маикон,25 милиони.
Иднината на Маикон би требало да се дознае во вторник,кога Калиендо ќе се сретне со Морати.
Се очекува дека Морати ќе ја одбие понудата од 25м и ќе побара 28-30 плус бонуси.
Линк
Мислам дека другата недела конечно ќе го продадеме Маикон за околу 26-27м плус бонуси.

Според Газета дело Спорт,Обина е еден од кандидатите за замена на Јоветич во Фиорентина.
Покрај Фиорентина,за Обина се заинтересирани и Лече,Бреша,Панатинаикос и Стоук.
Линк
Добро е што има заинтересирани за нашите "одпадоци".Само за Мансини нема како што гледам,ќе заглавиме со него.

Мунтари " Останувам тука.Моето срце е за Интер ".

Сме ја наебале.

И Бенитез и Занети побараа Маикон да остане во Интер но тоа го побараа од него, не од управата.
Занети му порача кратко и јасно '' Остани со нас '' додека пак Бенитез изјави, '' Маикон сака да победува, ние сакаме да победуваме, ние заедно ке победуваме '' ...

Толку од Интер, чим капитенот тоа јавно го побарa од Маикон доволно е, на играчот преостанува да одлучи иако мислам дека одлуката негова е падната уште минатиот месец али што е тука е, секогаш има простор и за second thoughts, како и да е, добро е што Морати се држи цврсто за неговите барања иако сметам дека и тој и Реал ке попуштат и ке најдат некоја златна средина или што би рекол Хорхе, разумен компромис. :)

--- надополнето ---

Ufficiale: Maicon resta all'Inter!!! Il terzino avrebbe chiamato Moratti dicendogli di voler continuare a vincere con l'Inter...

Oва сеуште е непотврдено но информациите велат дека Интер oдносно лично Морати му се јавил на Калиендо ( агентот на Маикон ) дека Интер е тргнат од трансфер маркетот, само да не биде ова слично како и случајот со Ибра.
Исто така и Маикон изразил желба да остане во Интер.

Само уште еднаш повторувам, да не се летаме предвреме бидејќи и со Ибра беше слична приказната кога и официјално '' остана '' во Интер.

Да даде господ да остане мнгоу ќе ни треба , и се надевам дека ќе остане , може изјавите на Рафа имаат удел во овој случај

^Ако биде така, тогаш го добивме најголемото засилување оваа и наредните сезони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom