Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Снајди низ медиумите веќе доби и нов надимак, Sneijd'Or, и најверојатно ке добие и покачување на платата и продолжување на договорот кое и те како го заслужи.

Како што читав до 2015 ку му понудат договор, а и ке прифати како што стојат работите:)

MORATTI: "OFFERTA UNITED PER SNEIJDER VERA MA NON HO APPROFONDITO PER NON CADERE IN TENTAZIONE''.

Aјт, слободни сте, барајте друга замена за Сколс, мада, дефакто Снајдер е еден од ретките кои и те како можат да ја пополнат таа дупка во тимот, за нивна жал ке се преговата за нов 5 годишен договор ...
Eве и footballitalia што вели
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I am enjoying watching Sneijder at the World Cup and I will enjoy watching him at Inter next year too.

“It's a great satisfaction to know that Inter's players are so desired on the market because it means that they are very good.”

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Wesley Sneijder will talk to Inter about extending his contract after the World Cup Final this weekend, according to his agent.
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Speaking to Dutch newspaper De Telegraaf, Sneijder's agent Soren Lerby said: “Wesley could stay until 2015. [/FONT]

^Јас мислам дека Морати треба да ги разгледа понудите, и викате 25 милиони а? :helou:

^Јас мислам дека Морати треба да ги разгледа понудите, и викате 25 милиони а? :helou:

25 се ништо за играчиште како Снајдер! штом K.Роналдо е 80 Шнајдер сигурно вреди едно 40!

Тука пишува 35.

Ама како и да е, не ми се верува дека Морати ќе го пушти Снајдер да си замине од Интер..:toe:

епа нема смисла сите сакаат од Интер играчи да купат :-)

Него дечки некој да дадеше линкови од *.torrent од тоа документарецот од РАИ за Интер или уште нема јунак ?

MORATTI: "OFFERTA UNITED PER SNEIJDER VERA MA NON HO APPROFONDITO PER NON CADERE IN TENTAZIONE''.

Aјт, слободни сте, барајте друга замена за Сколс, мада, дефакто Снајдер е еден од ретките кои и те како можат да ја пополнат таа дупка во тимот, за нивна жал ке се преговата за нов 5 годишен договор ...
Eве и footballitalia што вели

Што праиме доколку Снајди посака да си оди ?!!?
Сепак нели ако тој посака да оди и Чичко Морати добие некоја опасна понуда , тогаш ќе го јадеме стапот

епа нема смисла сите сакаат од Интер играчи да купат :-)

Него дечки некој да дадеше линкови од *.torrent од тоа документарецот од РАИ за Интер или уште нема јунак ?
Јас до сеа имам торенти од првите 4 ДВД, па планирав кога ќе ги симнам сите да ги аплоудирам некако сите делови, или нешо да направевме, зашто ептен споро се симнуваат. Ако сакаш ќе ти ги пратам и вака.

Толдо и стави крај на својата фудбалска кариера

Снајди низ медиумите веќе доби и нов надимак, Sneijd'Or, и најверојатно ке добие и покачување на платата и продолжување на договорот кое и те како го заслужи.

Inter će povećati plaću Sneijderu

Sneijderov menadžer Soren Lerby rekao je kako će Interovi čelnici njegovom igraču ponuditi veliku povišicu kada se vrati s prvenstva u Južnoj Africi.

Ма и Манчестер Сити ако сака нека даде 135 милиони евра,Снајди зверката не мрда од Интер,јасно и кратко.
Договор до 2015,зголемена плата,осигуран првотимски статус и те како,најдобар фудбалер во свет стана со Интер,што може да посака повеке не знам :)

Иначе одлуката на Толдо ме изненади за неговиот крај на кариерата.Според мене разумна одлука во вистинско време,па со среќа нека му е понатаму во животот.Читам и дека ке останел во Интер кампусот како тренер или нешто слично,така и треба,вечно во Интер да остане :)

за 135 милиона ја би го дал :)

абе и морати би го дал снајдер за 135 милиончиња, он родената мајка би си ја продал за пари :)
ама 135 дури ни идиотите реал не даваат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom