Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Му посакувам се најубаво во животот , во пензионерските денови , ќе биде запаметен како легенда .. Фала за Толдоне .. Ќе го испратам со едно многу познато клипче за нас ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тука пишува 35.
Ама како и да е, не ми се верува дека Морати ќе го пушти Снајдер да си замине од Интер..![]()
Абе кратко и јасно, Снајдер останува уште 5 год... зголемена плата и првотимски статус нема тука што повеке. Инаку како го посакувам Озил, феноменален играч Пандев, Озил, Снајди, дуо трио ке бидат.

Милер е едно 2 пати подобар од Озил![]()
Тешко Баерн да го даде Милер, он е во Баерн како што е Бало кај нас, мада Милер е попаметен каде каде. Озил му истекува уште една год договорот со Вердер, ако побара да биде продаден ете ни шанса една доба сума од страна на Морати и тоа е тоа![]()
Незнам за вас ама за мене Озил не е многу добар играч. Во некои ситуиаци прави чудни одлуки да има талент и све тоа ама не е тип на играч што го сакам во Интер, Џерард е мојата желба!
И шо со Џерард ? на 30год. ке го зимаме за да игра асално 1 сезона и да зима милионски суми до 36 ....
Фала , не фала !

Ќе се случи тоа што се случува со сите кои сакаат да заминат од тимот, али ова твое АКО во моментов е аналогно на фантазија, зашто Интер е причината за реинкарнацијата на неговата кариера, и не само што повторно застана на нозе и др.Комби го среди ненормално да е без повреди, него еве стана и кандидат број 1 за '' Златната Топка '', доволно е пред Се човек за да не се испонаша ко Ибра во иднина, не ова лето, не наредно, не никогаш ...Што праиме доколку Снајди посака да си оди ?!!?
Сепак нели ако тој посака да оди и Чичко Морати добие некоја опасна понуда , тогаш ќе го јадеме стапот
))))))Да останеше Мур..ќе бевме,во тоа нема сомнеж...ама со овој?..незнам,сега пак сум песимистКолку само ке бидеме првата екипа шо ке ја одбрани ЛШ титулата))))))

) и 1/2 во ЛШ...доста е.