Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тогаш твоите стандарди за еден десен бег се неправилни. Кафу беше добар офанзивен бек ама во одбрана??? :pos:
Не беше толку лош во одбрана,колку што го правиш ти.
Не знам што ти смета тоа што Кафу беше подобар бек од Занети?Можда зашто играше за Милан,а?
Мене пример не ми смета да кажам дека Карлос беше еден од најдобрите,ако не и најдобар лев бек...

На овој па горе,нема потреба да му се одговара.

Да али Сантон до сега со ништо не покажа дека заслужува перманентен првотимски статус, имаше една полусезона во Интер која ја изигра солидно и толку, лани беше очајно лош, да не речам катастрофален, он и да немаше повреда шанса пред Киву и Занети никогаш немаше да добие.
А за Маикон, зависи што подразбираш, задачата на бековите не е да постигнуваат голови тоа сите добро го знаеме, Маикон ради Занети знаеше да игра повеќе како десно крило него како десен бек, колку пати само отишол напред и останал кај рекламите позади голот зашто во таква ситуација Занети беше десниот бек за Интер.
Затоа и ти тврдам дека доколку не беше капитенот во тимот, Маикон ке беше упола од ова што е ...
Било кој друг бек да дојде, шанса нема да постигнува толкав број на погодоци, најмногу поради фактот што Занети полека но сигурно ке биде селен на клупа, се додека он игра средина, Мунтари да е десен бек ке има 1 тон слобода баш ради него.
Да, покриваше, али да кажеш дека останувал кај рекламите е жално. После секој шут, центаршут и излетување се враќал назад со трчање а не пешки ко некои бекови.

Да, покриваше, али да кажеш дека останувал кај рекламите е жално. После секој шут, центаршут и излетување се враќал назад со трчање а не пешки ко некои бекови.
Де бе, ти Интер до 60та минута ги гледаш ? Скоро секој меч во еден до два наврати знаеше да остане ко што Пандев остана у полумртво стање на средина на терен при вториот гол против Баерн.
Се враќа нормално, зашто е бек, али во 2-3 наврати у 1 меч знае да остане напред и да се фати за рекламите без душа, што е и нормално, али тоа пример од Киву да го видиш, или Максвел на времето шанса нема, зашто друг играч кадарен ко капитенот да покрие цела страна нема во тимот.

Маикон ја има слободата ко ниеден друг бек на планетава, на моменти знае да делува ко крилен играч, не ко бек, не за џабе Мурињо во купот со Фиорентина и ко крило го играше во првиот меч.

Не беше толку лош во одбрана,колку што го правиш ти.
Не знам што ти смета тоа што Кафу беше подобар бек од Занети?Можда зашто играше за Милан,а?
Мене пример не ми смета да кажам дека Карлос беше еден од најдобрите,ако не и најдобар лев бек...

На овој па горе,нема потреба да му се одговара.

ЛОл не се секирај не сум хејтер ја нема никаква врска тоа напротив навивам за Бразил и сите бразилици ги сакам :)

А дека Кафе е подобар од Занети грешка си, ако не ми веруваш мене тогаш можеш да прашаш кого сакаш од луѓето што ги знаеш ќе видиш каков одоговор ќе добиеш!

^^Ти го гледаше Пандев во живо и не ја виде статистиката кога излезе, имаше повеќе од 1 километар истрчано повеќе од просекот на тимот.

Па во 90та ако се фатил за рекламите, при 20 истрчувања и играше бек и крило, ај иди замери му. Во фудбалот ако испадне еден играч, мора друг да покрие, ако истрча Маикон ќе се врати Занети, Камби, Станкович, Мота, на нивно место ќе се врати еден од тројцата напаѓачи. Го разбираш фудбалот, глупо е да ти објаснувам како иде.

ЛОл не се секирај не сум хејтер ја нема никаква врска тоа напротив навивам за Бразил и сите бразилици ги сакам :)

А дека Кафе е подобар од Занети грешка си, ако не ми веруваш мене тогаш можеш да прашаш кого сакаш од луѓето што ги знаеш ќе видиш каков одоговор ќе добиеш!
Нема потреба да прашувам никој друг,мислам дека имам доволно видено од двајцата,па да можам сам да одлучам кој е подобар бек.
За мене Кафу>Занети.

Така? Еве читај подолу:

Онда не го тупи многу, секој си има свое мислење.
Дечко,не го мислам само јас тоа.
За жал(ваша жал) повеќето го мислат тоа.
Кога ќе се спомне најдобар десен бек во историјата,секој прво помислува на Кафу.

Па во 90та ако се фатил за рекламите, при 20 истрчувања и играше бек и крило, ај иди замери му. Во фудбалот ако испадне еден играч, мора друг да покрие, ако истрча Маикон ќе се врати Занети, Камби, Станкович, Мота, на нивно место ќе се врати еден од тројцата напаѓачи. Го разбираш фудбалот, глупо е да ти објаснувам како иде.
Порблемот е што кога Макон трча напред, во одбрана помага друг бек, и тоа не било кој, него Занети, кој никогаш во кариерата не покажал знак на умор, никогаш, и во последни 10 години, не памтам кога бил заменет во тек на 1 натпревар, и е играч кој сезонава ради суспензија прекина серија од 149 наптревари по ред што ги започнал за тимот.
Затоа и ти реков, Маикон ја има слободата ко ниеден друг бек на планетава, ова ти го тврдам, ниеден друг бек на планетава, Занети му дое на Маикон ко џокер у покер, затоа и Мурињо инсистира секогаш да се напаѓа по таа страна, зашто уз Маикон, Ето/Пандев кои се универзалци Интер е ебење на тој дел од теренот ...
Нит Камби, нит Дејо нит Мота не можат да покриваат странично во одбрана ко што тоа Занети знае да го направи. А за она фаќање за реклами и одмор, не, не зборам за продолжение, ти зборам за било кој момент од мечот, сеедно е, зашто кога Маикон поминува половина по автоматизам во одбраната Интер добиваат друг бек па у тој контекст отсуството на Маикон назад не се приметува, ке бркне тогаш он некој во нападот уз пресинг и слично и ке остане на противничка половина се додека Интер не го врати поседот на топка.

А за Пандев, не зезај, во 60та минута клапна на терен и тоа во контра напад, срамота беше, среќа негова Милито погоди, реакцијата на жабарите околку мене у таа ситуација беше у стил, Пандев wtf, дури и впечаток се доби дека играта е прекината.

Дечко,не го мислам само јас тоа.
За жал(ваша жал) повеќето го мислат тоа.
Кога ќе се спомне најдобар десен бек во историјата,секој прво помислува на Кафу.

Дечко мене ми кажа дека било ради тоа што Кафу играл у Милан а уствари ти си против Занета заради мечевите со Барса, сега ми е јасно! Серизоно ли мислиш дека Кафу на 37 години ќе го ставеше у шише на еден Меси? само ова одговори ми го те МОЛАМ!

Дечко мене ми кажа дека било ради тоа што Кафу играл у Милан а уствари ти си против Занета заради мечевите со Барса, сега ми е јасно! Серизоно ли мислиш дека Кафу на 37 години ќе го ставеше у шише на еден Меси? само ова одговори ми го те МОЛАМ!
Јас против Занети,заради мечевите со Барса?????
Дај не биди смешен.
За ова второво,нема никад да дознаеме.

Ја па незнам кој тоа го прогласил Кафу за најдобар десен бек во историјата на фудбалот, добар беше да, ама најдобар десен бек у историја на фудбал, јок ...

Ја па незнам кој тоа го прогласил Кафу за најдобар десен бек во историјата на фудбалот, добар беше да, ама најдобар десен бек у историја на фудбал, јок ...
Никој го нема прогласено за најдобар десен бек,само кажав еден од најдобрите во историјата.
И секако подобар од Занети.

На друг некој не ми текнува,освен овие новиве Маикон,Алвес...
Psyside напиша:
Нема ако си тврдоглав :)
Тебе да те прашаше некој да кажеме пред 5 години,дали некој 37 годишен фудбалер ќе може да го запре најдобриот играч на светот,што ќе одговореше?
И не беше само Занети,ама тоа е друга тематика.

Значи злато вреден играч имате (Снајдер)! Ќе го памтите уште Мурињо, какви трансфери ви напрај...милина. И сега оној копукон од Ливерпул ќе ви го упропасти тимот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom