Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.770
- Поени од реакции
- 49.401
Рио на колку години го достигна својот врв? Валдес? Леле какви киксови ги правеше, да не треба да те потсеќам јас? Џон Тери кога го достигна врвното ниво? Значи не збориме за првотимски статуси.
Ме мрзи да копам информации Невил во Манчестер од кога почнал да игра, или пак еве ти најдобар пример: Хавиер Занети на 23 години во Интер, треба нешто повеќе?
И се согласувам со тебе дека треба некој искусен да биде на таа позиција, али воопшто не се согласувам дека е најкомплексна позиција.
Aбе не збориме за врв, збориме за првотимски статус во Јунајтед и Барселона. И какви киксови правеше Валдес ? Му го лапна местото на Рушту по само неколку кола и од таму не мрдна до ден денес, истото важи и за Икер ...
Занети е 1 од ретките, а и 23 години е таман, ама не и 19 ко што вие овде ми зборите за Сантон ... Сантон е дете, со една изиграна добра полусезона во 2 години, значи една полусезона од 2 цели сезони, Занети кога дојде во Интер веќе беше ебење од фудбалер во својата земја, со преку 60 настапи ко првотимец.
Не иде да ставаш 23 годишен фудбалер, кој беше феноменален во својот матичен клуб и детенце ко Сантон ....
А за комплексноста на позицијата бек, јас реков, цитирам
па потоа, цитирамПозицијата бек во одбрана е доста комплексна
, ти '' слабо '' ми ги изврте зборовите.Една од најкомплексните