Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете убаво ти кажа The Great за кого како само на Марадона му го имаат испиено мозокот. А иначе не се до толку лоши.

^ Taка викаа и покојни Перо, Стефан и Миле од реанимативно.

Човек со стил, секоја чест за неговите изјави, им се обраќа баш како што треба да им се обрати, без доза на повлеченост или пак некоја таинственост, па најдобар клуб во Европа сме ебате... Е ова е изјава:

”Доколку ме прашувате за замена, возможно е, но само Кака и Роналдо се во комбинација. Игуаин? Игуаин е добар, но Милито е секогаш најдобриот за нас.”

“Бурдисо вреди 10 милиони, и Рома тоа го знае.”

“Балотели не оди никаде. Тој не е за продажба. Нема никакви полемики тука.”

Кратко и многу јасно, браво за ѕверов, увек ми бил омилен...

Интервји на Цезар после мечот со холандија , каде што поразот го доживеа доста емотивнмо

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/6145849/

И емотивното враќање во Бразил на Цезар

За мене секогаш ќе биде најдобар голман на Интер а воедно и меѓу првите 3 голмани во светот

Овој Цезар апла сиси бил бе, нијагара фолс е у пм. Грижа на совест шо ти праи :)

Ептен се растревожил бе, ќе може тој да игра и на наредно СП ако продолжи со слична форма :)

Цезар не е меѓу првите три, него е убедливо најдобар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

^ Мххххм, јес да е играч на Интер, ама да го правиме убедливо најдобар јок, еве, вчера се уверивте во квалитетите на Касиљас кој и донесе на Шпанија полуфинале на СП, одбрани пенал, спаси зицер на крај, тоа е тоа ...
Пред Буфон кој има освоено светска титула и Касиљас Цезар никогаш не би го ставил, сеуште не заслужил такво нешто, во иднина можеби, се надевам на такво нешто, не за друго, Интер би имале огромна корист од негов понатамошен просперитет.

^ Мххххм, јес да е играч на Интер, ама да го правиме убедливо најдобар јок, еве, вчера се уверивте во квалитетите на Касиљас кој и донесе на Шпанија полуфинале на СП, одбрани пенал, спаси зицер на крај, тоа е тоа ...
Пред Буфон кој има освоено светска титула и Касиљас Цезар никогаш не би го ставил, сеуште не заслужил такво нешто, во иднина можеби, се надевам на такво нешто, не за друго, Интер би имале огромна корист од негов понатамошен просперитет.

Извини за зицерот ама по негова ЛОША одбрана дојде зицерот за парагвај и не го спаси туку овој му шутна у нога а Касиљас не мрдна

Како за кого, за мене е најдобар. Сигурноста што ја има Цезар Буфон и Касиљас ја немаат.

И да нема врска што е играч на Интер.

Извини за зицерот ама по негова ЛОША одбрана дојде зицерот за парагвај и не го спаси туку овој му шутна у нога а Касиљас не мрдна
Не беше воопшто лоша одбранатаа пред Се ради незгодниот удар и топката која ја критикуваа сите голмани и играчи, меѓу кои беа и Цезар, и Буфон, и Касиљас. Дижењето на оваа топка е хаотично и истото предизвика големи проблеми на низа други голмани.
Ама да кажете дека Цезар е најдобриот голман во Свет по 3 кардинални грешки за Интер во убер важни мечеви и една грешка за Бразил е во најмала рака смешно и преценето, само поради фактот што е играч на Интер.
Да беше голман на било која друга екипа уз истиве грешки никогаш немаше да кажете такво нешто освен нели, ако се лажеме ...

Како за кого, за мене е најдобар. Сигурноста што ја има Цезар Буфон и Касиљас ја немаат.
А ова го заклучи по ? Мечот со Рома ? Фиорентина ? Челзи ? Холандија ? :)
Убаво прашав пред некој ден, кажете 1 голман од светска класа кој направил толкав број на грешки во тековна година па ке го правиме муабетот ...
Да не зборам па за најдобар голман, смешно ми е малце и оноа апла нелогично.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom