Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај се миланезите да ни кажат дека лео е скаут или во погрешна тема да влезат.

ќ

ќ
ќ
ќ
ќ
ќ
ќ
ќ
ќ
ќ
ќ
Сите што ќе спамате имате зеленки

Со оглед на тоа како Игра интер на гости годинава...научна фантастика...

Со оглед на нашата одбрана па и не е некоја научна фантастика да дадете 2 гола...............
Ама и да дадат 2 гола на Алијанц сигурно ќе примат повеќе.

Јас сум за Кире д аја отвори новата тема А? :pos:

Јас сум за Кире д аја отвори новата тема А? :pos:

Не не, само ИоСоно може да отвори зошто он ни е среќа а за последно 15.000 мислење сакам да го напише Васко со неговата фраза, Затоплува во Милано!!! :pos:

Не се секирајте бе, ќе биде во Минхен: Баерн КАПУТ!

Чувствувам напредок во совладувањево на неколкуте страници.

Него, „Ето е единствениот играч кој сам на сабе може да си ја подаде“ by Marso. :pos:

Како што може да се пишува повеќе од 1000, зашто да не може помалку? Ај Syn нека ја заклучи оваа, IOsono нека ја отвори новата, мора ли да чекаме до 1000... : )))

Што биде нека биде на реваншот.Не држи влага уште од лани.Не е проблемот што изгубивме,ме нервира тоа што не ги искористивме чистите шанси за гол,на Камби,Ранокиа идр.Има уште едно полувреме,така да што и да биде нека биде.Уживајте и кулирајте.Топката е округла и се може да се сврти.Ај до реваншот да оствариме ние 3 победи по ред и супер ќе биде!
НАПРЕД ИНТЕР,напред ИНТЕРИСТИ од целиот свет!

ај бе хамшик и кавани нека ги се донесат на лето

ај бе хамшик и кавани нека ги се донесат на лето

Лесно е да се каже што сакаме ние,ама тешко е да исполнат Морати и Бранка знаејќи отприлика што цена ќе лупне газдата на Наполи за двајцата :)

Јас пак Лавеци сакам да се доведе...

абе и јас знам дека нема шанси да се купат
само темава да е завршиме зато глуп се прам со муабетиве :)

Inter i Manchester se vo pregovori za razmena na igrachi, t.e. Snajder+15 mil eur, za Nani i Anderson. Link tuka

Ne znam kolku moze da mu se veruva na linkot, ama shto znam, mene mi se dopagja ideata.

I ova, ne znam dali e oficialno ama navodno Ibra e pred razvod so taa starata zena, imal afera so 23 godishna prostitutka,slika,

eve slika od prostitutkata topless CLICK

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom