Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
До дуелот во Минхен добро е што Интер во ниту еден наврат нема да игра во тек на недела што значи ќе играат од викенд до викенд ( Сампдорија гости, Џенова дома, Бреша гости ), ок, мечот со Бреша гости, оној пред дуелот со Баерн, ќе биде игран во Петок, но како и да е, нема да биде толку згуснат распоредот а и натпреварите не се против убер тешки противници.
Овие 3 меча мора да се добијат па после нека се сконцентрираат стриктно на Баерн, ова ко во периодот со Рафа, се дискутираше константно за дербито со Милан а сите заборавија дека претходи дуелот со Лече кој Интер и не го доби.

Инаку, со здрав Милито, и без никакви проблеми во моменталниов тим, постои простор да се победи Баерн на гости, далеку се од непобедлив тим и простор за оптимизам има.

За Ранокија, сега за сега се шпекулира, како и да е не некоја страшна повреда на лигаменти и моментално кружи муабетот дека ќе отсуствува од една недела до 1 месец, се надевам ова првово ќе се деси.

Ај ќе ве замолам не се бламирајте со оптимизмот..ние кутрите дома неможевме топката да ја нагазиме,а не на Алианц каде ќе ни ебат мамицата и како што играме маестрално нагости во последно време...апсолутно шансите ни се 0,(0)(во периода) за да ги елиминираме баварците.....И после овие разочарувања против Јувентус и Баерн кои ни ги приредија ,во дербито против Милан очекувам победа,победа и само победа!

Сети се лани дома со Челзи како играа, кој доминираше, кој имаше посед и кој создаваше шанси, али тогаш може и не егзистираа ваквите ставови зашто Интер имаа ненормална реализација, 2 шанси 2 гола, и тоа оној вторион беше чиста среќа ...
Разбирам за Серија А да постои сеуште песимизам, и кај мене истиот егзистира, се имам и изјаснето зашто, али за ЛШ не, Баерн не се непобедлив тим и простор да се елиминира сеуште постои, тоа ко фан на Интер би требало да го знаеш.

Имаме катастрофална средина, одма Морати да извади 100м и да купи асален напаѓач што има СЕ и еде играч од средина од типот на Занети или Снајдер

Abe i jas ko dee_jay mislev shto podolg postot, pobrzo ke polnime strani :pos:

Me2, izborot za sredina ti e utka, eve i drugite istovo ke go rechat. :)

Или да земеме фудбалери како Каржа ? :)

Ili kako Shvajni, Iniesta, Gerard, Ramires, moze i vakvi, neli? :)

Ne bash ovie, ama slicni na ovie, kako Hamsik, box-to-box, a osven toa, i telo da imaat, Zaneti sve e, samo za vo sredina ne e, Snajder go biva i toa mnogu, ama bez superiorni igrachi pozadi nego i toj e dzabe.

Oва да даде Морати 100м евра ти е ко да кажеш Ферги сакам да седне наредна година на клупата на Интер, значи невозможно, џабе искуцано ...
Точно е дека се потребни инвестиции во средина, и тоа добро ремонтче очигледно фали зашто ја искрено и од Камби во иднина не очекувам многу, ама па 100м маломорген, летоска нека се инвестира во двајца фудбалери за тој дел од теренот кои би биле долгорочни решенија и то је то, најранливи се таму, ова не е случај само сега, беше случај и лани, било случај и години наназад.

Ај да придонесам за побрзо затварање на темава...
Кај се комшиите да мрчат... кога највише ни требаат, нигде ги нема... :pos:

Не се нервирајте, не може цело време да тепаме.. мора и да изгубиме некоаш... : ))
Ќе ги тепаме у гости... а и да испаднеме, ништо страшно..

Епа момци што да ви кажам се е кажано веке,,, ако сакаме даље 150 % на Алијанц и тоа е тоа.

Oва да даде Морати 100м евра ти е ко да кажеш Ферги сакам да седне наредна година на клупата на Интер, значи невозможно, џабе искуцано ...
Точно е дека се потребни инвестиции во средина, и тоа добро ремонтче очигледно фали зашто ја искрено и од Камби во иднина не очекувам многу, ама па 100м маломорген, летоска нека се инвестира во двајца фудбалери за тој дел од теренот кои би биле долгорочни решенија и то је то, најранливи се таму, ова не е случај само сега, беше случај и лани, било случај и години наназад.

Molchi site da se soglasime za edna rabota, ama mene me machi shto epten se nafurani po mladinci ovie nashive, i na kraj nekoj kako Kutinjo ke mora da odi na pozajmica vo Pjachenca, samo zaradi nekoj kako Karja da igra, demek iskustvo.

Nego za vo Alianc Arena da gi tepame, nishto chudno, kako shto oni ni go piknaja nam, mozeme i nie tamu edno golche posle nervi da kineme na penali :pos:

Искрајно вашите шанси повеќе ми се свиѓаа... е сега камбјасо што е муле ...

И мислам дека Ето малце претерува ... ја има брзината но конторлата на топката не му е фантастична... јес да некогаш поминува тоа ама претерува влезен е во филм „сам против сите“

И што се деси за голот бе ? Цезар му рече на Гомез... на дај гол!? Стварно си има испади човеков

Па добро не баш 100 али 50 може да даде да се купи еден до двајца играчи за во средина со искуство и квалитет а не како Нејмар, Гансо и сл.

Ај да придонесам за побрзо затварање на темава...
Кај се комшиите да мрчат... кога највише ни требаат, нигде ги нема... :pos:

Не се нервирајте, не може цело време да тепаме.. мора и да изгубиме некоаш... : ))
Ќе ги тепаме у гости... а и да испаднеме, ништо страшно..

Со оглед на тоа како Игра интер на гости годинава...научна фантастика...

Како ли само некој ја замислува играта на Алијанз Арена во која Интер би одел понатака??? Со она што Интер го поседува секако прима гол на Алијанз а дека е способен да даде 2 тоа е веќе во доменот на фантазијата. Реалноста вели збогум ЛШ з аоваа сезона !

Искрајно вашите шанси повеќе ми се свиѓаа... е сега камбјасо што е муле ...

И мислам дека Ето малце претерува ... ја има брзината но конторлата на топката не му е фантастична... јес да некогаш поминува тоа ама претерува влезен е во филм „сам против сите“

И што се деси за голот бе ? Цезар му рече на Гомез... на дај гол!? Стварно си има испади човеков

Искористи мое мане :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom