Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах бе Кире, сега ни „сексилишс“ веќе нема да те свиѓа. Како може вака да кажеш, на полувреме што ќе правиш? 15тина минути ти се доста :pos:

Нема да може да си ја заврши работата,ако губи Интер на полувреме,ке биде нервозен т.е ке неможе да се сконцентрира :pos:

КИРЕ СМЕНИ ГО МИЛИТО ОД АВАТАР МАЛЕРЧИНО ЕДНА !!!!!!!! НЕ НОСИ АВАТАР ОД ИНТЕР ПРЕКУ *** , ОД КОА СТАИ АВАТАР ОД ИНТЕР У ГОВНА ПОТОНАВМЕ !!!!!

пс: Стај ја сексилишс на Аватар :} Или UniqueGirl ...ако ти ја даат :)))

Ах, убаво што ме потсети Бени, ова Бене, извини. :)

Имам едно питање. :) Зошто ваков дрес не знам кога друг пат ќе имаме (на знакчињава мислам, не дека е нешто УАУ), дали во inter store-от се плаќа за нив? Сакам да земам од Занети, па колку би чинел еден дрес, со се име, знакчиња (комплет)? Да не има некој инфо?

Рамно 100 евра ми искочи ланскиот,значи 70 или 75 евра дресот..и + печатење на име и знакчињата,ама може мене поскапо ми наплатиле за инат дека од од Киву земав :)

^ Го упропасти човекот,на Милито мислам :toe:

КИРЕ СМЕНИ ГО МИЛИТО ОД АВАТАР МАЛЕРЧИНО ЕДНА !!!!!!!! НЕ НОСИ АВАТАР ОД ИНТЕР ПРЕКУ *** , ОД КОА СТАИ АВАТАР ОД ИНТЕР У ГОВНА ПОТОНАВМЕ !!!!!

Хаха втората има бан на форумов така ми кажа,иначе и ја се мислам дали да го менувам никако гол да даде :toe:

А не кажува дека е кај него на факултет, пеер4е, си ќути...

16435_1219251275534_1056478231_30768424_6876951_n.jpg

велешанки се најубави, затоа кире иде кај нас :)

И ти престани да уплаќаш на Интер!!!

Хаха втората има бан на форумов така ми кажа,иначе и ја се мислам дали да го менувам никако гол да даде :toe:

стај ББилан аватар, од IbraHOMObitch, прај им малце малер на нив, немој само на нас... не изеде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom