- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.120
- Поени од реакции
- 16.780
Штрав(mercenary ) денес си ми многу ироничен :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еее, вчера едни кул фанови на Манчестер ме научија што е иронија и сарказм па сеа да се пофалам.. ))Штрав(mercenary ) денес си ми многу ироничен :tv:
Еј, еј....^
Јас се чудев и викав кој е овој mercenary кога тој бил нашиот драг и мил Штравценегер
Иначе и јас жалам за Лука Тони што ни го земаа од пред нас, млад е, брз, висок и се најубаво.
П.С за млад мислев дека е млад за во Милан..
IOsonoINTERISTA напиша:НАЈНОВО: Сандерленд го бара Мунтари! :je:
Meне пак на бугарски ме научија да пишамЕее, вчера едни кул фанови на Манчестер ме научија што е иронија и сарказм па сеа да се пофалам.. ))
Има на fcinter1908..Sunderland have tabled an official offer for Sulley Muntari.
Више со ова не проаѓаме, сеа помлади се од нас.. ))П.С за млад мислев дека е млад за во Милан..
Таму го начекав, еве официјално тука http://www.skysports.com/Ejj, IOsono ти си бил сериозен..
И тоа пази
Има на fcinter1908..
@Me2
Више со ова не проаѓаме, сеа помлади се од нас.. ))
Ах, помлади? Касано го земаа 29-30г а Ранокија што го земавме ние 22г + ако го земеме Гансо 21г. а оние зимаат пропалици и стари фудбалери
А според неписмениот што ја правел табелата разликата од Милан до Лацио е 44 бода?Друже се издаде дека немаш гелдано фудбал од 2007 година ...
пропалциите кај се кај сте вие
![]()
А според неписмениот што ја правел табелата разликата од Милан до Лацио е 44 бода?![]()