Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ITALY/INTER,Elano is an option
Ако пропадне трансферот на Маскерано,Интер ќе се обиде да го купи Елано..

Kuyt,Rossi,Elano..кој е следен,Величе Шумуликовски?

И Деспотовски е без клуб!!!

Него не верувам да пропадне трансферот за Маскерано, затоа што самиот си изјави дека сака да си замине. Една сезона ја повлече одлуката, за оваа не верувам да биде исто.
Едино ако тој самиот изрази желба да остане. Тогаш ни Интер не сме да преговара со него. Во клаузулата на Бенитез пишува дека не смее да бара и преговара со играч од Ливерпул одредено време (не се секавам точно колку).

^Ама фората е што пред некој ден изјави самиот дека сака да си оди,индиректно кажа сакам во Интер,пошо Интер е најзаинтересиран и најзагреан за него,така да не очекувам да пропадне овој трансфер,прашање на време е кога ке се сликне Маскерано со новиот дрес :)

^Ама фората е што пред некој ден изјави самиот дека сака да си оди,индиректно кажа сакам во Интер,пошо Интер е најзаинтересиран и најзагреан за него,така да не очекувам да пропадне овој трансфер,прашање на време е кога ке се сликне Маскерано со новиот дрес :)

Затоа и ја велам дека не верувам да пропадне трансферот!

“По две години можам да кажам дека Мурињо е уникатен, тој е број 1. Но може да се каже дека прав феномен е Масимо Морати, го кажав тоа и претходно, тој му плати на Мурињо 18 милиони евра а потоа побара од Реал да платат за него 16 милиони евра. Тој го имаше најдобриот тренер на светот две години за 2 милиони евра.”

Матрикс :)

Маскерано = Мунтари +15м
Тоа ти е исто како да си го земал Маскерано без пари.Мунтари кај нас "вреди" -15м.
Да се реализира ^ трансфер,тоа ќе биде најдобриот во историјата на Интер.

На коњ сме со таков трансфер . Да се дадат 30 милиони за Маскерано мислам дека е премногу , поготово кога во средината имаме двајца добри дефанзивци , Камбиасо и Мота .. А вака Мунтари и 15 милиочиња за Маскерано , перфектно ! :)

Можно е да се заеби трансферов со Маикон.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=24099
Лош е преводот на гугл, ама како шо разбрав не е ни од далеку се готово. Не знам, порано сакав да го продајме, ама сега стискам палзи да се заеби трансферов. Оти знам дека само Маскерано ќе го земиме и Кајт(за овај, еден на форца интер форумот рече официјално смајли да биди :facepalm: :) ) Да земевме пример Швајни и Агуеро, или еве Маскерано и Агуеро, како замена за Маикон и Копилено ај, ама вака, очигледно е дека ние губиме во однос на играчи...

BREAKING NEWS: Manchester City Now Offer Inter €26 Million Plus Bonuses For Mario Balotelli After Agreeing Player Terms - Report

И 26 нека се,само нека си оди од кај нас,да не ги глеам ни него не неговиот дебел агент во Интер.

ESCLUSIVA - Candreva-Inter: l'agente spiega come stanno le cose

Ако си замине Мунтари(дај боже),Интер ќе се обиде да го ангажира Кандрева(не дај боже).
Не дека е слаб ама што ќе му правиме? Веќе ги иаме Марига,Мота(ако го зееме Маск/Швајни/некој друг),Станкович на клупата како алтертиви за Камби,Маск/Швајни/некој друг.

BREAKING NEWS: Manchester City Now Offer Inter €26 Million Plus Bonuses For Mario Balotelli After Agreeing Player Terms - Report

И 26 нека се,само нека си оди од кај нас,да не ги глеам ни него не неговиот дебел агент во Интер.

ESCLUSIVA - Candreva-Inter: l'agente spiega come stanno le cose

Ако си замине Мунтари(дај боже),Интер ќе се обиде да го ангажира Кандрева(не дај боже).
Не дека е слаб ама што ќе му правиме? Веќе ги иаме Марига,Мота(ако го зееме Маск/Швајни/некој друг),Станкович на клупата како алтертиви за Камби,Маск/Швајни/некој друг.

Колку те поддржувам за ова не си свесен . Ми се сере коа ќе ја видам таа свињата дебела . Само глеа да напраи некоја фрка и толку . Нек се гоната у Пм и двајцата

Луѓе, кога завршува трансфер-периодот?

Кога и да е, ве молам веднаш откако ќе заврши да ја ажурирате страницата за екипата, т.е. да пишува вистински кои играчи играат. Сè уште имате некои кои не играат, а некои кои што играат ги немате.

Трансфер периодот завршува на 01.09

^ Уште имаме младинци и играчи кои треба да си заминат, а и допрва ќе идат играчи.
Нема потреба сега да напишеме текст за Суазо, мансини, бурдисо или Ривас кога со 95% сигурност ќе заминат од тимот до крајот на трансфер периодот, дали позајмица дали перманентен трансфер. Има време уште еден месец до новата сезона, до тогаш може и да се договориме поинаку да изгледаат играчите, или за секој посебен профил со помала биографија а повеќе статистика за него.

Вечер (утре) у 2:00 играме со Сити.
Според мене,треба да излеземе со овој тим:
- Кастелаци -
- Занети - Кордоба - Матераци - Киву -
- Марига - Камбиасо - Мота -
- Кутињо -
- Биабиани - Пандев -

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom