Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штрафценегер како заврши пријателската утакмица СИТИ-ИНТЕР?Барам по нетов не можам да најдам резултат!

Вечер (утре) у 2:00 играме со Сити.
Според мене,треба да излеземе со овој тим:
- Кастелаци -
- Занети - Кордоба - Матераци - Киву -
- Марига - Камбиасо - Мота -
- Кутињо -
- Биабиани - Пандев -
Неможам да ти кажам како заврши зашто уште не играле...;))

Изјава на Морати

About the possible sale of Maicon to Real Madrid, Inter president merely observed: "I'm not personally negotiating. But for a purely financial point of view, which has already been discussed several times, Maicon could be sold to Real Madrid".

И нека го донесат Маскерано , нека не замараат веќе .
Денес се спомнува и Робињо како дел од трансферот на Марио

http://www.football-italia.net/jul31e.html

Со Маскерано само прашање на време е кога ке потпише,што побрзо,поубаво.
А во врска со Мајкон,веќе почнувам да сумњам дека ке потпише за Реал...мада исто ми се фаќа,а остане,а си отиде.

INTER MILAN SET FOR £20M JAVIER MASCHERANO BID

Значи околу 24м евра..добра понуда,се надевам дека ќе прифатат.;))

Мислам нема да го земем за 24 , мислам дека они ќе бараат 30 и ќе има тегачење . Али да си дојде Маскерано и овој Робињо , мислам дека друго не ни треба ништо . Баш сакам да дојде Робиње , одамна сме немале некој циркузант да праи дриблинзи и остали фори

убаво би било да го земеме Робињо, ама имаме премногу напаѓачи.
тројца светска класа искусни и двајца младинци + суазо обиња.

иначе вечер ако најдам линк за утакмицава преку фејсбук ќе го пуштам на приватна порака преку фан клуб групата.

Супер ке биде да дојде Рубињо велат на позајмица.Одличен ке биде за крилен напаѓач.
Инаку Суазо и Мансини не сакат да си одат ќе се докажувале стоеле на располагање но работата е што 4 милиони земат а друг клуб не им дава по 4 милиони.Обина ќе си оди не е тој пензионер да мисли на пензија сака да игра ќе оди во Лече најверојатно.

Нападот би бил овој Ето,Милито,Пандев,Биамбиани и дај боже Рубињо.

Рубињо и Маскерано и тимот е топ.

Суазо и Обиња сакале да останат во Интер и да се докажуваат ?
-да да добар виц !! :pos:
Нека си одат бе,нема да заиграат ич,ама пак ги боли нив дали ке играат или не,важно им е да земаат пари во Интер.Е сега Морати треба да стапи на сцена тука и да им каже дека не се потребни во Интер,истово и за Мансини важи.

Робињо да дојде,баш сакам да дојде,ама пак после Бенитез нема да знае кој попрво да го стави во напад.
Овој Денис Аого добар играч е мајке ми,башка млад,има време да учи уште,би сакал да се оствари трансферов.
Значи Аого,Маскерано и Робињо и на коњ сме :)

А што е со Балотели земен е во САД или...не сум у тек овие денови :kesa:
Земен е ама нема да игра..(најверојатно)

EDIT

Ова прашање не е поврзано со Интер ама ај да прашам.
Поминат ми е лимитот на нетот и неможам да глеам натпревари на стрим.Но нели после 12 е први и нетот се рестартира.Дали одма ќе се рестартира и ќе можам да го глеам Интер у 2,знае некој?;))

Во сад е со екипата ама моментално е на индивидуални тренинзи поради нешо проблеми со мускулите, минорна повреда.

EDIT

Ова прашање не е поврзано со Интер ама ај да прашам.
Поминат ми е лимитот на нетот и неможам да глеам натпревари на стрим.Но нели после 12 е први и нетот се рестартира.Дали одма ќе се рестартира и ќе можам да го глеам Интер у 2,знае некој?;))

10 минути по полноќ веќе ќе имаш топ интернет врска. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom