Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Моментално на Еуроспорт го има ланското финале т.е последното финале на ЛШ (Интер-Баерн).
Па кој сака да си се потсети нека пушти :smir: :)
Не е тоа-тоа ради коментаторот, не коментира овој у живо и не го доловува моментот, а баш денес гледав пак клипчиња од финалето, го имам на двд снимено од канал 5, ги гледав головите и уз германски коментатор на јутуб а и на остали ( Скарпини, Рекалкати, англичани, португалци и што уште не ) ...
Овој '' мртов '', стандард, коментира меч каде дешавките му се веќе познати.

Не е тоа-тоа ради коментаторот, не коментира овој у живо и не го доловува моментот, а баш денес гледав пак клипчиња од финалето, го имам на двд снимено од канал 5, ги гледав головите и уз германски коментатор на јутуб а и на остали ( Скарпини, Рекалкати, англичани, португалци и што уште не ) ...
Овој '' мртов '', стандард, коментира меч каде дешавките му се веќе познати.
Знам дека не е тоа-тоа, ама ипак да се потсетиме на моментите и нема да биди лошо, а коментаторот ќе биди нормално таков, бидејќи Еуроспорт не вршат директни преноси.
Абе да се тепа досада не е лошо :)

Сеа гледав вести на Скај 24 Италија и пола час од вестите беа одвоени за Интер и Бенитез . Не разбирам многу италијански ама тоа што го разбрав е дека спомнуваа нешто адвокати на Интер и Бранка дека можно да се покрене судска постапка против Рафа и обрано дека треба да му бидат исплатени 8 милиони евра .
Најголем кандидат за тренерското место во Интер има Леонардо со 60% а останиатиот дел од тортата им припаѓа на другите тренери како што се Зенга и Капело .
Не ми е јасен изборот со Леонардо , човекот цел живот е со Милан , незнам како ќе биде пречекан од навивачите доколку биде тренер во Интер , лани еднаш прими 4 . еднаш 2 од нас , беше избркан а негово место донесен не многу подобар тренер од него . Јас лично не сум за оваа опција , не гледам некоја голема разлика помеѓу Леонардо , Зенга и Барези , така да подобра опција би бил некоја легенда на Интер одколку Леонардо

Некако не ми се верува да дојде Леонардо пошто ( е нинџа желка :) ) цел живот во Милан помина.
Капело исто мислам дека нема да дојде зошто има договор со Англија.
Ѕенга незнам каков е како тренер ама прогуглав и првите 2 работи беа: ,,Стеауа го отпуши Ѕенга" ,, Отказ за Ѕенга" итн. ама незнам.

Леонардо?!?! Зарем нема некој поискусен од Лео да го замени Крофнето? ,,, Спалети или Капело според мене се далеку подобредојдени него ли Леонардо. Али кога ке видиш од друга страна боље Лео него ли Бени келнерот... у стил Дај шта даш...

Леонардо?!?! Зарем нема некој поискусен од Лео да го замени Крофнето? ,,, Спалети или Капело според мене се далеку подобредојдени него ли Леонардо. Али кога ке видиш од друга страна боље Лео него ли Бени келнерот... у стил Дај шта даш...

Е да ти кажам тоа ме нервира што дојдевме на такво дереџе на дај шта даш . Па .!. нека го донесат Марадона тогаш

Лелеј, Лео ...
Ако некој може да направи Бенитез да изгледа добро во иднина, од сите понудени, тоа е Лео, т.е. он има најголеми шанси за такво нешто.
Морати го сакаше во овој тим и порано но не како тренер, и инсистираше да дојде али да биде дел од техничкиот кадар на екипава, нешто ко Бранка или Оријали ( оваа желба датира повеќе од 5 години ), ама за тренер никад, мене искрено нелогичен ми е изборов од проста причина што не гледам каков гарант он би донел тука за некаков евентуален успех, same goes и со Ѕенга.
Али кад је бал нек је маскембал ...

Е да ти кажам тоа ме нервира што дојдевме на такво дереџе на дај шта даш . Па .|. нека го донесат Марадона тогаш

Прашање е кој добар стручњак би прифатил оваков предизвик, а богами во незгодна ситуација да се стави, големо име не очекувајте...од типот на Леонардо, Ѕенга сигурно некој таков ќе седни на клупата на Интер...САМО ДА СЕ СМЕНИ РАФА -.- (глупа работа според мене).

Па и Спалети ваква прилика да води голем тим во иднина нема да има а вечно у Зенит тешко дека ке остане ...
За Капело ја искрено не гледам како тоа он би седнал тука кога сеуште е селектор на Англија, инаку ја за него '' навивам " али соодветно објаснување за тоа како он е дел од комбинаториките не најдов. а втор од листа на желби ми е ќелавкото од Русија, сериозно, да му испратат понуда гарант ке прифати баш поради тоа кое го пишав на стартот од овој пост.

Па и Спалети ваква прилика да води голем тим во иднина нема да има а вечно у Зенит тешко дека ке остане ...
За Капело ја искрено не гледам како тоа он би седнал тука кога сеуште е селектор на Англија, инаку ја за него '' навивам " али соодветно објаснување за тоа како он е дел од комбинаториките не најдов. а втор од листа на желби ми е ќелавкото од Русија, сериозно, да му испратат понуда гарант ке прифати баш поради тоа кое го пишав на стартот од овој пост.

Зенит нема да го пушт Спалети и да му испратат понуда , мислам дека веќе го отфрлија како можен наследник на Рафа . Ја навивам за Барези жими се , треба да му се даде шанса до лето , од резултативе на Рафа неможе да има полоши барем у тоа сум сигурен

Остај ги ти Зенит, Спалети да бира помеѓу Зенит и Интер кого би избрал ? Реално да гледаме, само полуд човек и од Рафа ке каже Не на Интер односно Не на понуда да води за прв пат во својата кариера голема екипа ...
Скалило погоре во кариерата сигурно нема да прави со Зенит. Али ај, прво официјално да ја раскинат соработката со Рафа па баш ме интересира кој ке седне на тоа место во тимот, сега само може да се шпекулира, официјално нешто да се среди ќе може само откако Рафа ке биде отпуштен.

Откако тркнав до WC кога прочитав дека Лео е најсериозен кандидат за замена на Рафа, ми текна на памет дека Морати може сам да се назначи како тренер!

http://www.facebook.com/InterOfficialPage

Видете ја првата слика на ѕидот. :pos:

--- надополнето ---

Зенит нема да го пушт Спалети и да му испратат понуда , мислам дека веќе го отфрлија како можен наследник на Рафа . Ја навивам за Барези жими се , треба да му се даде шанса до лето , од резултативе на Рафа неможе да има полоши барем у тоа сум сигурен

Не се зафркавај, каков Барези, човекот ти бил помошник на тренерот во последните три години. Што мислиш, каква репутација ќе има кај играчите? Го видовме лани кога Мурињо беше казнет, страв му беше да им свика.

Од резултативе на Рафа, има полоши. Само не дај боже да седне Лео, Рафа за него е Мурињо!

Nema teoretski shansi da dojde Leonardo. Ne veruvam da se tolku glupi i prosti Morati i kompanija, mozebi se luti na Milan t.e. Ibra, pa zatoa sega sve pravat za da im vratat ama sepak toa ne e pricina za da se unisti timot.

Откако тркнав до WC кога прочитав дека Лео е најсериозен кандидат за замена на Рафа, ми текна на памет дека Морати може сам да се назначи како тренер!

http://www.facebook.com/InterOfficialPage

Видете ја првата слика на ѕидот.
На оваа ли мислеше ? Дека 100 коментари се пишуваат за кратко време, па се водев по тоа кога го напиша постот, а и само оваа ми делуваше смешна

InterOfficialPage
165001_1720717824955_1448603474_1803141_1596043_n.jpg

rafa е' finita la pacchia ... rafa the free ride is over

p.s. A момци, јебига, кој и да дојде ја не гледам друг избор освен да го подржиме, ко и за Рафа што направивме. :)
На фејсбук лом се правев со 1 што го потеше контра Рафа уште пред старт на сезона а и по нерешеното со Болоња, ама со тек на време сите знаеме што се случи. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom