Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бар Ти немаш право да го кажуваш оноа " ко слеп за стап '' со оглед на твоите ставови а и оние на ''другарчето'' од Прилеп минатото лето како тоа Интер гарант без Ибра со нула титули ке ја завршат сезоната ( подобро да не ги спомнам другите твои ставови за кои Ти се фаќаше ко слеп за стап ), па тоа дебати се развиваа со убедувања, и кладби паднаа пред почеток на сезоната. :p

A си ги изврте работите и врска нема ова што го збориш, али твој проблем, ја пренесуем инфо кое е изнесено од медиум многу близок на Интер бидејќи лице вработено во нивниот официјален канал ( им го менаџира истиот ) ги пишуваше тие работи, ја не измислувам нит терам на претпоставки па на крај да испаднам смешен, тоа е проблем на оној кој ја напишал таа статија ( можеш и мејл да му пратиш дека се фаќал ко слеп за стап за некои работи ) ...
Не тврдев дека работите се сигурно такви, не убедував други дека сигурно е тоа така, пренесов и инфо дека Касано е договорен со Интер, кое ете, исто, на крајот се испостави дека е погрешно, сеедно, форум е, не официјален сајт на Интер.

п.с. А да бев убеден во тоа тврдење, истото и на наш сајт ке одеше ко проверена работа.

"Nuovo tecnico entro giovedì"- Нов тренер во четврток
Зенга бил најсериозен кандидат демек до сеа...Морати нека се е*е со Валтер Зенга -_-

@ syn

И што е фората за Ибра? Ко да згрешив нешто?
Мурињо има главен дел од заслугите за ланскиот успех. Кој и да беше друг, ќе се бореше со Рома/Милан... ништо чудно и да не земеше титула. Али ок, да не идеме хипотетички наназад.

За Ибра еве и сам гледаш, докажан скудето материјал, нема муабет. За големи натпревари не е, има некоја лузерска жичка у себе, али па дека титули не се освојуваат на дерби утакмици сите знаеме, тие се зимаат со победи над малите тимови. Ибра таму растура... Така да...

Јас на крај краева се кладев, точно и изгубив... голем .!. е кладбата...

Али па ти си размислил колку убедително ги пишуваш постовите?! Ко Морати да ти е чичко и ти јавуе што пишува у договорот (разбравме дека татко ти е Капело, да не навлагаме)... Некој друг кога ќе пише нешто и ќе утне (или тресне глупост, сеедно) ти му укажуваш да прекина со менаџер, а ти кога ќе “тролаш“ со недели за една те иста работа и на крај кога ќе искочи дека благе везе нема, го вртиш муабетот. Прифати нешто, не иди со глава у ѕид...

Али како и да е, ти ќе останеш овде да пишуваш на секоја можна тема, а ја ќе улетувам ко “падобранец“ од време на време.

П.С. Ако не пишувам, не значи дека не сум ве читал, али ме мрзеше да ви се мешам у дијалогот со бенеамата, или со кој и друг да се објаснуваш у моментот... И така и така голем дел од работите ги тропате...

Абе и Ѓоре Јовановски е слободен сеа, нека проба, нека дое кај нас...ебате тоа папакот, сака титули а неќе едно евро да дае....

--- надополнето ---

Абе и Ѓоре Јовановски е слободен сеа, нека проба, нека дое кај нас...ебате тоа папакот, сака титули а неќе едно евро да дае....

@ syn

И што е фората за Ибра? Ко да згрешив нешто?
Мурињо има главен дел од заслугите за ланскиот успех. Кој и да беше друг, ќе се бореше со Рома/Милан... ништо чудно и да не земеше титула. Али ок, да не идеме хипотетички наназад.

За Ибра еве и сам гледаш, докажан скудето материјал, нема муабет. За големи натпревари не е, има некоја лузерска жичка у себе, али па дека титули не се освојуваат на дерби утакмици сите знаеме, тие се зимаат со победи над малите тимови. Ибра таму растура... Така да...

Јас на крај краева се кладев, точно и изгубив... голем .!. е кладбата...

Али па ти си размислил колку убедително ги пишуваш постовите?! Ко Морати да ти е чичко и ти јавуе што пишува у договорот (разбравме дека татко ти е Капело, да не навлагаме)... Некој друг кога ќе пише нешто и ќе утне (или тресне глупост, сеедно) ти му укажуваш да прекина со менаџер, а ти кога ќе “тролаш“ со недели за една те иста работа и на крај кога ќе искочи дека благе везе нема, го вртиш муабетот. Прифати нешто, не иди со глава у ѕид...

Али како и да е, ти ќе останеш овде да пишуваш на секоја можна тема, а ја ќе улетувам ко “падобранец“ од време на време.

П.С. Ако не пишувам, не значи дека не сум ве читал, али ме мрзеше да ви се мешам у дијалогот со бенеамата, или со кој и друг да се објаснуваш у моментот... И така и така голем дел од работите ги тропате...
Прво, не удирај на татко, прв и последен пат нека ти е, него не го мешај во дискусии и не го користи за задавње на '' ниски '' удари, толку ...
Второ, нејкеш да те потсетам што све ти си пишувал на форумов со оглед на фактот дека викаш дека овде тропаме, значи нејкеш да пастирам дел од твоите бисери кои добро ги памтам па на тежок ... тежок резил да те истерам, да ти е срам да се појавиш пак на темава.
Велиш дека ја " тролам " со недели за некоја работа иако незнаеш да потенцираш за која освен за грешката на Рафа со Марига, а ти до Декември лани го потеше за секој меч на Ибра изигран за Барса, и моментот е, бидејќи сега викаш дека е big game flop, а за минатата сезона, по мечот Барса - Реал дојде и истрола дека не поздравил big game flop-oт Ибра, кој за тебе до лани не беше биг гејм флоп ама ете сезонава, знам и на темата на Милан кажа јебига ... биг гејм флоп е, али ок, ние тропаме. :tv:

Така да прво погледни се во огледало пред да даваш претпоставки за другите и да велиш дека тропаат, зашто ти не убедуваше дека без Ибра ке останат на нула титули, ја бев оној кој го тврдеше спортивното, ти тролаше дека се очајни во ЛШ, ја бев оној кој ти тврдеше дека ке бидеш демантиран на крај ( а овој муабет беше воден во Октомври ако не се лажам ), и тн и тн ...

Да не навлагам на другите тематики кои ти ги опфати, ко Пандев дека е подобар од Ето или Кавани е полош од Пандев за Интер ( ама ок, ја сум тропал а и останативе други овде ) ... јбг, све си стои запишано, ова што го памтам сеа па ти го спомнувам, а ако потрошам 10 мин од денов да најдам твои постови па така и детално да ти укажам дека си бетер од она што ти пример, го мислиш за мене, или останатите што тука тропаат. :wink:

Не знам што се мисли толку Морати јебем му матер,па Дунга во споредба со Крофната е тренериште,нека го зема одма до крај на сезона.

Прво, не удирај на татко, прв и последен пат нека ти е, него не го мешај во дискусии и не го користи за задавње на '' ниски '' удари, толку ...
Второ, нејкеш да те потсетам што све ти си пишувал на форумов со оглед на фактот дека викаш дека овде тропаме, значи нејкеш да пастирам дел од твоите бисери кои добро ги памтам па на тежок ... тежок резил да те истерам, да ти е срам да се појавиш пак на темава.
Велиш дека ја " тролам " со недели за некоја работа иако незнаеш да потенцираш за која освен за грешката на Рафа со Марига, а ти до Декември лани го потеше за секој меч на Ибра изигран за Барса, и моментот е, бидејќи сега викаш дека е big game flop, а за минатата сезона, по мечот Барса - Реал дојде и истрола дека не поздравил big game flop-oт Ибра, кој за тебе до лани не беше биг гејм флоп ама ете сезонава, знам и на темата на Милан кажа јебига ... биг гејм флоп е, али ок, ние тропаме. :tv:

Така да прво погледни се во огледало пред да даваш претпоставки за другите и да велиш дека тропаат, зашто ти не убедуваше дека без Ибра ке останат на нула титули, ја бев оној кој го тврдеше спортивното, ти тролаше дека се очајни во ЛШ, ја бев оној кој ти тврдеше дека ке бидеш демантиран на крај ( а овој муабет беше воден во Октомври ако не се лажам ), и тн и тн ...

Да не навлагам на другите тематики кои ти ги опфати, ко Пандев дека е подобар од Ето или Кавани е полош од Пандев за Интер ( ама ок, ја сум тропал а и останативе други овде ) ... јбг, све си стои запишано, ова што го памтам сеа па ти го спомнувам, а ако потрошам 10 мин од денов да најдам твои постови па така и детално да ти укажам дека си бетер од она што ти пример, го мислиш за мене, или останатите што тука тропаат. :wink:

1. Татко ти ти го спомињаш цело време(смешен си, али не сфаќаш), и немој ти мене да ми кажуваш што мене да ми биде последен пат, тоа ТЕБЕ нека ти е јасно! Такви фори, на децата да им продаваш, не мене... Реметот е на твоја сметка, не на негова.
2. 10 минути да не одвоиш, друже тебе животот ти е форумот, така да одвои 10 минути да прошеташ малце на ваздух, да мрднеш малце од форумов.
3. Споредбите мои, па ок бе, ајде ќе помине година дена и ќе биде Кавани дрво у голем тим и ќе бидам ја у право, така? Или не?
4. Јас се глеам у огледало, не се секирај за мене, ти си тој што малце послабо се глеа :baeh: (или нејќе да го види тоа што го гледа)
5. Глеам ако барам за некој член некакво инфо, ќе знам кој води белешки на страна за истиот. Записничар, мајсторски од твоја страна!
6. Проблемот е што ти не признаваш бе Syn-e, тоа е проблемот, мислиш дека си у право 24/7, али ок - имаш и со кој да се консултираш...

Идам ја да прошетам малце, ти разглеај таму у записникот што сум тропнал ја друго...

Нема што да разгледувам во записникот, не го водам, толку е потребно да се рашета низ една тема за одредени ставови, просто ко грав е, али оние твоите кои ми останаа во сеќавање зашто биле преглупи и патетични а тоа е дека Пандев е подобар од Ето, дека Кавани е полош од Пандев, дека без Ибра нула титули ке освојат, дека минатогодишниот Интер е послаб од оној Интер со Ибра, дека Ибра не е биг гејм флоп а после неколку месеци тврдиш дека е и се губел во големи натпревари и останатите доволно говорат за тоа колку ти си '' експерт "' во оваа област, па ете, си зимаш за право да велиш дека некој друг бил смешен ...
Затоа твоето мислење за мене не допира, ако мојот став за договорот на Бенитез за тебе е смешен, или оној дека Рафа правел пацерски грешки или оној дека Рафа е луд ( во тој контекст и го спомнав татко ми ), тогаш твоиве се аналогни на дете од прво одделение, дел од нив ти се приложени, па сеа направи една паралела чив став е посмешен, оној твојот или оној мојот, сеа види ти што тука претставува всушност проблем ( далеку од тоа дека ја тврдам дека за СЕ сум во право, за мал милион работи сум згрешил и сум го признал тоа ).

А тоа дека го ругаш татко ми реков, нека ти е последно, ја не ти забранувам ништо освен да навредуваш ( па макар и индиректно ) нечиј родител, без разлика дали е мој или на Петко и Станко, а и со оглед дека лично ме знаеш, знаеш и самиот колку мене всушсност форумов ми е Се во животот, рашетан сум ја, бајаги и тоа, и тоа многу добро го знаеш, , али ок, доволно говори ова за твојата немоќ да реплицираш нешто конструктивно кое држи вода, па ај, на форум ке искривувам нечија слика, веќе видена ствар тука, ке го нарекувам смешен а ја сум зборел дека Ето и Кавани се потиња од Пандев, ја сум го потел пола година дека Ибра е Бог и секој негов гол го пренесував на темава и бев хорор за очи на останативе, па после кога освоија тројна круна и ми текна на тврдењата за зеро титули и тоа дека сум тврдел дека со Ибра биле подобри ( а уз пут Ибра имаше 0 шутеви кон голот на Интер во полуфиналните мечеви ) изгледав бедно и тажно , па ги бркав момциве низ град за да им го купам сокот/пивото што им го ветив ( иако они одбија ), тоа дека ја не сум смешен, сериозен тип сум ... експерт, ако се лажеме, мн јасно.

"Nuovo tecnico entro giovedì"- Нов тренер во четврток
Зенга бил најсериозен кандидат демек до сеа...Морати нека се е*е со Валтер Зенга -_-
oh_nooo_striscione_lazio_inter_ansa.jpg

Нема што да разгледувам во записникот, не го водам, толку е потребно да се рашета низ една тема за одредени ставови, просто ко грав е, али оние твоите кои ми останаа во сеќавање зашто биле преглупи и патетични а тоа е дека Пандев е подобар од Ето, дека Кавани е полош од Пандев, дека без Ибра нула титули ке освојат, дека минатогодишниот Интер е послаб од оној Интер со Ибра, дека Ибра не е биг гејм флоп а после неколку месеци тврдиш дека е и се губел во големи натпревари и останатите доволно говорат за тоа колку ти си '' експерт "' во оваа област, па ете, си зимаш за право да велиш дека некој друг бил смешен ...
Затоа твоето мислење за мене не допира, ако мојот став за договорот на Бенитез за тебе е смешен, тогаш твоиве се аналогни на дете од прво одделение, дел од нив ти се приложени, па сеа направи една паралела чив став е посмешен, оној твојот или оној мојот, сеа види ти што тука претставува всушност проблем ( далеку од тоа дека ја тврдам дека за СЕ сум во право, за мал милион работи сум згрешил и сум го признал тоа ).

А тоа дека го ругаш татко ми реков, нека ти е последно, ја не ти забранувам ништо освен да навредуваш ( па макар и индиректно ) нечиј родител, без разлика дали е мој или на Петко и Станко, а и со оглед дека лично ме знаеш, знаеш и самиот колку мене всушсност форумов ми е Се во животот, рашетан сум ја, бајаги и тоа, и тоа многу добро го знаеш, , али ок, доволно говори ова за твојата немоќ да реплицираш нешто конструктивно кое држи вода, па ај, на форум ке искривувам нечија слика, веќе видена ствар тука, ке го нарекувам смешен а ја сум зборел дека Ето и Кавани се потиња од Пандев и слично...

1. За татко ти - Ти не ја сфаќаш поентата очигледно... Ти се ругам ТЕБЕ, а не на него, на крај краева никад не би се ругал на постар чоек, што не го ни знам. Идиотскиот момент (за мене) се твоите муабети у кои ти објаснуваш што кажал он после одреден меч или што и да е. Ваљда имаш свој став, не?

2. За Ибра... Убедливо најзаслужен за титулите на Интер - тоа е вистината. Да не се навраќаме на тој момент, еве погледни го Милан сезонава. Има нешто различно од лани??? Да де, Алегри е подобар од Лео... (.!. мој)

3. На муабетот за Пандев, со Ето и Кавани што го врзуваш - некако не ми текнува. Иако за 90% од навивачиве овде лани да ги прашаше Милито > Eто.
Така да, за Пандев ако сум кажал добар збор е тоа што лани за ич пари добивме добар играч, проверен у Италија. Оваа година што му падна г'зот е друга ствар. Мотивација игра голема улога, еве ти ги и Снајдер, Маикон и Милито... исти кур се. Кавани лани се губеше у Палермо од Миколи и остала багра т.е. беше скала подоле од ова што е сеа, али ко што кажав - нова средина, желба за успех, тренер и сл.

4. Да ти реплицирам нешто конструктивно? Па го дудлаш за Марига и за Бенитез постојано, тоа заслужува конструктивен муабет?! Немоќ... хммм... па ја не читам бе по странски форуми мислења од квази стручњаци и да зборам после овде, има и побитни ствари у животот од Интер, мање битно ако не сум информиран за некоја Икс ствар. Така да, немоќта се бара на друго место, овде може да стане збор за е толку голема заинтересираност од моја страна.

5. Се трудам тебе да ти објаснам некои ствари пошо си бистар момак и може да промениш нешто на темата, а ти како ќе гледаш на тоа е друга ствар.

6. Аман пишувај го “Ќ“е со “Ќ“, те читаат децава - им ја смени граматиката... 10.000 мислења имаш, еднаш не го погоди...

Самиот кажа дека ко падобранец се избацуваш на тема ретко а се фаќаш за тоа со Марига и слично. Мојот став само се поклопи со оној на татко ми, ипак човек кој гледа 40 години фудбал ваљда има право да прокоментира за нешто што ете он го гледа ко бламажа ( па ради реда само го спомнав, да знаев дека некој тоа ке го користи во дискусии немаше да го спомнам човеков тука ), го пренесов неговиот коментар и тоа по мечот со Рома дека Рафа е луд, по тој меч ги имаш изјавите со карактерот па дури и онаа дека ке пишувал книга за периодот во Интер, и сеа ми викаш имај свој став, епа ај колку да удрам контра на човекот, ке речам, Рафа е нормален, на место е и со карактерот со кој само го резили тимот, ипак, тренер е, и со ултиматумот со кој удри на реномето на овој клуб, и со тоа дека Интер со него играл феноменален фудбал ала Барса и на крај нормално, со книгава ...

Него ти делуваш ко да сум ти трн за око ( а незнам зашто, недоразбирањата одамна ги надминавме ) па на мои ситници се фаќаш ( а ти реално, далеку си бил од поарен, ипак си имаш свои бисери тука сакал да признаеш или не ) иако истите држат вода, те за грешката на Рафа сум се фатил во дербито со Рома ( иако тоа долго време го немав спомнато освен чат пат може сум го уфрлил у некој пост, онака, дур сум набројувал дел од неговите фантастични работи кои ги има направено во тимот ), те ете, индиректно дојде и викаш, овде некој пишувал Рафа за 0 евра ке си идел, таков договор има па истера на ругање и слично што не е точно, односно, тераш на лага.
Ако добро памтам, а гарант така беше, реков, Рекалкати ( вработен во официјалниот канал на Интер, затоа и заслужува негово инфо да се најде тука, без разлика што е шпекулација ) пренесе вака и вака за договорот, па после спомнав, овој човек погоди дека Рафа ке има ултиматум за трансферите па ете, може и ова го погодил, затоа и реков дека со резерва гледав на тоа, официјален документ од договорот на Рафа и онака никаде не можеш да најдеш, требаше да чекаме да биде пред отказ за да официјално дознаеме како стојат работите.

За Ибра, да не ја отвараме таа тематика, алудирав на тоа дека лани според тебе биле полоши од периодот со него, кога ја ти викав дека играат на моменти и предобар фудбал па ми тераше на сеир, или кога викав, '' стрпете се, ке ви стигнат деманти сезонава во ЛШ ''.

За '' ќ '', на најнезгодно место ми е на тастатурава и никад нема да го употребувам за збор ко '' Ќе '', дури и ќорав со ч Ке го терам.

п.с. А у моментов, освен за Рафа ја не гледам за што здраво би се дискутирало, отвори ги фан клубовите на Јуве, или Милан, или сегашниов фан клуб на Ливерпул, па и на Челзи, ќе видиш дека дискусиите за тренерите предничат ( алудирам на тоа кога тимот е очаен ко Јуве лани, или Милан до лани ), за друго бар мене и не ми се дискутира, за останатите сеедно ми е, не диктирам ја овде дискусија, не се ставам секое сабајле и не велам, денес на тапет е таа и таа тема и само за тоа ке се пишува,

п.п.с. И ти овде пишуваше како Ибра у пето коло имал 5 гола за Барса, како дал гол за Реал, онака константно не информираше за неговите настапи во дресот на Барса, ај што беше тоа класика офтопик али и знаеше колку '' гориме "' од желба тоа да го читаме откако си замина и бакна туѓ грб па по една година го избркаа од тимот.

Моментално на Еуроспорт го има ланското финале т.е последното финале на ЛШ (Интер-Баерн).
Па кој сака да си се потсети нека пушти :smir: :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom