Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа титула ми ги отвори очите и го сменив мислењето за големиот Рафа.
Forza Benitez!!!
И мене. Откако ги победи нинџите од Азија и бушманите од Африка, сега чекам уште да се пресметаме со ескимите од Гренланд и човекот и официјално да ми стане идол :pos:

А кога да дојде? ...во Јануари или на лето?
Мислам на новиот тренер:)
Мене се ме влечи дека Рафа ќе остани најмалце до лето, останува да видиме што ќе одлучи Морати, ако воопшто размислува за негово бркање.
Иначе освен со тој од Феенорд сме потпишале договор со некој малолетник од португалска трета лига...барем така прочитав некаде, дали е точно незнам,

Utre neka dojde noviot, ako se prasuvam jas. Ama posle izjavata na Benitez, posle dve pobedi nad amaterski timovi i pocnuva ultimatumi da dava, a nie go trpevme GO TRPEVME, ni gi otece jajaca so karakterot negov i USTE GO TRPEVME i ni ultimatum ne dobi od Morati ni nisto, a toj zede sila posle eden trofej osvoen najmalku po negova zasluga... Ne znam, seta vena od vcera/deneska pa ponatamu za porazite mu ja pisuvam na Morati, ne znam sto go drzi poveke...

На fcinternews.it пишува дека Спалети е заменикот на Бенитез. Поглупа замена здравје!

Најверојатно, после последниов испад на Рафа, готово е ...
fcinter1908 пишува дека шансите по ова Бенитез да остане тука се 1 %, пренесуваат дека Морати имал средба со Капело во Абу Даби ( Морати инсистирал на ова ) и дека во Вторник и дефинитивно Рафа ке лета од тимот. Други кои се спомнати од овој медиум се Пеп, но тоа е изводливо само од Јуни па нагоре, и Леонардо, ја сум против оваа опција.
За трансферите, пак се враќаат на Кака и Торес, додека за Касано не, е сега пак интересно е тоа што наеднаш Морати се откажа од Касано па ова пак го поврзаа со Капело, бидејќи верувам знаете, Капели и Касано после фијаското во Реал никад нема да се соединат. ( мада, ова може да е само коинциденција )

fcinternews, овие па се повикуваат на Газета Дело Спорт ( кои покрај Скај, е еден од најрелевантните медиуми во Италија, поготово кога Интер се во прашање ), утрешното издание на овој весник е со наслов '' Бенитез си оди '', додека пак за иден наследник, според нив, во пол позиција е Спалети, па потоа и Леонардо.

Според мене, бар сега ако гледаме ко кладилнициве, со најголеми шанси за наследник на Рафа е Спалети, Капело сепак е сеуште тренер на Англија па незнам како ке се изведе неговото доведување иако он е единствениот од сите кандидати со кои Морати се сретнал фејс ту фејс, Лео е со најмали шанси. Останува да видиме што ке се случува деновиве, иако Се поизвесно е дека Рафа си заминува, на општо задоволство, мада, според мене штетата е веќе направена и не сум голем оптимист за оваа сезона, без разлика кој ке седне на тренерската позиција.

Чек сега, како од немањето пари дојдовме до Торес?
Мислам да бидеме начисто, јас ќе го донирам левиов тестис ако помогне тоа Торес да дојде во Интер. Ама освен Ранокиа, се друго е за читаност.

Не не, нема теорија Торес во Јануари да биде доведен, но добро е што бар почнаа овие фантазерски ( во моментов такви се, фантазија ) муабети , за наредно лето може да е една од оние бум-опции на Морати.

Arrivederci Бенитез, benvenuto Спалети?

Потиња тренер здравје! Само Пупоне може да ме разубеди дека е добар тренер. :)
Па нели беше филмот да се избрка Рафа, па после него кој дојде нека дојде, нема да иаме дебилни игри и резултати со други тренери како што имавме со Рафа.

Ej, тргни ја веста од сајт бе, нека се постави утре ...
Така најавив и на фејс, да почекаме и официјалново издание на Газета да искочи па уз слика да истеравме.
т.е. У к*рац, штетата е веќе направена. :)
Терај.

Znaci ako gi dobieme slednive 2 natprevari, namaluvame na -7? :)

Ne e tolku stranso be.

Spalleti da si odi od Zenit treba da e glup samo, ne ne, ne zboruvam za toa deka ne go sakam, ama tretmanot koj go uziva tamu, tesko deka ke zamine od tamu. Kapelo od druga strana kako sto kaza Syn e uste trener na Anglija, taka da za edna nedela ne se resavaat ovie raboti, sto avtomatski (spored mene) negovoto doagjanje vo Inter e ednakvo na nula. Leonardo, ne veruvam deka vredi da se debatira za nego.

I na kraj ostanuva opcijata da ostane Benitez (0.1% sansite se) ili da se napravi nekoj ocaen poteg vo stil na kapiten-menadzer za Zaneti se do Juni pa ponataka da se obidat da donesat nekoj od ovie gorespomenative ili Rajkard, ili da trgnat kon Guardiola (polesno Messi ke go donesat nego Pep ama ajde :) )

Нека ја остави, кога ќе излезе официјално, ќе ставиме официјално. Важно е да сме први.
Друго, кога ќе ја објавиш може да се појави на тајм мк и дејли, само линкот нема да води никаде ако си ја тргнал во меѓувреме. Таков автогол си дадоа оние од спорт денес со една информација од лани :)

--- надополнето ---

Znaci ako gi dobieme slednive 2 natprevari, namaluvame na -7? :)

Ne e tolku stranso be.

Spalleti da si odi od Zenit treba da e glup samo, ne ne, ne zboruvam za toa deka ne go sakam, ama tretmanot koj go uziva tamu, tesko deka ke zamine od tamu. Kapelo od druga strana kako sto kaza Syn e uste trener na Anglija, taka da za edna nedela ne se resavaat ovie raboti, sto avtomatski (spored mene) negovoto doagjanje vo Inter e ednakvo na nula. Leonardo, ne veruvam deka vredi da se debatira za nego.

I na kraj ostanuva opcijata da ostane Benitez (0.1% sansite se) ili da se napravi nekoj ocaen poteg vo stil na kapiten-menadzer za Zaneti se do Juni pa ponataka da se obidat da donesat nekoj od ovie gorespomenative ili Rajkard, ili da trgnat kon Guardiola (polesno Messi ke go donesat nego Pep ama ajde :) )
Зенга е спремен да утрча во секој момент само да му бипнат на мобилен треба :)

И најбитно од цела ситуација, нема да дојди Леива ама ќе дојди Кака во очајна форма или пак во амбулантно возило, зависи во кој период ќе дојди...знак ? ако го донесат, ако не, сигурно некој дебил ќе се донеси.

Па нели беше филмот да се избрка Рафа, па после него кој дојде нека дојде, нема да иаме дебилни игри и резултати со други тренери како што имавме со Рафа.
Не можеш да знаеш, може да им се случи истото ко Јуве лани со Закерони ( пупу недај Боже ), друго е да си убеден дека ке бидат подобри од крај на сезона па до почеток на сезона, друго е кога тој што ке дојде ке начека -13 на табела, тим каде имаше преку 100 повреди кои константно се повторуваат ( Милито само 3 пати истата повреда ја имаше ), тим со нарушена тимска атмосфера и остали деструктивни нешта и тоа на средина од сезона ...

Реално, условите сега се бедни за новиот тренер, затоа погоре реков, штетата е веќе направена, и искрено не гледам дека постои некој кој е кадарен да ги извади од оваа криза и сериозно да загриза за Скудетото а и во Лигата на Шампионите. Тоа е само мое мислење, а и подобро е вака, кога очекувањата ги сведувам на минимум, не ми е целта да ширам песимизам. :)

Нека ја остави, кога ќе излезе официјално, ќе ставиме официјално. Важно е да сме први.
Друго, кога ќе ја објавиш може да се појави на тајм мк и дејли, само линкот нема да води никаде ако си ја тргнал во меѓувреме. Таков автогол си дадоа оние од спорт денес со една информација од лани :)

--- надополнето ---

Зенга е спремен да утрча во секој момент само да му бипнат на мобилен треба :)

Zenga moze da e podobar covek od Benitez, t.e. pofer i da si priznae koga ke bide vinovnik, za kvaliteti ne znam :) od -2 (momentalno vaka stoime so benitez) so Zenga ke skokame na +3 (vo skalata od 1 do 10, how awesome your team is :) ),nam ni treba +7 ili poveke :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom