Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj знае како оди гласањето.
Ако гласа публика тогаш тој што има најмногу фанови ке победи ,а не најдобриот .
Ако гласаат експерти:
1. Зошто мене не ме викнале :)
2. Kaко добиле дека Снајдер е полош и од Иниеста кога освен голот на финалето направи многу помалку од него ( повеќе беше повреден отколку што играше) .

Нераѕуро да не беше Чави меси ни пола немапе да направи , па така Чави е по заслужен од Меси.

Порано имаше две награди, онаа на Франс Фудбал „Златна Топка“ на која гласаа новинарите, и онаа на ФИФА на која гласаа селекторите и капитените на репрезентациите. Претпоставувам дека е ова некако можеби искомбинирано...

http://blaugranamk.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html

Гледам дека ме напаѓате за моето мислење па ќе ве замолам да ја прочитате оваа статија и ќе разберете зошто Месси ја заслужува оваа награда..иако е блог на фан на Барселона се е подетално напишано и целиот текст е чиста вистина..јас и порано тврдев дека Месси ја заслужува наградата но со овој текст уште толку стојам на ставот..ако не ве мрзи пристапете и Борјен не трескај глупости дека Чави бил заслужен за успесите на Месси кога сите решавачки натпревари за барселона месси ги реши со неговите квалитети..Чави е компјутер за топки но кога ќе погледниш статистика ќе утврдиш дека Месси имаше дури повеќе асистенции од самиот Чави во дресот на Барселона во календарската 2010...

Нема шанси Меси да ја добие оваа награда од едноставна причина што наградава се доделува за Најдобар фудбалер на Светот(нашава Планета), додека Меси е вонземјанец.:toe:

Нема шанси Меси да ја добие оваа награда од едноставна причина што наградава се доделува за Најдобар фудбалер на Светот(нашава Планета), додека Меси е вонземјанец.:toe:
Па и Иниеста на изглед е како од друга планета :pipi:

--- надополнето ---

Одкога ти со спортденес линкови? :)
Онака случајно на ФБ видов.. зашто ? да не несмеам нешто :) ??

Ако ова сезона не му ја зеде Снајдер на Меси/Чави/Иниеста наградата, кој друг ќе му ја земе на овие тројца во наредните 5-6години, посебно на Меси? :)

Па и Иниеста на изглед е како од друга планета :pipi:

--- надополнето ---

Онака случајно на ФБ видов.. зашто ? да не несмеам нешто :) ??
грешка моја xD
Мислев Син дека го цитирам, он носеше таков аватар, или уште носи :)

^ Oдамна го сменив :)

А не не, овој нема шанса да го сменам, бар не до 28ми декември.

:music3::)

Иначе да влезам во тема, Снајдер мораше да биде во топ 3 за наградата, али јбг друг одлучува. А не знам прееска прочитав некој мислам ваш фан имаше пишано дека Робен бил крив што Снајдер не го номинирале. Зошто?

:music3::)

Иначе да влезам во тема, Снајдер мораше да биде во топ 3 за наградата, али јбг друг одлучува. А не знам прееска прочитав некој мислам ваш фан имаше пишано дека Робен бил крив што Снајдер не го номинирале. Зошто?

па 2 пати испадна сам со касиљас, можеше да ги реши сите проблеми....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom