Nik20
Неверификуван член од немаштија
А коментарот подоле:
Не ја сфатил поентата на авторот![]()
па тоа е кога се неписмени. Незнаат ни да се ладат кога се на топло. или тоа или толку време го рибаат подот што незнаат како е горе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А коментарот подоле:
Не ја сфатил поентата на авторот![]()
Iniesta, Xavi y Messi, finalistas del Balón de Oro
Нишо од снајди а![]()
Не ми се верува, Снајдер не е мегу првите тројца за Балон Д Ор, Вицесветски Шампион со Холандија, Тројна титула со Интер и секој напревар му беше одличен. Па уште не ми е јасно зашто Месси Чави Иниеста заслужија??? , Ај за шпанциве Светското првенство,, а Месси? Ах,, ке се случи ли нешто добро годинава за нас ???
Го уплати, а?Ојде Снајди м ?(
Го уплати, а?![]()
Неразуро, Меси си е Меси, ама наградава не е за убав фудбал. Треба да освои нешто со клубот и репрезентацијата на меѓународен план.Другар Месси најповеќе заслужи да биди на ова место каде што е сега...според мене Иниеста не заслужи но ете подруго мислат тие од Франс Фудбал..иначе Месси оваа година беше убедливо најдобриот фудбалер во светот индивидуални и сите статистики и неговите брилијантни игри во дресот на Барселона го докажаа тоа..само поради дебил како Марадона придонесе другите да имаат негативни мислења за Месси кои оваа година постигна анд 60 голови во барселона сите кој од кој решавачки и над 25 асистенции....2010 беше многу подобра сезона за Месси од 2009 каде убедливо ја зеде златната топка е сега видете дали Месси не заслужува да биди во првата тројка..спроед мене ќе биде и криминал ако не му се даде на месси златната топка..!