Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
Најдобриот пример е Мајкон, кој важи како најдобриот лев бек во светот.
таман ке помислиш дека напишале добра статија.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи од која страна го гледаш теренотНајдобриот пример е Мајкон, кој важи како најдобриот лев бек во светот.
таман ке помислиш дека напишале добра статија.....
Зависи од која страна го гледаш теренот![]()
Ова е добра поента, и јас мислев нешто слично пред некој ден. Овој бил засилен, оној бил засилен... да, ама Лече, Болоња и Бреша и понатаму се тутурутки. Така да слабите резултати имаат врска само со нас и со никој друг.Фактот што Милан и Јуве се засилиле нема никаква врска со тоа што ние не можеме да ги тепаме Лече,Болоња или Киево.
Остај тоа, ситуацијава ме потсеќа на Менаџер кога играв со Пиза или Виган(2001 сезона), и кога идев на search player: out of contract/no clubNe znam sto se fativte po toa lev bek, koga mnogu voda drzi napisanovo, ama drugo e toa sto ve boli da priznaete deka timot za nigde ni e.
Волпи не гледа вина во Бенитез
И што се фативте толку за тоа од идивиди, преведено им е од некој си блог. Ме мрзи да го барам оргиналниот линк.
Не пишува дека не гледа вина,пишува дека не се согласува со оние кои цела вина му ја препишуваат на Бенитез или неговите тренери.Волпи не гледа вина во Бенитез
И што се фативте толку за тоа од идивиди, преведено им е од некој си блог. Ме мрзи да го барам оргиналниот линк.