Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е тачно ! Јас се надевам дека ќе тепате зошто ве имам на ливче.

П.С. Иосоно си остана на зборот за муабетот од вчера дека ќе ги ставиш Милан и Реал 2-ки и после ако фатиш сите пари ќе ги ставиш на Твенте ? Забавата не ја ни спомнувам ! :icon_bigg

Се полакомив брат, ги ставив и Шахтјор и Арсенал, гледај:
livce1290622822.png

сакам да тепаме ама со некој смрден гол, поточно автогол, и да имаме смрдена игра(како онаа досега) и на морати да му скурчи.
во овој случај фаќаме на спортска а келнерот си оди. сите среќни и задоволни.

да, и ја паднав на арсенал, и сите луѓе што ги сретнав денеска ми се пожалија на истото.

Najloso od se e, Inter gubi 1-0, i Benitez pravi 2 izmeni, i tie igraci davat po eden gol za presvrt. E togas...
Ти ако очекуваш од Нванко и Мансини да влезат и да ја решат далеку ке стигнеш,иначе ако Бенитез го стави Кордоба десен бек нека иде у п.м

Ти ако очекуваш од Нванко и Мансини да влезат и да ја решат далеку ке стигнеш,иначе ако Бенитез го стави Кордоба десен бек нека иде у п.м
Irony... it's a bitch...

Момци, за Твенте се работи а не сте сигурни дал ке тепаат ... ој ој ој, што ли ке беше ова. :)
Вчера ваљда ги гледавте Ајакс, па можете колку толку да го приметите квалитетот на холандската лига каков е, стерилен е и беден е, ја искрено денес сум убеден дека ке победат и тоа лесно зашто веќе премногу ( или Киево беше премногу, или Милан, незнам ... ) ке дојде ова.
Ова пред Се го зборам зашто играат дома, инаку гости ниту со Киево не можат да се носат па таму друг муабет важи. Е сега со оглед дека денешниов Интер делува тужно, нормално, нема да бидам грдо изненаден од некаков демант.

Официјално - Кастелаци,Кордоба,Матераци ,Лусио,Занети,Камбјасо,Станкович,Снајдер,Бијабијани,Пандев и Ето!

Ако примиме први гол, ојдоа сите 3 бода. Курва Норд ќе збесни, играчите нема да знаат на кој гол да пуцаат, а Бенитез се надевам за да ни ја направи вечерта добра ќе излезе на центар и со 19мм ќе си ја резнесе главата!

Не знам за Твенте кој игра десно, ако е некој брзинец како Бејл, ќе го шине Кордоба. Инаку има официјални состави или?

Да не се случи Панолада, после Таљавенто и Рафа да се усреќи :)

Ништо од планот Мансини да ја реши,се повредил пред натпреварот,нема да биде ни на клупата.
А кој ќе погоди со каква повреда се здобил Мансини,го частам аватар од Амаури...

Матераци кога се опоравил за во прв тим сварно ми е чудно,иначе Бенитез се гледа дека ич не го сака Сантон бидејки мн ретко му дава шанса а дечкото стопати подобри ке изигра од Кордоба на десен бек!Али сепак очеквуам победа и со овој состав,типувам 2-0!

Ништо од планот Мансини да ја реши,се повредил пред натпреварот,нема да биде ни на клупата.
А кој ќе погоди со каква повреда се здобил Мансини,го частам аватар од Амаури...
Од три пати:

1. Скршеница на зглоб
2. Повреда на кичма
3. Истегнување на мускул
Oh, noooooo! :)

Haha, и Мансини отиде поради мускулатурава а ? Читав дека најверојатно се повредил но не беше наведена прилина, сега гледам ''per un problema di natura prettamente muscolar'', море лани Лео го исцедил изгледа максимално дур играл за Милан. :)
ц ц, греота се играчиве еј, греота.

Видете ја само клупата за денес, A disposizione: Orlandoni, Santon, Biraghi, Natalino, Motta, Nwankwo, Crisetig.,
додадете на ова дека и Бенитез седи на клупата, ова е дефинитивно најбедниот изглед на истата у последниве неколку години, ја вакво нешто не памтам, на времето Чирило и Сорондо коа беа на клупа, а и омилениот на Чекич, Коет, боље изгледаа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom