Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ќе да е, sportdenes не може да не чинатСи ја ископал веста,пред x месеци и сега демек нешто Спорт Денес не чинат...

Друже,јас веста никаде не ја гледам на Спорт Денес,ај дај линк ако може.
Ова е сигурно кога Пандев се пресели во Интер и овие почнаа да пишуваат,кога игра прв состав,кога е на клупа...
Ја тргнаа, нема линк, но уште им стои на time.mk. Еве провери, третата вест. :wink:Па не знам вие што очекувате од некој македонски сајт за фудбал,освен преведување на странски текстови.Тоа ќе да е, sportdenes не може да не чинат![]()
duman;3895333[/COLOR напиша:Јас само напишав дека понатаму кога ќе следам фудбалски натпревари нема да имам фаворит од тимовите, а цел живот ќе бидам анти-Јувентус.
Во секое првенство имав по некоја екипа за која имав наклонетост, како што е Црвена Звезда во Србија, Фенербахче во Турција, Спортинг во Португалија, Штудгарт во Германија, Монако во Франција, Арсенал и Манчестер Сити во Англија, Барселона и Атлетико Мадрид во Шпанија, Ајакс во Холандија а Интер беше над сите.

Ги немам ја сликите,кај грејт се!Ne, ti napisa so font 10ka, deka se otkazuvas od Inter![]()
Nego, kaj se slikite be, neli kire-inter gi imase? Daj nekoja stavejte tuka.
A znaete deka Benitez ima 8% od akciite na Dunkin Donuts? Ne ne, nema ama kolku jako ke bese da imase
Pazete ja slikata samo, ili ova e namerno napraveno ili ... ne znam
![]()
Одличен тренер не става играч кој не заиграл 2 години
Jaк е јак е, прејак е ...
Него моментот е следен, Матераци има играно 4 утакмици на Интер од последните 50 натпревари,
Само за тебе и весело друштво: Кварезма: Интер е мојата најголема грешкаАбе педерчиња , дајте да напраиме викендов уште едно турнирче ....ФА марсо ја и +- некои фаци немаат играно ? (баже ?) ....
))))) Во што се согласуваш бе цело време му даваше шанси Мур а овој се бламираше со тие балоните... тривелите де...Сеа го читав , тотално се согласувам со зверот :]
пс: КвареЖЖЖЖЖЖЖМАааааааааааааааааа)))))
пппс: Прајте турнир , да ви покажам Триавели као се праат хахаха
Очај беше, очај...