_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Без голман? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ејјј да бе..Без голман?![]()
)
Ико мислам дека ке дојде,така да спремајте се
Земете си дрес и земете си бели маици за да се распознаеме
И негде 15:30 бидете таму да се пресоблечеме и да се поделиме.Кис43Без голман?![]()

Сепак Рафа ме изненади,вториот тим е официјалниот..Интер - Бреша,можен состав -
- Кастелаци -
- Маикоњ - Лусио - Самуел - Сантон -
- Занети - Киву -
- Снајдер -
- Пандев - Милито - Ето -
или 4-4-2
- Кастелаци -
- Маикоњ - Лусио - Самуел - Сантон -
- Пандев - Занети - Снајдер - Кутињо -
- Милито - Ето -
Шансите за Бенитез да ја смени формацијата се 0.001% така да првата е многу веројатна..иако ептен сакам да ја видам втората..
INTER (4-2-3-1): Castellazzi, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti, Sneijder, Pandev, Coutinho, Eto'o, Milito. 

Епа супер термин,би требало да не има над 10 сигурно! Снајдер ке игра нешто поназад а,баш да видам како ке функицонира таму!Значи закажано е во ЧЕТВРТОК во 16 до 17 часот играмеИко мислам дека ке дојде,така да спремајте се
Земете си дрес и земете си бели маици за да се распознаеме
И негде 15:30 бидете таму да се пресоблечеме и да се поделиме.Кис43
За со Тотенхем можеби си во право, но ако беше така со Тотенхем, Пандев Ето и Милито можат да задржат топка напред па немаше толку да страдаме од изгубени топки, али ќе страдавме ако Ето и Пандев не се враќаа. Во секој случај, помина тој меч, Тотенхем изиграа одлично, еве ги денеска го изедоа 4-2 ако не се лажам.Преофанзивно, вака да искочеше со Тотенхем, 5-0 у 20та минута ке беше, 4 гола на Бејл ...
Али станува збор за Бреша, па не сакаат очигледно да им се деси Сампдорија, односно, ке се атакува на брзо водство, и до полувреме, максимум 60та минута, мечот да е веќе решен.
Затоа, од аспект на нападот, клупата е премногу тенка и делува бедно, бар и Мансини да беше у комбинација, место овој кривиов, Никакво.
Зарем денес се размислува за тоа дали ќе наметнеме игра и ќе дадеме гол??? Ако денес им треба помош од клупа за да добијат, не знам...За клупата се согласувам, ако не дадеме гол и не наметнеме игра, нема кој да не оправи од клупа.