Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде Морати исполни му ја желбата на Кире за Афелај,исполни ни ја нашата желба,шутни го по црниот гз Суљо,донеси некој друг играч,рецимо Џенас,донеси ги Санчез и Хамшик...

И една желба исполни ми мене....доведи го Љоренте....и Денис Милани :icon_lol:

Знам дека е рано за Новогодишниве желби,но што порано толку подобро :pos:
Не дека ми е најголема желба,ова е желба која знаев дека може да се оствари затоа и го напишав Афелај! Иначе за моја најголема желба да со донесе еден играч тоа никад нема да се деси:toe:

Рачунајте дека Тронкети е претседател на Пирели и е дел од бордот на директори на Интер, ко браќа се со Морати, така да гајле нема Интер уз ова Фифа Фер Плеј правило, ке влезат 100% подготвени, иначе немаше да има шпекулации за 1 Меси, играч за кого треба да се даде цифра со која ке можe да се купи цел прв состав.
Не е глуп Морати да инсистира ова правило да се воведе, ко што реков погоре у 2 наврати, 1 од инцијаторите е, а од друга страна да влезе со тотален хаос во истово.

Значи според тоа фамозно правило како што разбрав од горе наведените постови Морати не смее директно да финансира во клубот туку клубот ќе живее од заработката на продавањето на играчи,тв правата,сезонските карти,продавањето на дресови,сувенири и сл,и хуманитарни акции,разни спонзори.(а чим Морати бил еден од иницијаторите на тоа правило значи тоа е подобро за нас во секој случај во финансиски план бидејќи тимот сигурно помалце ќе влегува во долгови и ќе има повеќе пари за трансфери)!

Одлично е ако Пандев игра вечер,само јас сум за Кутињо на клупа а Биабиани да иде десно,иначе гледам Кире Ето го ставил на аватар па така да не очекувајте Ето да дава голови више :pos:

Одлично е ако Пандев игра вечер,само јас сум за Кутињо на клупа а Биабиани да иде десно,иначе гледам Кире Ето го ставил на аватар па така да не очекувајте Ето да дава голови више :pos:

Јас сум за слична варијанта, Биабиани на клупа , Куте во игра со Паки во комбинација мислам дека добро ке функионираат.Биабиани ми е некако играч без памет а Кутињо знае да пушти добра топка за Ето,,

Вечер Бенитез најверојатно нема да ризикува со Пандев па ке ги гледаме Бијабијани и Коутињо повторно позади Ето ...
Сум за оваа варијанта, не дека овие до сега се перфектни него дека ипак не вреди сега да се ризикува со играч кој и те како е потребен на овој Интер.
Ја се надевам дека ке ја пружат истата партија ко и со Вердер, потребно е тоа за нивната самодоверба која и те како им фали, истово ке резултира и со добри партии понатака во Серија А каде и Бијабијани и Коутињо до сега не блеснаа.

- Цезар -
- Маикон - Лусио - Самуел - Киву -
- Станкович - Занети -
- Биабиани - Снајдер - Кутињо -
- Ето -

Не дека ми е најголема желба,ова е желба која знаев дека може да се оствари затоа и го напишав Афелај! Иначе за моја најголема желба да со донесе еден играч тоа никад нема да се деси:toe:

CR7???:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom