Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.930
- Поени од реакции
- 50.072
Па ти си тој кој дојде овде и истрола глупост, што очекуваше друго ? На крај краева, колку што ти напиша у погорниов пост, толку иам и ја у мојот погоре напишано, али ко што реков, мизерен обид да избегаш од дискусијата бидејќи сеуште не реплицираше соодветно нит ме демантираше у напишаното ( кое беше кратко и јасно, е сеа твојот 12 инчен монитор може го дава ко да е огромен текст ) него напиша два поста кои благе везе си немаат и пак индиректно фрлаш тон кал врз твојот Јувентус, немој, бедно и смешно изгледаш ...
А и глеам, редовно ме читаш, браво за тебе, ти реков, врати се кај инструкторите од фан клуб Јуве ако тука не ти се читаат нашите постови. :wink:
Ае.
А и глеам, редовно ме читаш, браво за тебе, ти реков, врати се кај инструкторите од фан клуб Јуве ако тука не ти се читаат нашите постови. :wink:
Ае.

затоа и реков уживајте во тоа што ви е дадено во моментот ... и уште нешто , ваша тројна круна од лани никој не ви ја оспори затоа и не ми ги закачуј тија моабети на врат ... ете ти реплика а ти како сакаш свати ... не побегнав од разговорот туку еве фино лепо ќе заминем ... ајде поЗ

?