Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Не стварно дискусијава е на 0, коа критериум е дали некој шо си отишол од Реал зборел убо за Реал...ако толку сакаш солари и редондо :icon_lol: вторив не играше во милан после таа изјава :D

Сакав да кажам, Ибра го уценуваше Интер секоја сезона за повисок договор(во миљони) иначе ќе си одам....тоа е факт. И самите го знаете тоа. И си замина за помала плата. Зборевме за платеници римембр?

добро другар така нека биди ...поентата за играчите што си заминаја од Реал ми беше тоа што никој добро не се чуствувал додека бил дел од тој клуб ...иначе едно признавам дека врв на кариерата на секој играч е да игра за Реал Мадрид!

Се сеќавам кога Ибрахимович секоја сезона во новиот договор ставаше + 1 милион, кога отиде во Барса за помала плата. Не зборам за успех од финансиски аспект.

Се секавам и јас дека во последни 8 години никој нема видено аир во Реал,сите зверови играчи ги земавте и ги упропастивте...прво Самуел,Вудгејт во Англија играше како машина,дојде во Реал,не виде бел ден,Гравесен,да не набројубам,треба да напишам роман,а мрза ми е :smir:

Ибра отиде само поради сонот да освои ЛШ,ама дупло полошо му се врати...му го бапна Интер,па и Пике уште :D

Се сеќавам кога Ибрахимович секоја сезона во новиот договор ставаше + 1 милион, кога отиде во Барса за помала плата. Не зборам за успех од финансиски аспект.

Ибра никад не го сметав за играч што игра со срце за клубот. Тој не остана за да му помогне на Интер, туку ја избра полесната опција, да премине по подобриот. Колку беше подобра Барселона од Интер, се виде годинава.

Занети, Цезар, Лусио, Самуел, Ето, Снајдер, Киву, Камбијасо ... ти наброив осум првотимци кои играат со срце за Интер, кои го почитуваат клубот и безразлика на платата гинат на терен, настрана клупата, сите сме свесни што би направиле Матераци или Толдо за Интер. Реал има одвај двајца такви играчи.

Ибра никад не го сметав за играч што игра со срце за клубот. Тој не остана за да му помогне на Интер, туку ја избра полесната опција, да премине по подобриот. Колку беше подобра Барселона од Интер, се виде годинава.

Занети, Цезар, Лусио, Самуел, Ето, Снајдер, Киву, Камбијасо ... ти наброив осум првотимци кои играат со срце за Интер, кои го почитуваат клубот и безразлика на платата гинат на терен, настрана клупата, сите сме свесни што би направиле Матераци или Толдо за Интер. Реал има одвај двајца такви играчи.

Станкович и Мајкон +...овие двајца многу пати ја имаат искажано својата верност спрема Интер

Отпадоци се само за експертите во Реал, ако можат така да се наречат. За сите останати тоа се врвни играчи, затоа немој да го навредуваш играчот од мојот тим, Снајдер.

Ах, погрешно си ме сфатил. Затоа и го ставив отпадок под наводници. Не е чудо пак да има случај како Снајдер, ма да со Мур се многу помали шансите за тоа. А и не го навредувам Снајдер, сеуште ми е меѓу омилените играчи. Шала беше тоа.

И дај смирете страсти, немојте сеа и меѓу Реал и Интер хејтање. :)

Станкович и Мајкон +...овие двајца многу пати ја имаат искажано својата верност спрема Интер

Да, незнам зошто Станковиќ сум го испуштил, ваљда зошто не е првотимец :)
А за Маикон да, самиот се дереше на сред терен против Јубе коа игравме дека припаѓа тука, само ради шпекулацииве не го ставив во листата, истото важи и за Милито.

Ах, погрешно си ме сфатил. Затоа и го ставив отпадок под наводници. Не е чудо пак да има случај како Снајдер, ма да со Мур се многу помали шансите за тоа. А и не го навредувам Снајдер, сеуште ми е меѓу омилените играчи. Шала беше тоа.

И дај смирете страсти, немојте сеа и меѓу Реал и Интер хејтање. :)

Абе јас те сфатив така како што ти и 90% од мадридистите се изразувате кога станува збор за тие играчи. Незнам како може еден Робен или Снајдер да се нарече отпадок, али океј. Инаку тоа со страстите, ако алудираш на мене, моите страсти се искулирани, бар сега уживам меѓу три трофеи и не осеќам дека треба да се хејтам со некого :)

Абе читам Реал ни го дрпнале Коларов,во вторник има презентација !!Што чека Морати сите добри играчи да ни ги земат или да гледа на ТВ кој добро ке изигра на светско:toe:!Иначе глеам не ви се допаѓаат моите фудбалери (Мавуба,Диаби,Гаго) епа што викате за Монтоливо?

Абе читам Реал ни го дрпнале Коларов,во вторник има презентација !!Што чека Морати сите добри играчи да ни ги земат или да гледа на ТВ кој добро ке изигра на светско:toe:!Иначе глеам не ви се допаѓаат моите фудбалери (Мавуба,Диаби,Гаго) епа што викате за Монтоливо?

Морати ќе чека да се договори со тренер прво , па после тоа ќе се разговара за трансфери :):)

И многу нормално дека Реал се ќе си плати за Мурињо , само како се договориле тоа е друго
Real Madrid will pay the whole clause. at Inter will be 10 million immediately and another 6 will be covered in future negotiations on the market

Ја викам ко за промена да напишеш нешто друго, содржајно, пошто сум сигурен дека Морати не го чита форумов.

Инаку зошто Интер има толкава потреба од тој Коларов, го имаме Киву, Занети може да игра на таа позиција, Сантон може да игра. Моментално потребен е играч од типот на Хамшик, значи на средината од теренот. Одбраната со сигурност тврдам дека е најдобра во светот.

Деманти у светот на фудбалот имаш колку сакаш, и Адриано демантираше дека ке игра во Италија за друг клуб освен Интер па еве најверојатно во Рома ке игра. Реков, не е случајност тоа што Морати ке чека крај на СП за ангажман на тренер, доколку Донот беше недостапен, уште утре ке ангажираа друга варијанта.

е да така си е... за Адриано 90% од фановите на Интер сечеа глава доколку Адриано би потпишал за друг италијански тим, беа многу уверени кога во зимскиот преоден рок пишав овде дека можна е преселба на Адриано во Рома... затоа не велам и за Капело да не испадне така...
незнам зошто Морати не проба да им го земе на грците Ото Рехагел, мислам дека е многу многу добра опција...

Ја викам ко за промена да напишеш нешто друго, содржајно, пошто сум сигурен дека Морати не го чита форумов.

Инаку зошто Интер има толкава потреба од тој Коларов, го имаме Киву, Занети може да игра на таа позиција, Сантон може да игра. Моментално потребен е играч од типот на Хамшик, значи на средината од теренот. Одбраната со сигурност тврдам дека е најдобра во светот.

Се согласувам со тебе само мислам дека МОРА да се земе еден централен дефанзивец дека Марче и Кордоба готово си , немаме достојна замена , за недај боже ако се повредат стандардниве на подолго време

Морати ќе чека да се договори со тренер прво , па после тоа ќе се разговара за трансфери :):)

И многу нормално дека Реал се ќе си плати за Мурињо , само како се договориле тоа е друго
Real Madrid will pay the whole clause. at Inter will be 10 million immediately and another 6 will be covered in future negotiations on the market
реков ја дека има некоја цака во договорот!

e ora per sempre - MORATTI PRESIDENTE!!!

реков ја дека има некоја цака во договорот!

e ora per sempre - MORATTI PRESIDENTE!!!

Многу јасно... знаеш како прави Морати, до последно вика дека нема трансфер и оп, ете го дошол играчот. А овој Перез тешко со тоа, прво јавно го откачи Пелегрини, почна да зборува како Мурињо е веќе нивни, овој предгодно се опрости, тргна работата, нема враќање, нема ни со што да се ценка. Вчера Бранка имаше изјава дека Реал ќе плати се или ќе одат на Суд (барем транслејтот нешто на судови повикуваше), па јасно беше дека се сериозни и дека имаат аргументи. Во секој случај за Перез се далеку подобра инвестиција тие 16 милиони отколку по 50 и кусур што ги фрла за играчи...

Ако никој од прв тим не си отиде,ќе ни треба само еден нов,кој ќе игра место Мота.Лев бек оваа сезона не ни треба.Нели Камби,Снајдер и новиот што ќе го зееме(изглеа Хамшик) ќе играат у среде а Занети сигурно нема на клупа да седи,ќе игра бек а Сантон ќе му биде алтернатива.У напад Милито и Ето се сигурни у прв тим а третиот ќе го бараме меѓу Бало и Панде.А да,и еден централен дефанзивец за резерва,и Дестро промовиран у прв тим,како резерва место Арнаутович.Мота,Станкович и Кутињо резерви за у среде а Мунтари,Марига,Кварезма,Мансини аут.И добар тренер(Капело) и ете ти конкурентен тим за во ЛШ и сигурен освојувач за Сериа А.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom