Можно е и тоа да се деси,скоро секоја сезона се дешава
Не сака секој играчи платеници,како Реал што сака![]()
Да, во интер играат за здравје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можно е и тоа да се деси,скоро секоја сезона се дешава
Не сака секој играчи платеници,како Реал што сака![]()
Да, во интер играат за здравје.
Фала ти Мурињо за све што направи за Интер а најбитното после 45 години ни донесе ЛШ!!!Незнам што толку се оптоварувате со Маикон коа го имаме златниот Сантон на неговата позиција,Маикон е најдобар бек али ако добиеме добра понуда од Реал ја сум да го продадеме и со тие пари ке земеме супер играч(Хамшик) и плус од приходите од ЛШ 100 милјона ке може да го земеме Коларов и Гаго од Реал (моја желба)
не играат за здравје ама сигурно повеќе го ценат дресот и повеќе даваат за него за разлика од некои во реал .............
Не би ме чудело сеа некој „отпадок“, односно играч што не го сака Мур во Реал, да биде продаден во Интер за мала сума![]()
Немој Интер да го споредуваш со Реал, бар во тој поглед.Да, во интер играат за здравје.
Moжно е и од благодарност за Снајдер, Морати да попуштил :tv:
сигурно...
Абе гледам Пандев денес стигнал во Струмица и ке остане до 15 јули,ај да се договориме да му идеме на гости сакате ? Да знае што Интераши има во Македонија![]()
Немој Интер да го споредуваш со Реал, бар во тој поглед.
ти.
сигурно...
Се сеќавам кога Ибрахимович секоја сезона во новиот договор ставаше + 1 милион, кога отиде во Барса за помала плата. Не зборам за успех од финансиски аспект.
Озбилно он е тука на одмор и ако сакате ке одиме,за превоз не е скапо со автобус може да отидеме !Многу Интераши сме неможам на сите да ви платам не сум Бил Гејтс хехе,али стварно ако има заинтеристани да идеме ја сум за!!1000% сигурно...
Ајде плати ни превоз на сите и ке одиме...:tv:
процени самиот
--- надополнето ---
Тој отиде во Барселона не поради тоа што е ''поголем'' клуб туку поради тоа што сакаше да освои ЛШ па на крајот остана со курот враце...а не значи дека не го почитува Интер......еве на пример сите што заминаја од Реал никој нема кажано позитивен збор за вашиот клуб..а познато е дека Реал не го вади максимумот од играчите...