Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам дали да ја уплатам single..голем баксуз бев на спортска...пред 2010,немав фатено 5 години :pos: (оваа година ми иде:turn:)
..Ќе стаам една симболична сума од 500,може среќа ќе му донесам на Интер...:turn:

Ајде момци вечер нека ви е со среќа, па нека победи подобриот. Се надевам дека ке паднат многу голови, а стрелец на некој од нив ке биде и нашиот Пандев. Како и да е, со среќа зашто ке ви треба како на вас, така и на Германците.

На Филе не му се допаѓал затворениот фудбал на Мурињо со кој им збрца 3 гола... И ја после го бранам човекот, не може да се запре со пристрасни коментари.

Пандев у прва !!!!

Дечки имате некој стрим од на пример SkySports што е нонстоп вклучен на лице место ?

Ајде вечер момци со срека нека ни е ,,па се надевам дека Интер ке не донесе до огромна радост.... Forza Inter! Forza Inter Fans Macedonia!

:smir:

Леле пристрасност и трескање глупости од Филе и елоквентната навивачка на Баерн.Замислете ќе сме го паркирале автобусот пред голот против Баерн.Навистина поголеми глупости немам слушнато.Зарем баерн е Барселона?Впрочем ќе напаѓаме со Ето Пандев и Милито а тие со Олич и Милер,па замислете ќе сме играле дефанзивно.
Ако ФИЛЕ има разбирање од фудбал,јас би бил МУРИЊО за него!

А зашто сега збори за женски фудбал пред финале на ЛШ? А и ги гледал утакмиците на на женскиве и клупски и репрезентативни, абе нека иде нека лаже друг, видел 2-3 клипчиња на youtube и сега е експерт и познавач...

Ах бе Филе,РОналдо на среќа ги шутирал слободните,немало мајсторија тука.

Интер ќе го паркирал автобусот со Баерн :pos:

Kill me, kill me now... :)

Филе а најголем мочко ,,,професионалност ИЧ! LONG LIVE BRANKO THE LEGEND! се гледаме за саат време на плоштад ,,,,ајт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom